• PIERWSZY RAZ W HISTORII DEPEND OTRZYMAŁ INFORMACJĘ OD BANKU!!! Autor: ~ggg [89.64.238.*]
    ....Zarząd Depend SA informuje, że otrzymał od Bank of America informację o planowanej na bieżący tydzień formalizacji procesu włączania spółki Depend SA do Syndykatu Nr HK-0016027-12....

link

https://www.bankier.pl/wiadomosc/DEPEND-Informacja-na-temat-linii-kredytowej-7239565.html

a to że zawiesili to dobrze, BARDZO DOBRZE, teraz nie będziecie mieli możliwości odkupić się aż do czasu uruchomienia kredytu.
    PODSTAWOWE PYTANIE, JAKBY to miał być koniec info o kredycie podano by przed sesją :)
    Dlatego zaklinajcie rzeczywistość, lecz ten kto nie ma akcji stracił życie tzn. będzie zabijać się o nie ale już na duuuuuuuużo większych poziomach.

• Re: PIERWSZY RAZ W HISTORII DEPEND OTRZYMAŁ INFORMACJĘ OD BANKU!!! Autor: ~gonzo [46.113.1.*]
    Dobrze prawisz bracie.
    Infa o kredycie i o zawieszeniu notowań poszły jedno po drugim po sesji, więc mieli już z góry nakreślony plan tej sztuczki.
    Ponadto AD pokazuje, że nikt sie nie wysypał a wrecz przeciwnie - akcje cały czas zbierane.
    Mówiac wprost - ciesze sie, że mam te akcje.
  • Re: PIERWSZY RAZ W HISTORII DEPEND OTRZYMAŁ INFORMACJĘ OD BANKU!!! Autor: ~wawiok [77.253.9.*]
    Jak pisali info o kredycie to już znali uchwałe o zawieszeniu
  • Re: PIERWSZY RAZ W HISTORII DEPEND OTRZYMAŁ INFORMACJĘ OD BANKU!!! Autor: ~ggg [89.64.238.*]
    O tym to ja wiedziałem jeszcze przed zakończeniem sesji wawoku :) Takie są przepisy i KAŻDY kto choć trochę jest mądry (tzn że poszuka sobie w necie co następuje jak się uchwały GPW na NC nie wykona) wiedział o tym :)

Uwierz mi, jakby nigdy już mieli nie odwiesić notowań główni by się na chama wysypali jak na digate podając wcześniej wg Twojego toku myśleniowego wymyślone infa
  • Re: PIERWSZY RAZ W HISTORII DEPEND OTRZYMAŁ INFORMACJĘ OD BANKU!!! Autor: ~Gorki [196.46.189.*]
    I ta sytuacja jest im na rękę. Przecież oni nie dostaną złamanego dolca kredytu-wszyscy o tym wiemy. A teraz uwaga jest skierowana na GPW . Depend jest cacy a to GPW jest be, bo zawiesiła notowania. A oni tutaj tak się starają, żeby dostać kasę zza oceanu. Ale z was naiwniacy - wierzyć Klubie - buahahaha
  • Re: PIERWSZY RAZ W HISTORII DEPEND OTRZYMAŁ INFORMACJĘ OD BANKU!!! Autor: ~gonzo [46.113.1.*]
    Każdy ma prawo do wlasnej analizy i wlasnych wniosków, tylko ciekaw jestem co ci wszyscy pesymisci będą piać, gdy w weekend jednak puszczą info o finalnym harmonogramie? Pewnie pochowają sie do nory i bedą udawac, że ich już na forum nie ma.

A o zawieszeniu pisałem już dzisiaj o 13:11 :
    "Gpw nie może ot tak sobie zawiesic notowań kiedy chce. Dzis jest pierwszy dzien pracy gpw po terminie na podanie analizy przez depend, wg oficjalnych komunikatów żadna analiza nie dotarła do gpw więc dziś po sesji najprawdopodobniej gpw poda uchwałę o zawieszeniu notowań z dniem 3.03.2015 i tyle."

Więc zawieszenia każdy średniorozgarnięty akcjonariusz był świadomy, bo taki jest regulamin.
    Jednak jakoś nikt nie wywalał na wyścigii, ot dziwne nie? :)
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.