jezeli chodzi o przygodowe to 595 AR a AI jest na 589 a przypominam że sama AI przyniosła zysk kwartalny 42 tysięcy a przed AR była niżej w rankingu niż teraz jest. AI miał być reklamą dla AR a teraz jest odwrotnie.
Na 3gr przemielilo sie 20mln to jak by kupil leszcz to po 4gr by stalo.Ktos pozbieral po premierze gry co niektorzy mysleli czytajac fora ze bedzie po 20gr a tyle nigdy nie bedzie.Mysle ze 10gr jest realne.Moze spekula a moze dobre wiadomosci z sprzedazy gry.Tego nikt niewie w perspektywie roku.Drugi epizod,promocja gry moze ruszy.Pozdrawiam
Dnia 2015-03-02 o godz. 16:54 gozdziumaster napisał(a): > dzis tez w gore > > http://store.steampowered.com/tag/en/Action/#os%5B%5D=win&p=75&tab=TopSellers
Co jest dziwne, że ludzie wolą kolor??? Jakbyś czytał forum na steam to byś się tak nie dziwił. Ludzie chwalą grę ale czarno biały nie przejdzie. Pewnie czas lub kasa zmusiła Nicogames do tej decyzji o braku koloru ale mam nadzieję że szybko naprawią problem. Gra czeka na kolor.
Dnia 2015-03-02 o godz. 17:56 ~Saddam napisał(a): > Co jest dziwne, że ludzie wolą kolor??? Jakbyś czytał forum na steam to byś się tak nie dziwił. Ludzie chwalą grę ale czarno biały nie przejdzie. Pewnie czas lub kasa zmusiła Nicogames do tej decyzji o braku koloru ale mam nadzieję że szybko naprawią problem. Gra czeka na kolor.
A po co mam czytać steam nie gra w te badziewia. Kiedyś pisałem że jak zobaczyli że b/w TWOM osiągnął sukces to postanowili zrezygnować z koloru i się załatwili. Pewnie i tak któryś nie wytrzyma presji i posypie na 2gr prędzej czy puśniej