przegapiłem kupno po 11 właśnie się ustawiłem może coś wpadnie w tej chwili kapitalizacja 12 mln a powinno być chociaż 20 . Komuś się spieszy żeby sprzedać akcje może wpadnie i po 10 gr
ja mam 100 tys akcji średnia 14,5 gr wiec jakoś się nie martwię spółka ma gotówkę i zysk kapitalizacja 12 mln zysk 3,5 mln jak znasz lepszą spółkę napisz to chętnie kupie jej akcję
Dnia 2015-02-26 o godz. 16:30 ~lukas8i8 napisał(a): > ja mam 100 tys akcji średnia 14,5 gr wiec jakoś się nie martwię spółka ma gotówkę i zysk kapitalizacja 12 mln zysk 3,5 mln jak znasz lepszą spółkę napisz to chętnie kupie jej akcję
co ty nie powiesz ?? masz średnią 14,5 grosza ? a siedzisz i zachwalasz spółkę od ceny 28 groszy .. rozumiem że po tyle pchałeś ze swoimi kumplami ?
coś Ci się pomyliło akcje zacząłem zbierać od 17 gr wiec przyznaję że się pomyliłem wolałbym teraz kupić faktem jest że spadają przychody i zysk jednak spółka ma się dobrze dlatego nie wywalam ze stratą tylko dobieram ta taktyka zawsze sie sprawdzała
Idź się lecz :) siedzisz tu od rana do wieczora i czekasz.... dziś wygrałeś ten czubek co ostatnio przez tydzień nie mógł się pozbyć swoich 132 k akcji dziś w końcu jest wolny od tego, jak go zwiesz "śmiecia". Zmieniał z 14 gr na 12, 13, 14 aż zwieracz mu popuścił i walnął po 11. Może dzięki Tobie? Może nie ? Dziękuję Ci ponad wszystko mój ty kochany obrońco kapitału.