relacja na zywo, brak zainteresowania, 0 transakcji, 2 mln z prawei 12 mln z lewej, niby blizej na do 4gr, ale strach ma wielkie oczy, wystarczy jeden rzuci 100tys na lewo i wszystko bedzie obsrane po 2 groszy 12-sto milinowa sraczka, graczy na steam 0 czyli dno totalne
Posiadacze akcji Nicolasgames rozważają zorganizowanie protestu przed kancelarią premiera.
Domagają się rządowej inicjatywy ustawodawczej w sprawie dodania kompletu kolorów do Afterfall. W pierwszej kolejności miałby się pojawić kolor zeiony!
Dnia 2015-03-03 o godz. 09:20 ~lekka_szydera napisał(a): > Posiadacze akcji Nicolasgames rozważają zorganizowanie protestu przed kancelarią premiera. > > Domagają się rządowej inicjatywy ustawodawczej w sprawie dodania kompletu kolorów do Afterfall. W pierwszej kolejności miałby się pojawić kolor zeiony!
Dnia 2015-03-03 o godz. 09:15 ~gaston napisał(a): > relacja na zywo, brak zainteresowania, 0 transakcji, 2 mln z prawei 12 mln z lewej, niby blizej na do 4gr, ale strach ma wielkie oczy, wystarczy jeden rzuci 100tys na lewo i wszystko bedzie obsrane po 2 groszy 12-sto milinowa sraczka, graczy na steam 0 czyli dno totalne
Dnia 2015-03-03 o godz. 09:15 ~gaston napisał(a): > relacja na zywo, brak zainteresowania, 0 transakcji, 2 mln z prawei 12 mln z lewej, niby blizej na do 4gr, ale strach ma wielkie oczy, wystarczy jeden rzuci 100tys na lewo i wszystko bedzie obsrane po 2 groszy 12-sto milinowa sraczka, graczy na steam 0 czyli dno totalne
Dnia 2015-03-02 o godz. 15:13 ~Maestro napisał(a): > Po 4 H w końcu porządna transakcja !!!! > 330 AŻ akcji złapali !!! SUKCES !!! > > ciekawostka jak zamkną ???
Mnitorujesz każdą transakcje ale odpowiedziec po raz kolejny nie potrafisz :)
Nie widziałes co pisałem wyżej? To ci przypomnę :)
Dnia 2015-03-02 o godz. 12:44 ~Maestro napisał(a): > i pierdzę nadal .... z zadowolenia > bo jak było po 6 - 5 to pisałem , że niebawem zjazd na 1 gr i powoli , powoli się sprawdza .....
Nie jak było 6 tylko tak piszesz od 1gr to kiedyś musiałeś trafić, jak rosło to jakoś milczałeś ale przy drobnej korekcie z 5 na 4 to hczałeś co niemiara przez 2 dni od rana do samej nocy.
Przy 1gr maestro pisał:
"kolejna partia 2,5 mln śmiecia czeka na 1 gr do sprzedania" "gołym okiem widać , że ubieranie na całego" "ubierają leszczy po 1 gr ile tylko wlezie"
Dziś piszesz że miałeś papier czyli najzwyczajniej naganiałeś ???????????????
kur... mać 'franek' gdzie ty jesteś śpisz czy co ??? przez ciebie patancie przegrałem spora kasę .... założyłem się z kumplami , że ma mój wpis odpowiesz najpóźniej po 5 -10 minutach ....., a ty dopiero po ponad GODZINIE wkleiłeś te swoje 'rewelacje'
Dnia 2015-03-03 o godz. 10:52 ~franek napisał(a): > A i dlaczego jak rośnie to siedzisz cicho? Przy małej korekcie na 4gr jak była to 2 dni od rana do nocy tu nadawałeś dlaczego?
Bo to ciotka forumowa rozumiesz, wtopił kieszonkowe i będzie tu rok płakał.
Dnia 2015-03-03 o godz. 11:17 ~finezja napisał(a): > Cześc, co tam słychać w kąciku klaunów? > Który klaun mi powie dlaczego nie biorą 3gr? > > gaston ty sięnie odzywaj bo obiecałeś że do zeszłego piątku będzie 1gr z czego 100mln z ukrytego i 5mln PKC. > > Pierwszy klaun wystąp :) >
dzis wystapil nieoczekiwany zwrot sytuacji, po porannym spokoju i obrocie akcji bez akcji. zostaly dokonane szalone ruchy, jaki szalony akcjonarisz smiecia kupi 200 szt., no coz sie stalo ze zebral tyle akcji chyba zdurnial, ale to nic w porownaniu z drugim durniem ktory sprzedal 1 olbrzymia akcje za 2 grosze, pytanie co ich zmotywowalo do takiej akcji, wszyscy jestesmy w szoku po tych ruchach, coz robic???? poradzcie cos
Ty już nie rówb relacji , gdzie ten 1gr do piątku, 100mln z ukrytego i 5mln PKC, jeszcze wcześniej widziałeś 1gr. Oszukałę mnie jak większość ludzi tutaj :)
Dnia 2015-03-03 o godz. 12:24 ~finezja napisał(a): > Nie przejmuj się , wystarczy że rzucą ze 2,3 mln i potem już samo się napędzi, rozpruje się w momęt, nie widziałes jak to było na 4 i 5?
i jeszcze trzeba dodać do tego j.w. , że jak zaczną na dobre sypać po 2 gr to spora część stojących na 2 gr ..... się wycofa , albo ustawi się na 1 gr .....