Dnia 2015-03-02 o godz. 21:59 ~strona napisał(a): > ile razy wpiszecie klamstwo na forum? gdzie jest prokuratura zeby was dojechać ?
Nie masz się co tak podniecać bo końcówkę .us albo .com możesz mieć nawet prywatnie z Polskie :) Jest nawet takie radio rmf.fm :) ciekawe z jakiego kraju nadają http://www.rmf.fm/
p.s. jakby chciał to prometeus.pl też by sobie mogli zarejestrować za 1zł - pierwszy rok
Tak wiszę ale mam tylko 40k ostatnio mocno się tutaj zredukowałem i dobierałem Fluida bo jest w super cenie a za chwilę ostro ruszają. Tego haka akurat się nie boję bo rzeczywiście jak odwieszą to może być pięknie- kredyt wygląda na coraz bardziej prawdopodobny więc jestem dobrej myśli a że mi się nigdzie nie śpieszy spokojnie sobie poczekam.
Kredyt załatwiany droga mailową. Czy ktoś z was wogóle wie jak wyglądają procedury bankowe przy tego typu przedsięwzięciach? Widać, że nie. Oby prokuratura zaczęła tutaj działac.
Dnia 2015-03-02 o godz. 23:29 ~ziolo napisał(a): > Kredyt załatwiany droga mailową. Czy ktoś z was wogóle wie jak wyglądają procedury bankowe przy tego typu przedsięwzięciach? Widać, że nie. Oby prokuratura zaczęła tutaj działac.
Zioło zarzyj zioło i się tak nie denerwuj, mi kiedyś laska z Citi przez telefon chciała dać 1mln kredytu i długo jej musiałem tłumaczyć że nie potrzebuje więc nie panikuj. Nie takie rzeczy się na świecie dzieją, zwłaszcza że jak mniemam kredyt będzie zabezpieczony hipoteką na kupionych nieruchomościach więc jakby co bank będzie kryty. Liczę też że nie sam prezio te nieruchomości będzie wybierał a ktoś kto się na tym biznesie zna.
Fluida to jeszcze po zlotowce kupisz, wiec nie wiem czy cena teraz atrakcyjna. Tam musi byc jakies drugie dno o ktorym jeszcze nie wiemy. Co do Dependa, to paradoksalnie te zawieszenie moze tylko pomoc. Za chwile info o harmonogramie podwyzszy cisnienie na spolce i mysle,ze do dwoch tygodni z ta analiza sie wyrobia. Fajnie jakby to zgrali w czasie to mogloby sie wtedy sporo wyzej otworzyc. Mialam dystans do tego kredytu, liczac na niesmiertelne kolka a widze,ze paniki nie ma i wszyscy czekaja co sie wydarzy. W raporcie pisali,ze chca w pierwszym kwartale zakonczyc pozytywnie starania. To wszystko zaczyna mi sie coraz bardziej podobac i ciesze sie, ze dokupilam znowu w okolicach 20 gr. Depend da zarobic.
Dnia 2015-03-02 o godz. 23:36 ~stokrotka napisał(a): > Fluida to jeszcze po zlotowce kupisz, wiec nie wiem czy cena teraz atrakcyjna. Tam musi byc jakies drugie dno o ktorym jeszcze nie wiemy. Co do Dependa, to paradoksalnie te zawieszenie moze tylko pomoc. Za chwile info o harmonogramie podwyzszy cisnienie na spolce i mysle,ze do dwoch tygodni z ta analiza sie wyrobia. Fajnie jakby to zgrali w czasie to mogloby sie wtedy sporo wyzej otworzyc. Mialam dystans do tego kredytu, liczac na niesmiertelne kolka a widze,ze paniki nie ma i wszyscy czekaja co sie wydarzy. W raporcie pisali,ze chca w pierwszym kwartale zakonczyc pozytywnie starania. To wszystko zaczyna mi sie coraz bardziej podobac i ciesze sie, ze dokupilam znowu w okolicach 20 gr. Depend da zarobic.
Procentowo w krótkim terminie pewnie Depend da większy zarobek (głównie dzięki niskiej bazie)- oczywiście cały czas zakładając że wszystko z kredytem jest OK .Fluid to jednak inna bajka i tam akurat jest bezpieczna przystań o ile tak można nazwać jakąś giełdową spółkę. Może i się komuś uda kupić po 1zł ale wątpie - ostatnio chcieli trochę postraszyć ale się nie udało nikt normalny już nie odda za 5 dwunasta - gdzie do końca marca muszą oddać OZE a kto wie czy z Indonezją nie czekają właśnie na ten moment. No ale jak to mówią każdy bierze co lubi - tutaj pewnie by mnie już dawno nie było gdyby nie stare sentymenty i w sumie całkiem niezły dotychczasowy wypracowany zysk. Po prostu nie podarowałbym sobie gdyby tutaj wypaliło a ja po tylu latach akurat akcji bym nie miał :)
Ja tylko podążam za informacjami z depend Pierwsza brzmiała
Zarząd Depend S.A. informuje, iż otrzymał do firmy AITI Holdings Ltd. wstępną akceptację aplikacji, o złożeniu której informował raportem bieżącym 7/2012. AITI Holdings Ltd. przedstawiła wstępne warunki współpracy polegającej na pośrednictwie pomiędzy Emitentem a Prometheus Capital Group z siedzibą w Nowym Jorku w sprawie otwarcia dla Emitenta strukturyzowanej linii kredytowej. Kwota udzielonej linii kredytowej uzależniona będzie od Biznes Planu przedstawionego przez Emitenta oraz wyników badania Due Diligence Emitenta.
czyli Prometheus Capital Group z siedzibą w Nowym Jorku z końcówką (us) a Prometheus Capital com lecz bez group w chicago pokaż mi siedzibe (com) w nowy jork