1. czy byly prezes poniesie konsekwencje (takie prawdziwe, bolesne) 2. czy jednak zostanie nowym celebryta, gloryfikowanym w tv sniadaniowej jako "mlody, pomyslowy milioner, ktory dzieki uporowi i ciezkiej pracy dorobil sie majatku"?
nie ja jestem od udowadniania ja tylko ankiete przeprowadzam, swoja droga jesli juz to wolalbym zglosic to "alternatywnym organom scigania" niz prokuraturze, podobno maja lepsze efekty ;)
jeszcze nikt nie poniósł konsekwencji swojego działania na niekorzyść leszczy. Dopóki tak będzie tacy oszuści są bezkarni i nikogo się nie boją .Może kiedyś ktoś pokaże ze nie opaci się takie działanie .i co niektórzy się przestraszą Bo pieniądze ponoć szczęścia nie dają lepiej żyć uczciwie i spać spokojnie bo na pewno kiedyś ich kara spotka. Jeden już powiedział do ogółu .Wiemy gdzie mieszkacie i okazało się że nie jest to groźba. Niestety państwo przegrywa z oszustami i tak będzie.
z pewnością, a pieprz......ony Misiąg będzie se spokojnie kosiareczką przycinał trawkę w upalne dni. Do pierdla z nim! Ja tu dużej kasy nie straciłem, na bułki mi wystarczy, ale nie cierpię oszustów.
to moze zebrac sie wszyscy zrobieni w butelke i odwiedzic misiaga w domu z transparentami co by sasiedzi mieli ubaw a ten chu... bal sie wyjsc z domu ? Taka akcja od razu sie sama naglosni przez media :)
a po co kupujesz takie spółki iliczysz na łatwy zarobek? na gpw też trzeba się wysilić obecnie polecam 11bit i aedes długoterminowo za trzy lata będą śmigać na głównym i z daleka od boruty