• Velto ...znowu wzrosty mega Autor: ~franek [213.158.221.*]
    jw
  • Re: Velto ...znowu wzrosty mega Autor: ~leon [46.235.127.*]
    Widzicie jak Blog Martina ubiera gości najpierw grempco, teraz velto juz za chwilę bedą wisieć na gppi
  • Re: Velto ...znowu wzrosty mega Autor: ~Wofl [31.178.195.*]
    Typowy polaczek z Ciebie, gość prowadzi bloga i daje swoje przemyślenia, jak ktoś kupuje na ponad 100% wzroscie w 2 dni to sam się ubiera. Zwykła korekta i płacz, to właśnie teraz jest dobra okazja na kupno w przedziale 27-28 gr. Za do końca tygodnia kurs i tak przekroczy te marne 36 groszy
  • Re: Velto ...znowu wzrosty mega Autor: ~leon [46.235.127.*]
    Gościu wyszukuje spółki z małym FF kupuje potem wrzuca na blog jaka to perełka zanim goście ją znajdą już jest na widłach wszyscy napaleni na drugi dzień kupują a gość już w tym momencie wywala i realizuje około 50 % zysk. Jesteście mu potrzebni do tego żeby on zarabiał kto ma trochę szczęscia to może trochę ugra ale jednak większość zostaje z papierem na długi czas. Takie jest moje zdanie radzę poobserwować
  • Re: Velto ...znowu wzrosty mega Autor: ~Wofl [31.178.195.*]
    Dokładnie Ciebie rozumiem , ale każdy ma swój rozum i decyduje indywidualnie na jakim poziomie wchodzi w daną spółkę. Ja akurat na velto mam srednią 14gr i czekam minimum na 50gr. Życzę Ci samych dobrych wyników :D
  • Re: Velto ...znowu wzrosty mega Autor: ~zygaa51 [89.68.51.*]
    Dnia 2015-03-03 o godz. 11:33 ~leon napisał(a):
    > Gościu wyszukuje spółki z małym FF kupuje potem wrzuca na blog jaka to perełka zanim goście ją znajdą już jest na widłach wszyscy napaleni na drugi dzień kupują a gość już w tym momencie wywala i realizuje około 50 % zysk. Jesteście mu potrzebni do tego żeby on zarabiał kto ma trochę szczęscia to może trochę ugra ale jednak większość zostaje z papierem na długi czas. Takie jest moje zdanie radzę poobserwować

Nastepne w kolejce PCHVENTURE -LGTRADE-LETUS jestem ciekawy czy tak bedzie

• Re: Velto ...znowu wzrosty mega Autor: pancio1980 [79.133.198.*]
    Ja obstawiam Colmedic,jeszcze mniejszy kurs wiec i strzal wiekszy he he on dzis kupi jutro poda na blogu i muchy sie zleca
  • Re: Velto ...znowu wzrosty mega Autor: ~leon [79.191.85.*]
    colomedic wam nie poleci bo za dużo akcji i chyba jest duży FF . Tutaj nie ma wpływu na zmiany kursu musiałby dużo kasy włożyc . Woli małe spółki za kila tysięcy zł może podbic kurs kila lub nawet kilkanascie groszy do góry .
  • Re: Velto ...znowu wzrosty mega Autor: ~mały [83.145.186.*]
    tu będzie ciekawie
  • Re: Velto ...znowu wzrosty mega Autor: ~szusong [31.178.195.*]
    Będzie ciekawie, tu na dniach będzie wystrzał, cytuje "Spółka Medisow S.A. zamierza zwiększać udział w ogólnej liczbie głosów" obecnie posiada 2,99% głosów, do zwiększenia na 5% będzie musiała zebrać około 700k akcji. Przy takim FF zobaczymy tutaj 1zł.
[x]
VELTO 0,00% 0,01 2018-10-31 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.