harakterystyczny czarno-biały wygląd wraz z czerwonymi elementami wyróżnia Afterfall Reconquest na rynku gier TPP. Dzięki takiemu podejściu zwiększono szanse na komercyjny sukces gry ==== Q4
Gratuluje wyczucia i stylu.Jesteście na szczycie góry o pięknej nazwie GŁUPOTA
Bez koloru cudu nie będzie.A grze tylko kolor jest potrzebny by się przebić na rynku, ale co tam stać nas na mniej. Ciekawe czy osoba która wpadła na pomysł czarno białej gry jeszcze tam pracuje bo jak tak to będzie tylko gorzej.
Dnia 2015-03-02 o godz. 14:25 ~Saddam napisał(a): > Kopia zdania z raportu Q4 > > harakterystyczny czarno-biały wygląd wraz z czerwonymi elementami wyróżnia Afterfall Reconquest na rynku gier TPP. Dzięki takiemu podejściu zwiększono szanse na komercyjny sukces gry ==== Q4 > > Gratuluje wyczucia i stylu.Jesteście na szczycie góry o pięknej nazwie GŁUPOTA > > Bez koloru cudu nie będzie.A grze tylko kolor jest potrzebny by się przebić na rynku, ale co tam stać nas na mniej. Ciekawe czy osoba która wpadła na pomysł czarno białej gry jeszcze tam pracuje bo jak tak to będzie tylko gorzej.
NO i co chcesz nam przez to powiedzieć? Myślę że większa różnica jest między tymi grami co piszesz niż między Fifa 2014 a Fifa 2015. Jedna i druga sprzedaje się rewelacyjnie. Więc proponuje założyć firmę SADDAM SA i pokaż na co cię stać a nie krytykować innych.
ps. Jak byś nie wiedział kolorowe strzelanki też już są.....
Ja jestem dobrej myśli co do tej firmy i liczę na zyski. Dlatego tu jestem i śledzę forum - niestety większość wpisów nic nie wnoszą dobrego.
Dnia 2015-03-02 o godz. 16:44 newdan napisał(a): > Ja jestem dobrej myśli co do tej firmy i liczę na zyski. Dlatego tu jestem i śledzę forum - niestety większość wpisów nic nie wnoszą dobrego.
Jak na razie to coraz mniej chętnych po 3gr, obroty spadają. Jak sytuacja się nie zmieni to ktos może nie wytrzymać i posypie na 2gr co spowoduje reakcje łańcuchową i pociągnie kolejnych w panice. Na 5gr i 4gr tak sama sytuacja była, ktoś sypnął większym pakietem reszta poszła jak po sznurku. Tak to jest jak ktoś chce zarobić szybko to szybko traci.
Czarno biała sprzedaje się gorzej a dowodem jest na to miejsce na steam 1000 miejsc dalej od poprzedniej wersji. Po co mieć nadzieje na coś co nie ma szans na sukces. Kolor potrzebny pilnie. Najgorsze że władze Nicolasgames akcjonariat mają gdzieś. Miło byłoby przeczytać jakiś komunikat.
Rychu to ty? Nienażarty dalej, ty już to wciągasz nie ze mną te numery, pisałem kilka razy o tym. Sztuczne popyty itd. Na złociszach to nie jest taki cwany z koleżkami raźniej :)