Spółka najgorsze ma już za sobą , cudem przetrwała i nadal jest notowana na GPW w Warszawie !! Teraz może być już tylko lepiej ( jak to mówią z górki ), co powinno cieszyć . Jednak nie cieszy wszystkich, jest taki Egon i nic na to nie poradzisz . Pozdrawiam , ...................również Egona :)
odpowiem ci raz . jeśli jesteś akcjonariuszem (a w to wątpię) to warto zainteresować się swoimi pieniążkami którymi zainwestowałeś . Dziwię się tobie że tak "płytko " analizujesz" spółki w które inwestujesz , Dziwię się ,że uważasz że obecny Zarząd jest "prima" ( czytaj moje wątki) ,
Interesujące , że skupiasz się na mnie a nie na spółce ....... ja nie jestem twoim zagrożeniem , zapewne o wielu rzeczach nawet nie wiedziałeś o spółce a dowiedziałeś się ode mnie, dopowiem , że spółkę znam od wielu lat , i takiej wiedzy nie ma wielu akcjonariuszy MITka . I bezpośredniej również ...
PAMIĘTAJ : SKUP SIĘ TWOICH PIENIĄDZACH , KTÓRE ZAINWESTOWAŁEŚ LUB ZAINWESTUJESZ A OSIĄGNIESZ SUKSES A JEŚLI MASZ PROBLEM Z CZYTANIEM MOICH WĄTKÓW- INFORMACJI TO PO PROSTU NIE CZYTAJ - ZIGNORUJ !!!
dziękuję za pozdrowienia --- również pozdrawiam
ps. i nie zadawaj pytań :czy jestem akcjonariuszem / czy posiadam akcje .... ta pozycja nie ma kompletnie znaczenia do analizy Spółki ... A ty jesteś akcjonariuszem ?
Odpowiem tak : " i nie zadawaj pytań :czy jestem akcjonariuszem / czy posiadam akcje .... ta pozycja nie ma kompletnie znaczenia do analizy Spółki ... A ty jesteś akcjonariuszem ? "
Egon gdy kupił na samej górce to wszystkim polecał i wzrosty widział (są wpisy na forum-poczytajcie). A gdy sprzedał na OGROMNYCH stratach to od tamtej pory ,,zaklina (pilnuje)"" pisząc na forum by nie urosło.
Nikt normalny gdy nie jest zainteresowany spółką (bo ma o niej złe zdanie) nie poświęca, życia na CIĄGŁYM przekonywaniu jaka to spółka zły i aby inni SPRZEDAWALI.
ZAPEWNIAM CIĘ , ŻE JA NIE JESTEM TWOIM ZAGROŻENIEM (a tak to odbierasz ) I PAMIĘTAJ : SKUP SIĘ NA SWOICH PIENIĄDZACH , KTÓRE ZAINWESTOWAŁEŚ LUB ZAINWESTUJESZ A OSIĄGNIESZ SUKSES !!!!
A JEŚLI MASZ PROBLEM Z CZYTANIEM MOICH WĄTKÓW- INFORMACJI TO PO PROSTU NIE CZYTAJ - ZIGNORUJ !!!