to było pytanie uwzględniając że podpisali kontrakty na dostawy to będą kontrakty na sprzedaż oleju a o planach przejścia na rynek podstawowy była mowa już wcześniej pozdrawiam
przez to że firma jest w polsce to znaczy w unii jest wiele możliwości proszę spojrzeć na skład władz w firmie nie jest to przypadek pozdrawiam nie jestem osobą powiązaną ze spółką a to co napisałem jest moją prywatną opinią pozdrawiam
spolka sama sie obroni. jest mega tanio. przejscie na glowny rynek to kwestia czasu. przychody 40 mln w zeszlym roku. pytanie o ten rok. marze wg mnie 15 proc jest mozliwe a to dawaloby ok 60 groszy na akcje. rubel drozeje. jak fasenko zacznie wyplacac dywidende (a przy takim akcjonariacie jemu byloby to na reke) po 30 groni to wtedy wszyscy zaczna zalowac wczesniejszych cen. jest to bardzo prawdopodobne. rynek rosyjski to wielka przyszlosc.
W raporcie z dnia 10 kwietnia2015 roku nr 12/2015 Zarząd poinformował o zawarciu porozumienia z jednymi z największych wierzycieli tj. Goodyear Dunlop Tires Polska Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością oraz Firmą Oponiarską Dębica Spółka Akcyjna, zgodnie, z którym zobowiązali się oni oddać głos „za” propozycjami układowymi zgłoszonymi przez Emitenta w dniu 23 stycznia 2015 roku
tu będzie się działo kilka set % w kilka dni. kapitalizacja tej spółki to niecałe 4mln zł / 7 700 000 akcji x 50gr a sam obiekt, fabryka z linią produkcyjną warta jest conajmniej 50mln zł. Wszystko na to wskazuje że dogadają się z dostawcami i obligatariuszami!!
http://www.orzelsa.com/gallery/show/id/2/cid/36/eid/114#&slider1=23 przyjrzyjcie się spółce bo z pewnością tu bedzie można zarobić