z głodu nie umrzecie 15.09.2014 Autor: kamerdyner-profesora [87.207.76.*] 2014-09-15 10:11 ......Z wykresu jasno widać, że będzie testowane historyczne dno, czyli spadek powinien zejść ponizej 90 groszy ...Nie wiem i nikt dziś nie odpowie, czy to będzie 50, czy 30 groszy. Być może skończy się na podwójnym dnie ...
............................................
Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]2014-12-02 11:40 Moim skromnym zdaniem, z którym przecież nie musicie się liczyć, notowania akcji Sfinksa zejdą poniżej jednego złocisza. I sam nie wiem jak to możliwe jest, skoro spółka ma tak dobre wyniki a na dodatek do dań dodaje kiszonego ogórka. gratis Chodzik Księżycowy
chodzik księżycowy(kamerdyner profesora) zapowiadał cenę SFINKSA na 3 zl w 2013 r. Po tym powiedział, że pomylił rok (palec mu się omsknął na klawiaturze ; ) i że to będzie w 2014 r. A gdy okazało się, że ten znafca od AT (jak zwykle) był w wielkim błędzie to ... zapowiedział w 2015 r wielki spadek i to poniżej 90 gr, a tu ... Sfinks ruszył do góry i już jest 2,70 zł , a te 3 zł pewnie będzie już wkrótce : )
Małpa na dziesięć 5 razy trafi, a ten gościu wyjątkowo nie ma szczęścia : ). TOTALNY NIEFART : ( A ta jego AT to istna FARSA. Jakie to analizy? Co on tam widzi? Szklaną kulę by kupił to będzie celniejszy : ) Nic mu nie zostaje tylko znów powiedzieć, że wpuszczał w maliny - hahaha A taki miszcz, a taki znafca - hahahaha
Jak czytam te głupoty o mnie, to śmiech rozkłada mnie na łopatki. Jesteście bankrutami dlatego, że nie słuchaliscie moich ostrzeżeń, a ten co napisał, że ja się obkupiłem po 0.37 to chyba jakiś niespałna rozumu jest. Nie łap spadającego noża, to jedno z przykazań które przestrzegam. Więc nie wciskajcie mi tu kitu, bo kitu się nawet do okien już nie używa.
Kamerdyner Profesora A co z Chodzikiem ? Chodzik umarł, został pogrzebany, przysypany ziemią i szpadlem oklepany. Z małą tylko różnicą, że zawsze był wielki a wy jesteście oskubani.
Dnia 2015-02-19 o godz. 13:22 momotaro napisał(a): > Przestańcie się już nad idiotą znęcać. On i tak będzie twierdził że wszystko wie najlepiej. W końcu największy idiota to ten który nie widzi swojej głupoty czytajcie Chodzik Księżycowy:)
No to ja ci gratuluję, tak gratuluję posiadania akcji MITka. Kto je ma zasługuje na nagrodę i tytuł najwiekszego inwestora wszech czasów. Niech was z tymi akcjami pochowają. Może wystarczy na zakup nekrologu. AMEN
zastanawia mnie skąd taka mądrość w tobie nie zostanie to znaczy co będzie zniknie wyparuje aktywa się rozpuszcza nijak nie rozumiem takiego wieszczenia
a jesli nie wybije się dołem tylko gorą to co to zmieni w spółce doda jej popędu będą więcej zarabiać
analityk11- do tego CK kamerdynera nic nie dotrze. On żyje w innej rzeczywistości.
- Myślenie urojeniowe Paranoik chroni się przed niemożliwą do zniesienia rzeczywistością, konstruując rzeczywistość zastępczą. Jest ona pocieszeniem dla zranionego ego.
- Mania wielkości Aroganckie przekonanie o własnej wielkości pozostaje w bliskim związku z wiarą paranoika, iż jest on centralnym obiektem zainteresowania. Jest pewien swoich racji, nie dopuszcza żadnej różnicy zdań. Zna całą prawdę i żywi swego rodzaju pogardę dla ,,głupcow", którzy mają odmienne zdanie.