Ja obstawiam 25 zł za pakiet kontrolny To rozwiazanie jest gotowe do przejęcia przez dużego inwestora To już nie start up Maja wszystko dograne: Badania kloniczne Technologia Linia produkcyjna wszystko na talerzu
Też mi się wydaje, że coś może być na rzeczy. Za cicho z nową emisją, choć realizują wszystko zgodnie z planem. Może więc w tej chwili prezes Halicki dopina sprzedaż ponad 2 mln papiera z jakimś grubasem. Pytanie jest też komu sprzedawał TOTAL. Jak sobie policzycie te pakietówki, które zeszły w ostatnim czasie to wyjdzie, że nie wszystko "łyknął" Wesołowski... Dwa podmioty zeszły znacząco poniżej progu 5 i 10%, a jako kupujący ujawnił się tylko właśnie p. Wesołowski... Sam jestem ciekaw co z tego wyniknie. Jedno jest pewne: Halicki nie siedzi teraz w fotelu prezesa i popija bezproduktywnie kawę. To nie w jego naturze. Myślę, że niedługo się dowiemy czegoś więcej. A czy to będą dobre wiadomości to już inna historia. Posiadając trochę akcji, już zupełnie subiektywnie, czekam na coś znacząco pozytywnego.
był tam wtedy szymański i TOTAL. nie potrafili strzelić do pustej bramki i wybrali emisję 500K po 13 zamiast np 300 K po 20. Takie błędy się mszczą. Za stracony czas i kapitał odpowiada gnom - były prezes. gdyby to towarzystwo dostało Ipada w 2000 r. to wyszłoby im, że trzeba badać a z produkcją wstrzymać się ze 2 lata... Niedorajdy, tchórze i ignoraci!!! Wszystkie te błędy/nadużycia były zaakceptowane przez radę nadzorczą w obecnym składzie. Jeżeli BRATER ma podbić świat swoim produktem, to z takim nadzorem temu nie podoła. Ostatnia rzecz do naprawienia.
Ciągłe narzekanie. Zastanów się co piszesz, zanim naciśniesz Enter. Chcesz zmian w RN, zgłoś to na walnym. Myślisz, że jak tak jojczysz, to coś to pomoże?! Ja mam zaufanie do obecnego Zarządu i czekam na dokończenie projektu, tak, bym mógł odcinać kupony.
zadowoleni z siebie wiedzą o kogo chodzi. jojczenie (ktokolwiek jojczył) pomnożyło wartość twojego portfela ponad 2-krotnie od czasu gdy duet starego dziada z oszustem (oraz znajomymi królika) został zamieniony myślącym prezesem. wnioski są 2: -podziękuj jojczącym do tej pory -dołącz do jojczących skoro działa to lepiej niż wypociny kolesiów z totala
tutaj odwrotnie , musi byc nizej bo biznes niepewny, moze wypali, a moze nie, tak jak w cormeyu, buduja i buduja tego bluboxa, niestety ktos kto wezmie pakiet wylozy kase ale nie za taka kase, tylko nizej , pewnie okolo 10zł, ale emisja bez pp, wiec idzie do wybranych/wybranego wiec nie powinno to wplywac na kurs, chyba ze chce zaraz wywalic w rynek, ale w tedy spolka moglaby poprosic o lack upa kupujacego, wtedy spadek nalezy traktowac jako korekta ale czy tal bedzie sie zobaczy
W przypadku takiego pakietu 25 zł nie jest wcale wygórowane. Wkalkulowane ryzyko. BB nijak się ma do Brastera. BB to koncepcja bardzo skomplikowanego urządzenia. W dodatku konkurencyjnego dla wielu dużych producentów. Tu tego nie ma. Nawet wersja najprostsza (to co już mają od lat) jest ciekawa. Reszta to tylko dodatki. I nie jest to konkurencja dla innych metod diagnostycznych. Wręcz przeciwnie. Może zwiększyć liczbę kobiet, które się przebadają mammografem czy USG. Czyli łakomy kąsek dla dotychczasowych producentów mammografów i USG! Łakomy kąsek dla tych co mają mammobusy (dla Luxmedu też ;-)
Do Kozła Nigdy nie zarobisz dużych pieniędzy Zaściankowość przesłania Ci wzrok. Będziesz wskazywał na byle błędy, nie patrząc w przyszłość. To twoja zguba kolego. Trzeba iść do przodu, sprzątać i prosotowac to co do wyprostowania i nigdy, NIGDY, NIE mielic starych tematów. Kto tego nie zrozumie zniszczy najlepszy projekt. Ty właśnie to robisz. Działasz przeciw Halickiemu i Jarmakowi. Ucinasą im skrzydła. Bo wydaje Ci sie to sprawiedliwe Ja nie chce płacić za twoje dochodzenia sprawiedliwości. One nie dadzą moi zysku. Sa wiec niecelowe. Toje komentarze mogą sprawiać wrażenie, ze tu jest źle i będzie gorzej, co jest absolutnym jojczeniem i graniem na spadki. A miemy (i Ty tez wiesz) co ta spółka może wygenerować! I trzeba pomagać, a nie jojczyć po polsku bez pomyslu na zmiany. Do roboty Koziol Przedstaw plany Halicki sie ucieszy, moze Twój będzie lepszy od jego planu i da mu wiecej zysku??
mysle ze sie mylisz z ta cena albo z uzasadnieniem, wyzej ceny za pakiet kontrolny, uwqzam ze bedzie nizsza w zwiazku z ryzykiem, odleglym terminem zrotu z inwestycj oraz niepewnoscia biznesu, mimo ze na papierze wyglada ok,
vide mabion ja tam sie ciagnie, ale kalkulacje ekstra