• akcje Autor: ~nie_ja [79.186.162.*]
    Ciekawe czy znajdzie się chętny na 19 kilo akcji
  • Re: akcje Autor: ~Exciter [149.226.255.*]
    Wywal to zobaczysz...jak masz:) No chyba że o piachu piszesz ale to nie to forum.
    Apropo to pięknie wykresik wygląda...już bardzo niedługo kolejny schodek:)
  • Re: akcje Autor: ~jasio [24.235.35.*]
    Czy moglby ten wykresik zamiescic na forum dyskusyjne tutaj.Dziekuje.
  • Re: akcje Autor: ~jasio [24.235.35.*]
    Nie umiesz tego zrobic czy nie chcesz.Czekam na Twoj wykres i tzw schodek.
  • Re: akcje Autor: ~GMBH [217.153.90.*]
    Swoją drogą jak to jest , że spadać to spadało z prędkością światła z 35 zeta na bardzo niskie poziomy coś około roku a rosnąć tak szybko nie chce ? Trzeba się mocować kilka lat , żeby chociaż papier osiągnął około 20% tamtej kapitalizacji . Smutne to trochę .
  • Re: akcje Autor: ~bubu [212.160.172.*]
    Bo wtedy to była wielka k.pa, a teraz jest czymś w rodzaju rodzynka, który się skubie na deser
  • Re: akcje Autor: ~Mati [31.175.174.*]
    18 zł na tej spółce na dzień dzisiejszy się należy.
  • Re: akcje Autor: ~starter [83.11.108.*]
    Spokojnie poziomy od 6 do 8 to ostatnie miejsce gdzie mozna zebrac sporo akcji, pozniej pojdzie duzo latwiej... :). Teraz trwa ta sama zabawa co na 6,4 ostatnio, pozdrawiam :).
  • Re: akcje Autor: ~prezes [37.248.255.*]
    Ciekawe czy 6,90 stoi wczorajsze 19.000 akcji, przed chwilą kupili 12.000 i nie przebiło wyżej, jeżeli zostało tylko 7000 akcji to jeszcze dzisiaj będzie odpał w górę :-)
    Zaczynamy taniec pingwina na szkle gorilla glass ? :)
  • Re: akcje Autor: ~jajco [83.27.20.*]
    Ustawiona wymiana jak nic blokująca kurs !!! Ale takie tematy powinno się załatwiać poza rynkiem regulowanym !!! A ci sobie tu pogrywają !!!
    Zadna wymiana, straszak wystawiony a tu poza paroma drobnymi owieczkami ludzie kupuja... ktos sie musi niezle frustrowac ;). Zaraz zapora nie wytrzyma...
  • Re: akcje Autor: ~bubu [83.11.162.*]
    Kasztany poleciały do 6.76
    Walka z trendem zawsze konczy sie tak samo dla walczacych, tutaj popyt jest cierpliwy i nierychliwy, co udowadnia od 2,5 roku, jak ktos tak pilnie chce opchnac, ze wali akcjami na dogrywce to sprzeda i taniej. Dla mnie ta spolka jest tania i po 6 i po 7 i po 8, jak jest okazja (i wolna kasa) to dobieram, dzis znowu wpadlo :). Niecierpliwi tu kreca koleczka, "oczywiscie" wchodza na gorkach a sprzedaja w dolkach. Wygrywaja Ci ktorzy akcje przytulaja na dluzej, przynajmniej tak dlugo jak spolka idzie w dobrym kierunku.
  • Re: akcje Autor: ~Jasio [67.204.255.*]
    Ponad 2% do dolu przy 35 Tys obrotach nastepny tydzien wazny czy temu komus wstarczy sil by zeal ifzeal if
    Przycisnęli na koniec . 15 dni sesyjnych do ogłoszenia wyników rocznych .
  • Re: akcje Autor: ~xmen [178.235.29.*]
    zagrywka cwaniaka a za kilkanaście dni będzie 8,xx:)
    a na krótko przed wynikami albo po przebije 9.xx
  • Re: akcje Autor: ~Chyba [24.235.35.*]
    Ci sie przekrecia 9/6 ale poczekamy to zobaczymy
    Mam nadzieje ze masz racje
    też mam taką nadzieję :))
  • Re: akcje Autor: ~JOU [184.147.13.*]
    Fale jakie widziimy na wykresie zeczywiscie denerwuja ze tak moze wygladac gielda.Brak normalnosci.Tak jak w polityce wszystko musi byc wg jakiegos tam przez kogos ustalonego scenariusza "obrzydliwosc".Brak spontanicznosci a przez to normalnosci.
    MECZARNIA Na szczescie staram sie tutaj zagladac raz na miesiadz.Czekam i nie mam zamiaru stosowac innej polityki.Niestety rowniez nie mam za duzo kapitalu zeby to zmienic a te ceny mnie nie satysfakcjonuja.Mam nadzieje ze nie musze tutaj na podwojenie wartosci czekac kolejnych "X" lat.Ale jak trzeba to poczekam mam niestety juz 40 lat poczekam jeszcze 10.Pomalenku uczylem sie I ucze tej trudnej cierpliwosci
  • Re: akcje Autor: ~starter [83.21.209.*]
    Przeciez firma w 2,5 roku zwiekszyla swa kapitalizacje prawie 6 krotnie :). Swoja droga uwazam, ze w tym roku zobaczysz od obecnej wartosci swoje x2 a moze i wiecej ;). Im dluzej sie trzyma na smyczy tym dalej pies ucieknie jak sie zerwie. Mysle, ze cena po ktorej odsprzedal sobie prezes w grudniu... nie jest do konca wyssana z palca :).
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.