• LLee do Egona!!!! Autor: ~Lee [178.56.133.*]
    Podaję Ci listę adresatów ,którzy mogą zmienić obu Prezesów oraz obydwie Rady Nadzorcze-ale najwyrażniej tego nie chcą!!!!! To jest com. Sp. z o. o. 23,59% głosów i OFE ING BSK 8,08% głosów Piechocki-5,05% głosów A więc widzisz chłopie że te dwa wcześniejsze podmioty mogą swobodnie odwołać Piechockiego i całą resztę!!!! A dlaczego tego nie robią..................oto jest pytanie???????????? Ale nie spodziewaj się żeby brało w tym udział gross drobnych akcjonariuszy.
  • Re: LLee do Egona!!!! Autor: ~Zenia [46.113.150.*]
    no
  • Re: LLee do Egona!!!! Autor: ~Egon [109.125.202.*]
    wychodzi na to że pan P. jest nietykalny ?
    Tylko mnie ciekawi dlaczego jest taki układ ?
    W tej sytuacji nawet KNF czy SII również są bezradni ?  Czy świadomie przymykają oczy na takie "manewry" w spółkach ?

Z ostatnich dni podobna sytuacja jest na Ubocie , tam drobni się zmobilizowali i osiągnęli częściowy sukces ...

a na MIT chodzi o grubą kasę ponad 260 mln  i myślę, że jest to zauważone przez powyższe instytucje ....
    Myślę , że czekają na pierwsze doniesienia na podejrzane praktyki zarządu ... 

A Prokuratura też ma "zaślepki" na oczach ?
  • Re: LLee do Egona!!!! Autor: ~Lee [178.56.133.*]
    1. Zarząd MIt-a musiał zrobić odpis 263 mln straty na Mni Premium-bo wymagał tego Audytor.Widocznie są teraz takie nowe standardy rachunkowości gdy spółki-córki są w stanie upadłości.
    Wiesz co ~Lee wydaje mi się ,że wiesz więcej ale .... nie jesteś przekonany aby podzielić się tą wiedzą na f ...

czy jest inny sposób .... ?

myślę ,że to zasłona operacyjna - ale mogę się mylić , jestem na etapie  kompletowania .. informacji..

[x]
LARK -1,64% 0,15 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.