skutki jakiego donoszenia? mieli zrobić analizę dostali na to czas 45 dni , olali sprawę dlatego był komunikat o zawieszeniu a za kilka miesięcy będzie o wykluczeniu. Drobni zostali z ręką w nocniku niestety.
Troche sie sepow nazlatywalo. Oczywiscie bez akcji, z boku a wciaz nadzwyczaj zainteresowani akcjami Depend SA. Nie robcie sensacji z tego zawieszenia, bo spolek ktore zawieszano i odwieszano byly juz dziesiatki. Czytam, ze piach, wywala ich, koniec spolki itd. W sumie to przeciez nie wasz bol. Powtorze tylko,ze bedziecie ten piach odkupowac na znacznie wyzszych poziomach.
nagonka kosmiczna......a spolka po prostu obrazila się na GPW.....czy specjalnie celem wyzbierania akcji tego nie wiem choć takie miałem odczucia po rozmowie...ale gdy zostali zawieszeni teraz mogą spokojnie publikować ważne infa i kto nie w pociągu ten berek. Sa 2 opcje.....pierwsza ze to walek....ale odwiesza bo nie po to taki wielki walek robili żeby nie ubrać na gorce....druga opcja ze jednak będzie kredyt (w sumie to dość możliwe bo zmieniają system podawania inf, mniejszościowych slabo informują - stad te donosy i jeszcze inne kwestie). Zasada zawsze jest taka ze tam gdzie sa duże pieniądze tam graja swoi a leszcz odbiera drogo a nie inaczej. I tego się trzymam. Sadze ze podadza ważne infa i pojdzie dopiero wtedy analiza a wtedy po odwieszeniu będzie znowu wisiało ale już z innego powodu.
Ooooo, stało się ile to miesięcy co jakiś czas pisałem że to wałek i że już dawno powinni toto wykluczyć z notowań Brawo panie prezesie Kluba Nie wiem ile pan ma lat ale podobno coś ok. 80 więc odpowiedzialność karna panu nie grozi już czas na emeryturę