Uwaga, poszkodowani akcjonariusze, obligatariusze i pozostali chętni, proszę dołączyć się do inicjatywy Pana Szwedy, o której można przeczytać na Stochwatch:
Mianowicie należy wysłać zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa przez osobę eks prezesa Grzegorza Misiąga do prokuratury w Warszawie. Jest to niezbędne aby nadać sprawie rozgłosu i odpowiedniej wagi w odpowiednich organach państwowych. Możliwe, że nie odzyskamy utraconych pieniędzy, ale należy ukarać i napiętnować oszusta w osobie misiąga.
Jest to minimum inicjatywy, którą każdy poszkodowany powinien wykonać.
teraz to żadna pociecha, ale pisałem - przy cenie 1,05 zł już w sierpniu - że to idzie do piachu i że zbankrutują dużo argumentów przedstawiałem, ale większość mnie wyzywała od idioty we wrześniu też pisałem wielokrotnie, że to już koniec spółki przy cenie 90-85 gr mam nadzieję, że chociaż 2-3 osoby mnie posłuchały i pozbyły się akcji
Zarząd pewnie skutecznie wyprowadził majątek i już nic nie odzyskacie. Raczej zastanawiałbym się nad pozwem wobec oferujących akcje/obligacje. Przecież oni też odpwiadają za obecną sytuację! W sprawie InwazjiPC też poszło kilka pozwów m.in. odnoszących się do podmiotów oferujących akcje/obligacje tej spółki.