• Zarząd dokupuje Autor: ~jaro252 [46.254.72.*]
    A tymczasem Członek Zarządu akumuluje walor. patrzcie na ESPI
  • Re: Zarząd dokupuje Autor: ~radzio [83.25.177.*]

− w dniu 23 lutego 2015 r. nabyłem 309 szt. akcji Spółki BRASTER S.A. za średnią cenę 12,50 zł za każdą akcję; transakcje odbyły się w ramach sesji zwykłej na rynku NewConnect;
    − w dniu 24 lutego 2015 r. nabyłem łącznie 544 szt. akcji Spółki BRASTER S.A. za średnią cenę 12,50 zł za każdą akcję; transakcje odbyły się w ramach sesji zwykłej na rynku NewConnect;
    − w dniu 25 lutego 2015 r. nabyłem łącznie 825 szt. akcji Spółki BRASTER S.A. za średnią cenę 12,50 zł za każdą akcję; transakcje odbyły się w ramach sesji zwykłej na rynku NewConnect;

to sygnał że popyt jeszcze pokaże tu swoją MOC!
  • się chłop wykosztował Autor: ~kozioł [89.231.125.*]
    niech weźmie 10 koła z nowej emisji
  • Re: się chłop wykosztował Autor: ~Hyto [5.172.252.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: się chłop wykosztował Autor: ~olo [37.72.127.*]
    Te SAME NUMERY ROBIŁ ZARZĄD PRZED EMISJĄ W ZESZŁYM ROKU. Wice prezes Jaremek zrobił pokazówkę i kupił akcje jak były na szczycie po 25 zł- wszyscy myśleli, że wyemitują akcje za podobną cenę -jak się później okazało emisja była po 13 zł.
    Jeżeli mamy się trzymać analogii to po ile będzie emisja???- 7 zł
  • Re: się chłop wykosztował Autor: ~olo [37.72.127.*]
    A ciekawe dlaczego tak się spieszyli z podaniem tej informacji o zakupach p. Konrada. Kupił 25 i info 25......
  • Re: się chłop wykosztował Autor: ~rek23 [89.79.165.*]
    Dnia 2015-02-25 o godz. 22:22 ~olo napisał(a):
    > Te SAME NUMERY ROBIŁ ZARZĄD PRZED EMISJĄ W ZESZŁYM ROKU. Wice prezes Jaremek zrobił pokazówkę i kupił akcje jak były na szczycie po 25 zł- wszyscy myśleli, że wyemitują akcje za podobną cenę -jak się później okazało emisja była po 13 zł.
    > Jeżeli mamy się trzymać analogii to po ile będzie emisja???- 7 zł

Dnia 2015-02-25 o godz. 22:22 ~olo napisał(a):
    > Te SAME NUMERY ROBIŁ ZARZĄD PRZED EMISJĄ W ZESZŁYM ROKU. Wice prezes Jaremek zrobił pokazówkę i kupił akcje jak były na szczycie po 25 zł- wszyscy myśleli, że wyemitują akcje za podobną cenę -jak się później okazało emisja była po 13 zł.
    > Jeżeli mamy się trzymać analogii to po ile będzie emisja???- 7 zł

coś ci się pokręciło ,w zeszłym roku emisja została odwołana i przeniesiona na ten rok
  • Re: się chłop wykosztował Autor: ~baster [217.99.254.*]
    pewnie dlatego zrobili korektę,żeby mogli dokupić taniej

• Re: olo......gołodupiec wrócił Autor: ~byly_leszcz [77.114.86.*]
    Ah jak się pięknie czyta wywody ola , nic tylko usiąść i płakać ze śmiechu.....:-)
    Firmy takie jak Braster są typowymi Start upami czyli spółkami które zyski osiągać będą w przyszłości a teraz w czasie terażniejszym bierzemy ryzyko inwestycyjne kupując akcje na dłuższy czas , by potem odsprzedać je z godziwym zyskiem lub cieszyć się z przypuszczalnych dywidend ......tak po krótce to wygląda
    Emisja ......:-) już dawno została w pełni objęta , tylko my tego oficjalnie nie wiemy , po 7 zyla ....he he he oj olo , już wiem czemuś ty goły boś.............niestety :-)
    Chłopie obudzisz się dopiero jak akcje będą kosztować 30-50 lub więcej złotych ????
    Będziesz wtedy pewnie pisał za drogo , nie warto , balon ,jutro zwała , wodospad a inni akcjonariusze będą mieli 1000% zysku .....:-)
    Ale pisz pisz , odkąd tak składnie piszesz kurs rośnie :-) osobiście nie mam nic przeciwko temu...
    Pozdrawiam........
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.