• jeśli Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]
    Jeśli jak przypuszczał Szwejk tworzy się coś w rodzaju trójkąta.
    Jeśli wybicie wyjdzie dołem.
    To z MITka, nie zostanie nawet kitka.
  • Re: jeśli Autor: ~Geo [149.156.28.*]
    Wszyscy już się obkupili po twojej rekomendacji na 0,37 zł.

Jestes doskonałym antywskaznikiem, podobnie jak Egon który próbował straszyć kilka dni temu, a miał się pojawić dopiero jutro
  • Re: jeśli Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]
    Ty nie pisz o mnie głupot !
  • Re: jeśli Autor: ~adwersarz [31.61.136.*]
    Dnia 2015-02-25 o godz. 15:08 kamerdyner-profesora napisał(a):
    > Ty nie pisz o mnie głupot !

"Kto z kim przystaje, takim się staja!!"
  • Re: jeśli Autor: ~usunięty [109.125.202.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: jeśli Autor: ~grec [89.229.213.*]
    nie oddajcie cwaniakom za bezcen to oni robią sztuczny obrót i zbijają kurs
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~usunięty [109.125.202.*]
  • Re: jeśli Autor: ~ja [83.26.93.*]
    buhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • chodzik k (KAMERDYNER) w 2015 r Sfinks PONIŻEJ _ 90 groszy - buhahaha Autor: ~SFINKS [81.190.138.*]
    z głodu nie umrzecie 15.09.2014
    Autor: kamerdyner-profesora [87.207.76.*] 2014-09-15 10:11
    ......Z wykresu jasno widać, że będzie testowane historyczne dno, czyli spadek powinien zejść ponizej 90 groszy ...Nie wiem i nikt dziś nie odpowie, czy to będzie 50, czy 30 groszy. Być może skończy się na podwójnym dnie ...

............................................

Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]2014-12-02 11:40
    Moim skromnym zdaniem, z którym przecież nie musicie się liczyć, notowania akcji Sfinksa
    zejdą poniżej jednego złocisza.
    I sam nie wiem jak to możliwe jest, skoro spółka ma tak dobre wyniki a na dodatek do dań dodaje kiszonego ogórka. gratis
    Chodzik Księżycowy

https://www.bankier.pl/forum/temat_moim-skromnym-zdaniem,16070069.html

...................................................................

chodzik księżycowy(kamerdyner profesora) zapowiadał cenę SFINKSA na 3 zl w 2013 r.
    Po tym powiedział, że pomylił rok (palec mu się omsknął na klawiaturze ; ) i że to będzie w 2014 r.
    A gdy okazało się, że ten znafca od AT (jak zwykle) był w wielkim błędzie to ... zapowiedział w 2015 r wielki spadek i to poniżej 90 gr, a tu ... Sfinks ruszył do góry i już jest 2,70 zł , a te 3 zł pewnie będzie już wkrótce : )

Małpa na dziesięć 5 razy trafi, a ten gościu wyjątkowo nie ma szczęścia : ). TOTALNY NIEFART : (
    A ta jego AT to istna FARSA. Jakie to analizy? Co on tam widzi? Szklaną kulę by kupił to będzie celniejszy : )
    Nic mu nie zostaje tylko znów powiedzieć, że wpuszczał w maliny - hahaha
    A taki miszcz, a taki znafca - hahahaha
  • siup siup noga w nogę Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]
    Jak czytam te głupoty o mnie, to śmiech rozkłada mnie na łopatki.
    Jesteście bankrutami dlatego, że nie słuchaliscie moich ostrzeżeń, a ten co napisał, że ja się obkupiłem po 0.37 to chyba jakiś niespałna rozumu jest.
    Nie łap spadającego noża, to jedno z przykazań które przestrzegam. Więc nie wciskajcie mi tu kitu, bo kitu się nawet do okien już nie używa.

Kamerdyner Profesora
    A co z Chodzikiem ?
    Chodzik umarł, został pogrzebany, przysypany ziemią i szpadlem oklepany.
    Z małą tylko różnicą, że zawsze był wielki a wy jesteście oskubani.
  • sprzedaj SFINKSA po 1,32 NAWET ZE STRATĄ -hahahahaha Autor: ~TWORKI [81.190.138.*]
    Nie ma dyskusji z wa, ria, tem...

Dnia 2015-02-19 o godz. 13:22 momotaro napisał(a):
    > Przestańcie się już nad idiotą znęcać. On i tak będzie twierdził że wszystko wie najlepiej. W końcu największy idiota to ten który nie widzi swojej głupoty czytajcie Chodzik Księżycowy:)
  • Re: sprzedaj SFINKSA po 1,32 NAWET ZE STRATĄ -hahahahaha Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]
    No to ja ci gratuluję, tak gratuluję posiadania akcji MITka. Kto je ma zasługuje na nagrodę i tytuł najwiekszego inwestora wszech czasów.
    Niech was z tymi akcjami pochowają. Może wystarczy na zakup nekrologu.
    AMEN
  • Re: sprzedaj SFINKSA po 1,32 NAWET ZE STRATĄ -hahahahaha Autor: ~Geo [89.69.106.*]
  • Re: jeśli Autor: analityk11 [178.43.32.*]
    zastanawia mnie skąd taka mądrość w tobie
    nie zostanie to znaczy co będzie
    zniknie wyparuje
    aktywa się rozpuszcza
    nijak nie rozumiem takiego wieszczenia

a jesli nie wybije się dołem tylko gorą to co to zmieni w spółce
    doda jej popędu
    będą więcej zarabiać

• Re: jeśli Autor: ~babinicz [89.228.74.*]
    analityk11- do tego CK kamerdynera nic nie dotrze. On żyje w innej rzeczywistości.

- Myślenie urojeniowe
    Paranoik chroni się przed niemożliwą do zniesienia rzeczywistością, konstruując rzeczywistość zastępczą. Jest ona pocieszeniem dla zranionego ego.

- Mania wielkości
    Aroganckie przekonanie o własnej wielkości pozostaje w bliskim związku z wiarą paranoika, iż jest on centralnym obiektem zainteresowania. Jest pewien swoich racji, nie dopuszcza żadnej różnicy zdań. Zna całą prawdę i żywi swego rodzaju pogardę dla ,,głupcow", którzy mają odmienne zdanie.
  • Re: jeśli Autor: ~kacper [95.40.131.*]
    Ten gość to rzeczywiście czubek. Umiera po to by się odrodzić w innej postaci.Chociaż tym razem odbyło się bez pogrzebu.
[x]
LARK -1,64% 0,15 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.