Czy to jest strona prometheuscapitalgroup.us Chyba że to inny adres ??? jesli tak to powstała w tym samym czasie gdy ukazała sie pierwsza informacja o lini kredytowej pierwsza wzmianka o stronie w archiwom internetu to ; 16 kwietnia 2012 a domena została pierwszy raz kupiona 12 kwietnia 2012
Dnia 2015-03-02 o godz. 20:46 ~wawiok napisał(a): > Warto by było sprawdzaliść czy pod tym adresem jest taka firma firma > 410 Park Ave 15th Floor NY10022 > prometheus capital group
Pod tym adresem powyżej co podałeś można skorzystać z opcji wirtualnego biura, czymkolwiek to jest. http://www.manhattan-office.com/virtual.html pewnie i taka spółka tam się znajduje, tel macie na dole, zadzwonić można, a czy dadzą odpowiedź nie wiem.
Wirtualne biuro, jest niczym innym jak dzierżawionym adresem - w skrócie, masz firmę ale możesz pracować z domu albo z innego miejsca na świecie. Potrzebujesz profesjonalnego adresu dla prowadzenia biznesu więc wynajmujesz adres z różnymi opcjami np: przesyłanie korespondencji, odbieranie rozmów itd zajmują się tym odpowiedni ludzie (korespondencja przesyłana jest pod wskazany przez ciebie adres np domowy, a wiadomosci telefoniczne i inne usługi przekazywane w odpowiednio inny sposób) sam korzystam z takiego biura. Nie oznacza to braku profezjonalizmu a jedynie cięcie kosztów, zamiast wynajmować pokój na biuro i płacić 50 dolców za m2 na miesiąc czynszu, płacisz powiedzmy 500dolców na rok za adres!!! a pracujesz z domu. Zaznaczam, nie ma to nic wspólnego z Depem, piszę bo wiem!!!
Witam-tutaj nasuwa się najważniejsze zapytanie-czy Prezes lub członek Zarządu [ktoś z Rodziny ] był w siedzibie PCG i poprzez wzajemny kontakt-Prezes Spółki-Dyrektor PCG- ustalili dane brzegowe,czy też wszystkie formalności prawno-finansowe załatwiano poprzez filie w Polsce mając wytyczne z centrali ?
ile to już lat zwodzą akcjonariuszy jakąś linia kredytową .Wreszcie dobrali im się do dupy 2 miesiące i nie mogą wydać odpowiedniego pisma Koniec Dependu nadciąga
Ktoś mi zarzucał że to nie ta strona niech popatrzy na logo przesłane w tym emalu www.bankier.pl/static/att/ebi/2014-06/20140612_104824_0000066046_0000058314.pdf
szkoda że "dedektyw inwektyw" zapomniał o tej informacji: "For the last ten years, the Prometheus Capital Group has used its skills and experience to develop its core activity: private asset management for demanding clients." z podanej strony przez "dedektywa" http://prometheuscapitalgroup.us/about-us/our-driving-force/
To dlaczego strona pojawiła się dokładnie w czasie rozpoczęcia wzmagań dependa z kredytem. tutaj masz historie strony web.archive.org/web/*/http://prometheuscapitalgroup.us
Ja wiem, ze pod podanym adresem nie istnieje i nigdy nie istniała. Sprawdził to znajomy z mojej firmy . Sprawdzili tez pozwolenia na prowadzenie działalności tego typu I PCG nie ma w wykazie.
O stronie rownież pisałem,ze jest założona na wordpressie oraz ze domena wykupiona jest bodajże w Wenezueli. Wszystkiego mozna sie dowiedzieć, tym bardziej jeśli ładuje sie tam swoją kasę.
Zastanawia mnie jedna sprawa tłumaczony email z raportu. bankier.pl/wiadomosc/DEPEND-Realizacja-harmonogramu-wyplat-linii-kredytowej-3144175.html
Przesłany orginał From: Alberto Arce Sent: Thursday, June 12, 2014 4:59 AM To: Depend'; Cc: 'Robert Andreas'; 'Charles K. Brandt'; Subject: Update on DEPEND transaction
Dear Mr. Kluba: i tekst w języku angielskim
a nie powinien być już nagłówek wiadomości w języku polskim Przecież został dostarczony na email spółki który jest na serwerze polskim. w swojej poczcie próbuje wygenerować (zapisać ) wiadomość i nie moge z angielskim nagłówkiem. Może ktoś zna się na tym lepiej.