• Co jest z Egonem nie tak ?? Autor: ~cez [83.26.121.*]
    Spółka najgorsze ma już za sobą , cudem przetrwała i nadal jest notowana na GPW w Warszawie !!
    Teraz może być już tylko lepiej ( jak to mówią z górki ), co powinno cieszyć . Jednak nie cieszy wszystkich, jest taki Egon
     i nic na to nie poradzisz .
    Pozdrawiam , ...................również Egona :)
  • Re: Co jest z Egonem nie tak ?? Autor: ~Egon [109.125.202.*]
    odpowiem ci raz .
    jeśli jesteś akcjonariuszem  (a w to wątpię) to warto zainteresować się swoimi pieniążkami którymi zainwestowałeś .
    Dziwię się tobie że tak "płytko " analizujesz" spółki w które inwestujesz ,  
    Dziwię się ,że uważasz że obecny Zarząd jest "prima"  ( czytaj moje wątki) ,

Interesujące  , że skupiasz się na mnie a nie na spółce ....... ja nie jestem twoim zagrożeniem , zapewne o wielu rzeczach nawet nie wiedziałeś o spółce a dowiedziałeś się ode mnie, dopowiem , że spółkę znam od wielu lat ,  i takiej wiedzy nie ma wielu akcjonariuszy MITka . I bezpośredniej również ... 

PAMIĘTAJ : SKUP SIĘ TWOICH PIENIĄDZACH , KTÓRE  ZAINWESTOWAŁEŚ  LUB ZAINWESTUJESZ A OSIĄGNIESZ SUKSES
    A JEŚLI MASZ PROBLEM Z CZYTANIEM MOICH WĄTKÓW-  INFORMACJI TO PO PROSTU NIE CZYTAJ - ZIGNORUJ !!!

dziękuję za pozdrowienia --- również pozdrawiam

ps. i nie zadawaj pytań :czy jestem akcjonariuszem / czy posiadam akcje .... ta pozycja nie ma kompletnie znaczenia do analizy Spółki ...
    A ty jesteś akcjonariuszem ?
  • Re: Co jest z Egonem nie tak ?? Autor: ~cez [83.26.121.*]
    Odpowiem tak :
    " i nie zadawaj pytań :czy jestem akcjonariuszem / czy posiadam akcje .... ta pozycja nie ma kompletnie znaczenia do analizy Spółki ...
    A ty jesteś akcjonariuszem ? "

Pozdrawiam , życząc samych sukcesów na GPW !!
  • Re: Co jest z Egonem nie tak ?? Autor: ~ciekawy [83.8.160.*]
    Nie wiem co Egon bierze ale na pewno to za mocna dawka jak dla niego !! Szkoda człowieka .................
  • Re: Co jest z Egonem nie tak ?? Autor: ~ciekawy [83.8.160.*]
    czy warto już wchodzić w spółkę ? niżej chyba już nie spadnie ?
  • Co jest z Egonem nie tak ?? TO STRATY TAK GO SPONIEWIERALY Autor: ~SKUTKI-PO-STRACIE [81.190.154.*]
    Egon gdy kupił na samej górce to wszystkim polecał i wzrosty widział (są wpisy na forum-poczytajcie).
    A gdy sprzedał na OGROMNYCH stratach to od tamtej pory ,,zaklina (pilnuje)"" pisząc na forum by nie urosło.

Nikt normalny gdy nie jest zainteresowany spółką (bo ma o niej złe zdanie) nie poświęca, życia na CIĄGŁYM przekonywaniu jaka to spółka zły i aby inni SPRZEDAWALI.

.
  • Re: Co jest z Egonem nie tak ?? TO STRATY TAK GO SPONIEWIERALY Autor: ~Egon [109.125.202.*]
    ZAPEWNIAM CIĘ , ŻE JA NIE JESTEM TWOIM ZAGROŻENIEM  (a tak to odbierasz )
    I
    PAMIĘTAJ : SKUP SIĘ  NA SWOICH PIENIĄDZACH , KTÓRE  ZAINWESTOWAŁEŚ  LUB ZAINWESTUJESZ A OSIĄGNIESZ SUKSES !!!!

A JEŚLI MASZ PROBLEM Z CZYTANIEM MOICH WĄTKÓW-  INFORMACJI TO PO PROSTU NIE CZYTAJ - ZIGNORUJ !!!

Pozdrawiam
[x]
LARK -1,64% 0,15 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.