wytlumaczy mi ktos po co oni codziennie te kilkaset tysiecy przerzucaja ???czy oni nie placa prowizji .. ??? ja sobie policzylem ze dzisiejsza operacja z jednego wora do drugiego kosztowalaby mnie przy mojej niskiej w miare prowizji 0,19% ... 34 tys zl .. a oni wykonali juz tu ze 100 takich operacji ..
Ja też chciałbym wiedzieć w jakim celu przerzucaj te pakiety akcji, prowizja swoja drogą a ktoś to musi robić bawiąc się cały dzień. Te obroty robione codziennie to w 100 % karkosikowe, Nie lepiej od razu o 9.00 walnąć całym pakietem a nie pozorować ,że ktoś gra na tym gu..... Chyba nie otrzymamy odpowiedzi w tym temacie. A wystarczy popatrzeć na ciągłe. Tam oprócz alchemii i boryszewa mało kto handluje. Oscara dla Karka i Kariny
Przy obecnej wycenie wynik słaby. Na dzisiaj c/z 47 a akcja po 5 zł, czyli baaardzo droga spółka. Powinni zarobić 10 razy więcej, to by się coś może ruszyło, jakby Roman pozwolił. Na razie ...kamieni kupa
Trochę będzie nam smutno, bo coś się działo na papierach alchemii , sztuczny, bo sztuczny ruch ale zawsze. A terach marazm . Znając życie romek coś wykombinuje i będzie grażynce sprzedawał a ona później jemu. Romek napełniaj wory
no i wszystko wiemy, zadawaliśmy pytanie kto to robił i w jakim celu. Teraz wiemy,że karku z nudów bawił się w maklera. W razie czego kanapki mu podrzucę. Skończy jak Krauze
Z tego co podają to romkowi konta zablokowali. Z czego biedaczek żyć będzie. Proszę podaj namiary jestem w stanie parę groszy ci przesłać. z poważaniem
Z komunikatu wyczytałem , że w okresie podanym przez KNF zostało kupionych 148,2 mln akcji a sprzedanych 148,9mln akcji za sumę 750mln zł. Takowe akcje posiada troje akcjonariuszy ; romek, grażyna i imexmetal. Daję głowę uciąć,że bez zgody romka nikt nie podjąłby się żadnych manipulacji. Tylko w dalszym ciągu się dziwię w jakim celu to robił , z nudów a po drugie od tych obrotów 750mln zł chyba musiał odprowadzić prowizję maklerską a od tej sumy niemałą, Chyba,że są jakieś kruczki prawne i jest zwolniony od prowizji. Jeżeli ktoś wie coś więcej proszę o komentarz
a po drugie piszesz, że nam się wydaje,że to romek handluje akcjami a póżniej piszesz, ze ci się wydaje że to fund miesza. Ty na swoje stwierdzenie nie masz żadnych dowodów i tylko ci się wydaje. A ja mam na to dowody. Bo aby miesząć takimi ilościami to trzeba mieć akcji powyżęj 5% i to grubo. A jak ci wiadomo takowe akcje posiada romek 65,95% , grażyna 19,33% i impexmetal 18,49% i sama alchemia. Wystarczy trochę poczytać, wiedza nie boli a niewiedza szkodzi
i znów matematyka ci się kłania dodaj posiadane akcje przez tych troje 65,95+19,33+18,49 wychodzi 103,77% I gdzie tu tu włożysz podprogowego. Widzę, że chyba dopiero raczkujesz w arkanach giełdy. Chyba ,że y jesteś tym podprogowym i ,ieszam takimi pakietami. To dziwie się co robisz na forum