• Skup akcji Autor: ~Mati [31.175.174.*]
    TelforceOne w zeszłym roku deklarował się o skupie akcji własnych. Czyżby zapomnieli?
  • Re: Skup akcji Autor: ~jasio [24.235.35.*]
    Szkoda ze na takim poziomie sa nasze wpisy.Nonsens skupowac akcje przez firme.Raczej swiadomosc inwestorow i ich dalsze uswiadamianie.Reszta sie sama obroni.Slaby niestety kapital w inwestorskich kieszeniach ze musza spekulowac i walczyc o grosze.
  • Re: Skup akcji Autor: ~Akcojanriusz [46.238.228.*]
    O właśnie. Moze ktoś napisze do zarządu jak to wygląda obecnie. Kiedyś pisałem to odpisali, że wszystko zgodnie z założeniami mają czas itd. Ale ostatnio brak jakiegokolwiek info.
    W widełkach założonych przez nich się mieścimy. Tylko na co czekają - aż będzie drożej?
    Zakładam, że wszyscy czytający ten wątek mają akcje i chcieliby widzieć kurs wyżej np ok 8-9zł.
    JA jestem cierpliwy i tego pewnie doczekam tej chwili. Ale martwią mnie obroty bo aby zarobić trzeba sprzedać a przy takich obrotach to potrzebuje 2ch dni aby sprzedać - a sam nie jestem przecież. Zakładam że takich jak ja jest wielu ciułaczy.
    Wyniki to też zagadka ile mogli zarobić patrząc na kurs $. Za 3 tyg będzie wszystko jasne.

Może jakiś fundusz zauważy.
    Wejście do jakiegoś operatora też miałoby znaczenie.
    Może należy pytać operatorów w chwil przedłużania abonamentu czy planują wprowadzenie MyPhone do oferty. Przecież 1000 takich pytań musi wzbudzić u nich zainteresowanie. Z każdej rozmowy są zapisywane uwagi itd - ktoś to analizuje w sensie popyt.
  • Re: Skup akcji Autor: ~GMBH [217.153.90.*]
    Ludzie po co spółka ma wydawać gotówkę na skup akcji własnych ? Lepiej niech te pieniądze wydadzą na rozwój a co za tym idzie na przyszłe dywidendy wynikające z tego rozwoju . Takie moje zdanie i można się z nim nie zgadzać .
  • Re: Skup akcji Autor: ~Mati [31.175.174.*]
    Monnari rok temu skupiło 6mln akcji. Dzisiaj kurs jest po 14,65zł.
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.