Co zrobić? Tu masz odpowiedź: https://www.bankier.pl/wiadomosc/MIT-Szacunkowe-skonsolidowane-wyniki-finansowe-Grupy-Kapitalowej-MIT-Mobile-Internet-Technology-za-rok-2014-7238579.html
141 mln zobowiązań przy 122 mln kapitału własnego. Dlaczego milczeli dotychczas? Już teraz wiecie? Zresztą IVQ przypuszczam zrobił w dużym procencie Lark, ale od dwóch miesięcy pracują na IQ. Powo
Co ty nie powiesz babaoddoktora?? Jeszcze nie dawno pisałeś że Lark to bankrut, bo w Media Markt nie ma go na półkach, a teraz według ciebie to on zrobił największy obrót dla Mita.Proszę bardzo masz poniżej swój tekst znawco jeden. Ja ci powiem że zwykły naganiacz jesteś i tyle, już w tedy ci to pisałem!!!!
Autor: ~babaoddoktora[193.106.246.*]2014-12-08 09:36 Opublikowano przy kursie: 0,19 zł, zmiana od tamtej pory: -21,05% Dlaczego w Media Markt nie ma już prodkuktów Larka?
W Warszawie w żadnym ze sklepów Media Markt nie ma produktów Larka. Sprawdziłem też w Gdańsku i Krakowie, to samo. Daje link do Media, możecie sobie wybrać miasto i sklep, sprawdźcie sami. DLACZEGO PRZED ŚWIĘTAMI W JEDNEJ Z NAJWIĘKSZYCH SIECI RTV AGD NIE MOŹNA KUPIĆ LARKA I NAVIGO? Sprawdziłem też w RtvEuroAgd i Saturnie, podobnie. W większości towar niedostępny lub z ekspozycji. Po wypowiedziach na forum gowork dot. firmy Scientific można wysnuć wniosek, że firma jest w poważnych tarapatach finansowych, nie płaci wynagrodzenia pracownikom. Co ciekawe opinii jest na dwie strony i żadnej pozytywnej, ŻADNEJ! Opinie są najnowsze z grudnia tego roku.
W przeciwieństwie do wielu, co bez żadnych argumentów wieszczą 30 lub 50 gr za akcje, ja piszę fakty z linkami. Wszystko to będzie miało ogromny wpływ na wyniki MIT za IVQ. Poraz kolejny dajecie się nabrać na odgrzewane infa o resplicie, czy o możliwym skupie (info z 2011 roku!). Będzie płacz i zgrzytanie zębami i zobaczycie, że Egon miał rację, tu będzie jeszcze 8 gr.
Jedno drugiemu nie przeczy. To, że Lark właściwie zamknął dystrybucje tylko do Tesco, to fakt. Nie ulega wątpliwości, że musieli zrobić tam jakiś obrót, ale to, że mogli zrobić dwa razy większy to inna sprawa.
i jeszcze jedno nazywasz mnie naganiaczem. Dnia 8.12.2014 kurs chodził miedzy 0,20, a 0,18, a dziś gdzie bedzie? Czytałem na forum, że to najlepszy raport w roku, a kto mi wytłumaczy to:
Zobowiązania długoterminowe 18 707 Zobowiązania krótkoterminowe 107 470 Stan na dzień 30.09.104
Zobowiązania długoterminowe 24 397 Zobowiązania krótkoterminowe 114 435 Stan na dzień 31.12.2014
To powiedz mi jedno, jaki jest powód twojego udzielania się na tym forum? Masz akcje, czy może chcesz kupić tanio? Jak to drugie, to biorąc pod uwagę twoje wypowiedzi, to jestes naganiaczem. Jeżeli nie masz akcji ani nie chcesz kupić (w co nie wierzę) to chyba zaje..biś...cie ci się nudzi skoro jesteś tu regularnie!!!
To jest forum dla wszystkich. Czasami chyba dobrze wiedzieć w co się inwestuje? Zadzwoń sobie do Navigo na podany numer na ich stronie. Nikt nie odpowiada? Może od dawna nikt tam już nie pracuje? Brak aktualizacji mówi samo za siebie. To będzie następna niespodzianka po MNI PREMIUM.
Tak myślałem że tak odpowiesz, wiesz co bajki to dzieciom opowiadaj. Jak ja chce zainwestować w spółkę to w nią inwestuję, a jak nie chcę bo mi fundamenty nie pasują, to ją omijam, a nie udzielam się na jej forum. Czas kosztuje, a ja staram się go nie marnować, więc kończe też bezsensowna gadkę z tobą. zegnam
Teraz, kiedy już wiadomo na czym stoimy, można spokojnie kupić i poczekać aż osiągnie poziom 0,40 - 0,50, coi tak będzie znacznie poniżej obecnej wartości księgowej!!!
ubrać naiwnych. Może myśleli, że akcjonariat się tu zmienił i nowi ludzie jeszcze nie znają ich sztuczek i dadzą się nabrać na g... warte obiecanki. I co ? Mieliśmy od tego czasu jakiś skup ? Oczywiście jak zwykle nie, jak zwykle te same bajeczki i wielkie g... na koniec w postaci ogromnego odpisu. Kto takie firmy wpuszcza na giełdę i po co ? Chyba po to, żeby oskubać ludzi z pieniędzy ?
Proponuję, aby wszyscy malkontenci i manipulatorzy odeszli stąd w spokoju i przestali wreszcie bruździć i kombinować. Jeśli ktoś zechce, kupi, jeśli inny zechce sprzedać, sprzeda, bo docinanie, lawirowanie, wszystkie próby zwodzenia, wmawiania i oszukiwania świadczą zawsze na niekorzyść sprawcy!!
Masz całkowitą rację! Tym, którzy obiecywali tutaj 0,30 0,50 ba, nawet 1 zł WON!!! Na walentynki miało być 40 groszy!!I co? Napisałeś dziś ....Nikt nie chce sprzedawać taniej akcji MIT.... 1 mln akcji po 13 groszy to mało? Nikt nie chce sprzedawać? Kiedy ostatnio miałeś taki obrót tu?
Adwersarz jak zwykle bzdury wypisujesz , nie naganiaj jak bo jak czyta takie wątki ( a jestem po pracy) takich naganiaczy jak ty .. to nie dziwię się , jaki jest marny poziom wiedzy drobnych inwestorów ....
następny to GEO i wielu innych obiecujecie wzrosty miesiącami ...
dziś już wielu otworzyło oczy pozbyło się akcji ...
a ty dalej naganiasz
odpowiedź : KTO MA ZROBIĆ TE WZROSTY I DLACZEGO ?
A SKORO TAK TANIO , TO KUPUJ , KUPUJ , SPRZEDAJ DOM , WEŹ KREDYT I KUPUJ NA MAXA !!! PO 13, 14,15.... NAWET PO 20GR ALE INNYCH NIE WPĘDZAJ W DŁUGI...