To niech walą papierem. Tylko dlaczego nie ogłoszą upadłości skoro jest tak źle i sami uciekają ??? Co będzie ta likwidacja czy nie ? . Jak nie to kurs odbije na 20 gr już niedługo. !!!
o tym mitycznym inwestorze to piszesz od tygodnia, że po sesji info:P zmień płytę bo się zacięła....musisz być bardziej kreatywny - bo jedmno hasło gdy 5 razy powtórzysz i się okazało ściemą to już pisząc to 6 raz narażasz się tylko na kpinę ;)
wy wszyscy tu na bankierze to kpina hehehehe ynwestory bez kasy i pojęcia o grze hehehehe z maszyn przechodzicie na nc zwykli hazardziści toooooo sie nazywa kpina!!!!!!
Ja brałem po 6gr i teraz spokojnie czekam. Jak w styczniu brałem po 7 gr. GREMPCO to tez się w głowę pukanie he he bo miało lecieć do grosza a dziś mam na tym 300 procent he he. Jutro 25% akcji idzie pod młotek a reszta dalej czeka. Mam nadzieje ze tu będzie podobnie
kogucie to nie zasypywanie tylko akcje zmieniają właściciela. Myślisz, że to ulica się dostawia na K co chwila? ulica teraz dzieli się na 2 części. 1częśc jest zapakowana w towar po cenie X. 2część to widownia bez akcji, jak spadnie na 4gr to nie będą kupować bo się będą bać że niżej spadnie, jak urośnie na 10 to też nie kupią, bo będą się bać, że już więcej nie urośnie :D