to było do przewidzenia jęśli naprodukowali obligacji na ponad 8mln zł z data zapadalności kwiecień i wrzesień tego roku a do tego sa one notowane po 11 i 8% ich wartości to było niemal pewne że będzie upadłość Były prezes wiedział co robic choć trochę kasy wziął za swoje udziały teraz i tak nie odwiesza notowań i nawet nie będzięcie mogli odliczyć sobie straty .Tak się kończy pazeronośc.
Moje kondolencje dla ubranych. Podziękujcie spółdzielni z Certus Capital [*] Taki los spotyka wszystkie wynalazki ekipy z Józefowa/Warszawy/Wrocławia. Podziękujcie ludziom z MBF [dawny Alkor Trade].
wszyscy oszukani na gpw powinni udać sie pod sejm i siedzibę ,,rady ministrów,, oraz gajowego -JAK DLA MNIE GPW TO POLSKA W PIGUŁCE-SYF DNO I KILO MUŁU moje szczere wyrazy współczucia dla posiadaczy akcji
a tak na marginesie2/3 ,,polskiej giełdy,, to trociny-POWINNO SIĘ ELIMINOWAĆ ,,OD KOPA ,,SPÓŁKI KTÓRE CHOC W MINIMALNYM STOPNIU NIEDOPEŁNIAJA OBOWIĄZKÓW LUB NAJZWYCZAJNIEJ OSZUKUJĄ NP.PRZY RAPORTACH i zapewne po oczyszczeniu ze smieci okazałoby się że na GPW zostałoby ze 100 zdrowych i uczciwie prowadzonych spólek:)) GPW POWINNO BYC NOBILITACJA A NIE TRAMPOLINĄ DO KASY!!
Dnia 2015-02-28 o godz. 16:23 ~xxx napisał(a): > najserdeczniejsze wyrazy współczucia akcjonariuszom ...
nie ma co współczuć tym %%$#$$ jeszcze nie dawno jak im tłumaczono że stonoga to oszust i złodziej i z misiągiem chcą ich okraść to leciały bluzgi jakieś brednie że stonoga to patriota....omg gdzie są ci ludzie? mi ich nie żal, teria darwina działa!!
trzeba zebrać siły i zarząd za te wszystkie przekrety do mamra na 50 lat ciężkich robót przydałoby się wsadzić to wtedy inni by się zastanowili czy warto takie wałki robić!!!!!!!
trzeba zebrać siły i zarząd za te wszystkie przekrety do mamra na 50 lat ciężkich robót przydałoby się wsadzić to wtedy inni by się zastanowili czy warto takie wałki robić!!!!!!!
To wg ciebie są bzdury a w USA właśnie takie się karze złodziei i oszustów.