możecie pisać dowolne komentarze ,, ale jesteśmy świadkami powstania tej firmy do NOWEGO życia , kurs taki czy inny ,to przejściowe , po opublikowaniu wyników sprzedaży ,starej -nowej -wersji pudekowej , przyjdą WZROSTY , teraz jest to AKUMULOWANE ,wystarczy obserwować arkusze zleceń , życze powodzenia
A niby dlaczego tak aktywni sa ci wszyscy OPLUWACZE ? mnie jak spolka nie interesuje albo nie wierze w zarobek to logiczne ze spadam i sie nie udzielam bo Po Co ???...wiec o co im chodzi? hehe .......zjechac aby kupic jak najtaniej . Oczywista oczywistosc
Wygląda że jutro ciąg dalszy spadków, po 3 już kończą się chętni. Wywalili na 5gr - 15mln akcji Wywalili na 4gr - 12mln w dwa dni na 3gr poszło 10mln Chyba wywalą resztę po 2
Ja liczę na zyski z tej spółki dlatego tu jestem. Gra dobra, ma według mnie duży potencjał. A firma jakby widziała sprzedaż w pl to by był język polski. Polak woli ściągnąć za darmo niż zapłacić nawet 5 zł. Ale nie mądrze się jak większość "wilkow wall bankier". Bo jak bym wiedział że pójdzie jakiekolwiek akcja w górę, zarobiłbym duuuuzo kasy. Więc darujcie sobie wróżby kursów.
Dnia 2015-03-01 o godz. 21:30 ~gostunio napisał(a): > ba 299 mln pkcem bedzie stalo i nikt tego nie kupi,bo i za co,po 0 groszy... > strzel se baranka na dobranoc,pajacu >
Dnia 2015-03-01 o godz. 21:57 ~gostunio napisał(a): > ofermo,nie zrozumiales aluzji > na wirtualnej koncie onet moze byc i 299 mln akcji nico,i wszystkie gastona :))))
goston przeproś za wprowadzeni w błąd. Miałeś mnie przeprosić na oficjalnej stronie bankiera jak do piatku zeszłego nie będzie 100mln z ukrytego, 5mln PKC i 1gr. Wcześniej pisałeś że podczas sesji zjedzie na 1gr.
Kto ci podał te fałszywe informacje? To nie jest doświadczenie jak to twierdziłeś, liczb nie przewidzisz.