• jak myslicie: Autor: ~ankieta [193.59.32.*]
    1. czy byly prezes poniesie konsekwencje (takie prawdziwe, bolesne)
    2. czy jednak zostanie nowym celebryta, gloryfikowanym w tv sniadaniowej jako "mlody, pomyslowy milioner, ktory dzieki uporowi i ciezkiej pracy dorobil sie majatku"?
  • Re: jak myslicie: Autor: ~xyz [213.158.222.*]
    jak złożysz zawiadomienie do prokuratury to tak, ale musisz udowodnić mu wyprowadzanie majatku
  • Re: jak myslicie: Autor: ~ankieta [193.59.32.*]
    nie ja jestem od udowadniania ja tylko ankiete przeprowadzam, swoja droga jesli juz to wolalbym zglosic to "alternatywnym organom scigania" niz prokuraturze, podobno maja lepsze efekty ;)
  • Re: jak myslicie: Autor: ~evil [159.205.45.*]
    uważam, że coś dostanie
  • Re: jak myslicie: Autor: ~bat [87.206.228.*]
    "Alternatywni" nie odzyskują kasy, tylko organy na sprzedaż.
    (ponoć)
  • Re: jak myslicie: Autor: ~Merk [178.1.97.*]
    jeszcze nikt nie poniósł konsekwencji swojego działania na niekorzyść leszczy. Dopóki tak będzie tacy oszuści są bezkarni i nikogo się nie boją .Może kiedyś ktoś pokaże ze nie opaci się takie działanie .i co niektórzy się przestraszą Bo pieniądze ponoć szczęścia nie dają lepiej żyć uczciwie i spać spokojnie bo na pewno kiedyś ich kara spotka. Jeden już powiedział do ogółu .Wiemy gdzie mieszkacie i okazało się że nie jest to groźba. Niestety państwo przegrywa z oszustami i tak będzie.
  • Re: jak myslicie: Autor: ~wariat [77.255.234.*]
    spółka wyjdzie na prosta i wszyscy zarobimy
    nowy akcjonariusz wymieni RN
    powoła prezesa
    zmiana nazwy
    i jazda
  • Re: jak myslicie: Autor: ~lewy [79.185.73.*]
    z pewnością, a pieprz......ony Misiąg będzie se spokojnie kosiareczką przycinał trawkę w upalne dni. Do pierdla z nim! Ja tu dużej kasy nie straciłem, na bułki mi wystarczy, ale nie cierpię oszustów.
  • Re: jak myslicie: Autor: ~7wspanialy [46.215.51.*]
    to moze zebrac sie wszyscy zrobieni w butelke i odwiedzic misiaga w domu z transparentami co by sasiedzi mieli ubaw a ten chu... bal sie wyjsc z domu ? Taka akcja od razu sie sama naglosni przez media :)
  • Re: jak myslicie: Autor: ~wariat [77.255.234.*]
    a po co kupujesz takie spółki
    iliczysz na łatwy zarobek?
    na gpw też trzeba się wysilić
    obecnie polecam 11bit
    i aedes
    długoterminowo
    za trzy lata będą śmigać na głównym
    i z daleka od boruty

a róbta co chceta
[x]
UBOATLINE 0,00% 0,07 2015-07-01 17:00:00