Z tym, że jest bardzo niepokojące to, że jak tylko ktoś ileś kupi, natychmiast okazuje się, że ktoś inny tyle samo sprzedał! Ciągle kupujący próbują uzyskać przewagę, ale się to nie udaje. Idzie zwała!
Dnia 2015-03-02 o godz. 10:03 ~lekka_szydera napisał(a): > Kupują, kupują... > > Z tym, że jest bardzo niepokojące to, że jak tylko ktoś ileś kupi, natychmiast okazuje się, że ktoś inny tyle samo sprzedał! Ciągle kupujący próbują uzyskać przewagę, ale się to nie udaje. Idzie zwała!
Czemu najzwyczajniej tego nie sprzedasz, jest panika.
Dnia 2015-03-02 o godz. 10:26 ~gaston napisał(a): > po co? wywala jak bedzie 100mln pkc to ustawia sie wtedy w kolejce i bedzie 200mln
I po co kłamiesz oszuście? Miało być do piątku 1gr i 100mln z ukrytego, 5mln PKC, wcześniej nawet pisałeś że 1gr w trakcie sesji mija sporo dni i nic. Ja tacy eksperci jak ty tu są to ni dziwnego że się doczekać na 1gr nie mogę. Wex się ogarnij i napisz coś z rozsądkiem
A co 6gr czy 5gr to mało było , spory zysk. Jak bym miał patrzeć na te wykresy to po groniu bym wtedy nie kupił. A jak bym słuchał takich porad to tym bardziej bym nie kupił. Przegapiłeś pociąg to teraz marudzisz :)
Dnia 2015-03-02 o godz. 12:11 ~Maestro napisał(a): > Dnia 2015-03-02 o godz. 11:59 ~finezja napisał(a): > > Tyle co dołożyli :) > > taaaak > nie ma co się obawiać ..... > towaru po 3 gr powinno dla wszystkich starczyć !!!!!!!!!!!! >
Ty się lepiej nie odzywaj widziałem co tu pierdziałeś w stołek
Dnia 2015-03-02 o godz. 12:44 ~Maestro napisał(a): > i pierdzę nadal .... z zadowolenia > bo jak było po 6 - 5 to pisałem , że niebawem zjazd na 1 gr i powoli , powoli się sprawdza .....
Nie jak było 6 tylko tak piszesz od 1gr to kiedyś musiałeś trafić, jak rosło to jakoś milczałeś ale przy drobnej korekcie z 5 na 4 to hczałeś co niemiara przez 2 dni od rana do samej nocy.
Przy 1gr pisałeś : "kolejna partia 2,5 mln śmiecia czeka na 1 gr do sprzedania"
"gołym okiem widać , że ubieranie na całego"
"ubierają leszczy po 1 gr ile tylko wlezie"
Dziś piszesz że miałes papier czy li najzwyczajniej naganiałeś?
Dnia 2015-03-02 o godz. 13:28 ~gaston napisał(a): > relacja na zywo, nadal nic sie nie dzieje 2-3 gr, poszedl milino z prawej i milion przybyl, wiec od rana sie nie zmienilo, co za smiec >
Jak śmieć to po co się tu produkujesz, monitorujesz od kilku dni, wy macie coś z głowami. Kupić niema zamiaru, drukuje pełno postów, pilnuje notowań a co transakcja komentarz. Jak dzieci.
tak jest jak dzieci ..... KASzanka po całości ..... zerkam tu tak co godzinę , ale tu od 3 godz. bez żadnego ruchu ..... tak jak pisałem bez spekuły ani rusz
Dnia 2015-03-02 o godz. 12:44 ~Maestro napisał(a): > i pierdzę nadal .... z zadowolenia > bo jak było po 6 - 5 to pisałem , że niebawem zjazd na 1 gr i powoli , powoli się sprawdza .....
Nie jak było 6 tylko tak piszesz od 1gr to kiedyś musiałeś trafić, jak rosło to jakoś milczałeś ale przy drobnej korekcie z 5 na 4 to hczałeś co niemiara przez 2 dni od rana do samej nocy.
Przy 1gr pisałeś : "kolejna partia 2,5 mln śmiecia czeka na 1 gr do sprzedania"
"gołym okiem widać , że ubieranie na całego"
"ubierają leszczy po 1 gr ile tylko wlezie"
Dziś piszesz że miałeś papier czy li najzwyczajniej naganiałeś?
Dnia 2015-03-02 o godz. 15:13 ~Maestro napisał(a): > Po 4 H w końcu porządna transakcja !!!! > 330 AŻ akcji złapali !!! SUKCES !!! > > ciekawostka jak zamkną ???
Mnitorujesz każdą transakcje ale odpowiedziec po raz kolejny nie potrafisz :)
Nie widziałes co pisałem wyżej? To ci przypomnę :)
Przy 1gr maestro pisał:
"kolejna partia 2,5 mln śmiecia czeka na 1 gr do sprzedania" "gołym okiem widać , że ubieranie na całego" "ubierają leszczy po 1 gr ile tylko wlezie"
Dziś piszesz że miałeś papier czyli najzwyczajniej naganiałeś ???????????????
Dnia 2015-03-02 o godz. 15:18 ~franek napisał(a): > Dnia 2015-03-02 o godz. 15:13 ~Maestro napisał(a): > > Po 4 H w końcu porządna transakcja !!!! > > 330 AŻ akcji złapali !!! SUKCES !!! > > > > ciekawostka jak zamkną ??? > > Mnitorujesz każdą transakcje ale odpowiedziec po raz kolejny nie potrafisz :) > > Nie widziałes co pisałem wyżej? To ci przypomnę :) > > Dnia 2015-03-02 o godz. 12:44 ~Maestro napisał(a): > > i pierdzę nadal .... z zadowolenia > > bo jak było po 6 - 5 to pisałem , że niebawem zjazd na 1 gr i powoli , powoli się sprawdza ..... > > Nie jak było 6 tylko tak piszesz od 1gr to kiedyś musiałeś trafić, jak rosło to jakoś milczałeś ale przy drobnej korekcie z 5 na 4 to hczałeś co niemiara przez 2 dni od rana do samej nocy. > > Przy 1gr maestro pisał: > > "kolejna partia 2,5 mln śmiecia czeka na 1 gr do sprzedania" > "gołym okiem widać , że ubieranie na całego" > "ubierają leszczy po 1 gr ile tylko wlezie" > > Dziś piszesz że miałeś papier czyli najzwyczajniej naganiałeś ???????????????