• RAPORT Autor: ~fds [78.28.34.*]
    jest raport
    wyniki OK

http://biznes.pap.pl/espi/pl/reports/view/2,285293
  • Re: RAPORT Autor: ~kazio [83.4.52.*]
    to kiedy wreszcie uwolnia kurs?
  • Re: RAPORT Autor: ~toboz [83.31.180.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: RAPORT Autor: ~toboz [83.31.180.*]
    Nigdy,zostaniemy zrobieni tak jak na Hutmenie
  • Re: RAPORT Autor: ~manolo [109.173.211.*]
    wytlumaczy mi ktos po co oni codziennie te kilkaset tysiecy przerzucaja ???czy oni nie placa prowizji .. ???
    ja sobie policzylem ze dzisiejsza operacja z jednego wora do drugiego kosztowalaby mnie przy mojej niskiej w miare prowizji 0,19% ... 34 tys zl .. a oni wykonali juz tu ze 100 takich operacji ..
  • Re: RAPORT Autor: ~krogulec [82.177.221.*]
    Ja też chciałbym wiedzieć w jakim celu przerzucaj te pakiety akcji, prowizja swoja drogą a ktoś to musi robić bawiąc się cały dzień. Te obroty robione codziennie to w 100 % karkosikowe, Nie lepiej od razu o 9.00 walnąć całym pakietem a nie pozorować ,że ktoś gra na tym gu..... Chyba nie otrzymamy odpowiedzi w tym temacie. A wystarczy popatrzeć na ciągłe. Tam oprócz alchemii i boryszewa mało kto handluje. Oscara dla Karka i Kariny
  • Re: RAPORT Autor: ~reksio [82.177.221.*]
    Karku co taki marazm na akcjach, godz. 1400 a tu tylko 1100 szt. Weź wykonaj telefon i przygotuj wory.
  • Re: RAPORT Autor: ~keks [82.177.221.*]
    Nie zadzwoni, ma problemy zdrowotne i nie w głowie mu mieszanie worami
  • Re: RAPORT Autor: ~Formulka [83.21.84.*]
    no i zablokowano rachunki maklerskie Karkosika za takie przerzucanie ciagle! ale jaja!

http://www.parkiet.com/artykul/25,1413997-Manipulacja-na-Alchemii-.html
  • Re: RAPORT Autor: ~zp [83.19.191.*]
    potwierdzam tak jak na hutmenie
  • Re: RAPORT Autor: ~kazio [83.4.52.*]
    a co bylo na hutmenie,bo niewiem

• Re: RAPORT Autor: ~Misio [157.158.9.*]
    Przy obecnej wycenie wynik słaby. Na dzisiaj c/z 47 a akcja po 5 zł, czyli baaardzo droga spółka. Powinni zarobić 10 razy więcej, to by się coś może ruszyło, jakby Roman pozwolił. Na razie ...kamieni kupa
  • kto tak kombinował? Autor: ~sfx [78.28.33.*]
    http://pulsinwestora.pb.pl/4032414,30674,knf-manipulowano-kursem-alchemii
  • Re: kto tak kombinował? Autor: ~mat [82.177.221.*]
  • Re: kto tak kombinował? Autor: ~krogulec [82.177.221.*]
    Trochę będzie nam smutno, bo coś się działo na papierach alchemii , sztuczny, bo sztuczny ruch ale zawsze. A terach marazm . Znając życie romek coś wykombinuje i będzie grażynce sprzedawał a ona później jemu. Romek napełniaj wory
  • Re: kto tak kombinował? Autor: ~krogulec [82.177.221.*]
    no i wszystko wiemy, zadawaliśmy pytanie kto to robił i w jakim celu. Teraz wiemy,że karku z nudów bawił się w maklera. W razie czego kanapki mu podrzucę. Skończy jak Krauze
  • Re: kto tak kombinował? Autor: ~waga [82.177.221.*]
    Z tego co podają to romkowi konta zablokowali. Z czego biedaczek żyć będzie. Proszę podaj namiary jestem w stanie parę groszy ci przesłać. z poważaniem
  • Re: kto tak kombinował? Autor: ~radek [82.177.221.*]
    Z komunikatu wyczytałem , że w okresie podanym przez KNF zostało kupionych 148,2 mln akcji a sprzedanych 148,9mln akcji za sumę 750mln zł. Takowe akcje posiada troje akcjonariuszy ; romek, grażyna i imexmetal. Daję głowę uciąć,że bez zgody romka nikt nie podjąłby się żadnych manipulacji. Tylko w dalszym ciągu się dziwię w jakim celu to robił , z nudów a po drugie od tych obrotów 750mln zł chyba musiał odprowadzić prowizję maklerską a od tej sumy niemałą, Chyba,że są jakieś kruczki prawne i jest zwolniony od prowizji. Jeżeli ktoś wie coś więcej proszę o komentarz
  • Re: kto tak kombinował? Autor: ~sfx [78.28.33.*]
    dlaczego nie bierzecie pod uwagę, ze to jakis fund mielił walorem?
    jaki interes miałby miec RK w tak durnowatych gierkach?

nie mierzcie go swoją małostkową miarą i nie obrzucajcie kogoś błotem tylko dlatego, że coś wam się wydaje
  • Re: kto tak kombinował? Autor: ~reks [82.177.221.*]
    a po drugie piszesz, że nam się wydaje,że to romek handluje akcjami a póżniej piszesz, ze ci się wydaje że to fund miesza. Ty na swoje stwierdzenie nie masz żadnych dowodów i tylko ci się wydaje. A ja mam na to dowody. Bo aby miesząć takimi ilościami to trzeba mieć akcji powyżęj 5% i to grubo. A jak ci wiadomo takowe akcje posiada romek 65,95% , grażyna 19,33% i impexmetal 18,49% i sama alchemia. Wystarczy trochę poczytać, wiedza nie boli a niewiedza szkodzi
    owszem, też pisze, co mi się wydaje, ale nie na zasadzie kategorycznego arbitra-besserwissera, ale jako przypuszczenie

a do obracania walorem wcale nie trzeba tak wielkich ilosci waloru i kasy - tu byle podprogowy może przekładać z kieszeni do kieszeni
    i znów matematyka ci się kłania dodaj posiadane akcje przez tych troje 65,95+19,33+18,49 wychodzi 103,77% I gdzie tu tu włożysz podprogowego. Widzę, że chyba dopiero raczkujesz w arkanach giełdy. Chyba ,że y jesteś tym podprogowym i ,ieszam takimi pakietami. To dziwie się co robisz na forum
    może dodawać potrafisz, ale z logiką cienko...
    przyjmujesz błędne załozenie, ze nie ma tu mieszania tymi samymi akcjami

pokaż mi sesję, gdzie była JEDNA transakcja przekraczajaca mozliwosci jakiegokolwiek podprogowego

a ty o gpw też chyba masz takie pojecie jak o mnie - czyli zadne

bo piszesz nie o faktach, ale o tym, co ci się na mój temat wydaje

ale nie szkodzi, nie przeszkadza mi to, raczej bawi
  • Re: kto tak kombinował? Autor: ~xxx [79.185.120.*]
    czy aby na pewno ipx miał jakieś akcje ?

http://stooq.pl/q/h/?s=alc
    no właśnie...
[x]
ALCHEMIA 0,00% 4,76 2019-05-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.