mam nadzieję że to cisza przed burzą :) !!! obroty minimalne ale czuję że ktoś czai się w kącie i czeka na leszczy z duuuużą siatką ! całe zyski zapakowałem w te chusteczki... ze średnia 4,5... mam już nawet upatrzone Audi R6 (780KM) na otomoto... proszę kupujcie po ,10 bo ta oferta już tam długo nie postoi :(
Dnia 2015-02-25 o godz. 10:28 ~obserwator napisał(a): > mam nadzieję że to cisza przed burzą :) !!! > obroty minimalne ale czuję że ktoś czai się w kącie i czeka na leszczy z duuuużą siatką ! > całe zyski zapakowałem w te chusteczki... ze średnia 4,5... > mam już nawet upatrzone Audi R6 (780KM) na otomoto... proszę kupujcie po ,10 bo ta oferta już tam długo nie postoi :( >
ulica jak zwykle żyje wyłącznie marzeniami heheheh trzeba mieć kasę żeby w coś zainwestować i wyciągnąć zysk pozwalający na zakupy hehehe idź ty lepiej na posredniak , i niech ci cos znajdą , odłożysz pare koła , kupisz sobie tico i będziesz miał samochód !
Dnia 2015-02-25 o godz. 10:45 ~ksenon napisał(a): > Dnia 2015-02-25 o godz. 10:28 ~obserwator napisał(a): > > mam nadzieję że to cisza przed burzą :) !!! > > obroty minimalne ale czuję że ktoś czai się w kącie i czeka na leszczy z duuuużą siatką ! > > całe zyski zapakowałem w te chusteczki... ze średnia 4,5... > > mam już nawet upatrzone Audi R6 (780KM) na otomoto... proszę kupujcie po ,10 bo ta oferta już tam długo nie postoi :( > > > > ulica jak zwykle żyje wyłącznie marzeniami heheheh > trzeba mieć kasę żeby w coś zainwestować i wyciągnąć zysk pozwalający na zakupy hehehe > idź ty lepiej na posredniak , i niech ci cos znajdą , > odłożysz pare koła , kupisz sobie tico i będziesz miał samochód !
nie chcę tico - teraz jeżdżę matizem i tam marka mi nie leży :( wolę audi r6 - to jest fura... i tyle koni, i jedzie do 333km/h w sam raz na moją wioskę.
w pośredniaku nie mają dla mnie zajęcia na którym zarobię na moje audi w tydzień :( szukałem! tylko na szulerni można się tak wzbogacić. w vivusie dali mi 10k i za wszystko wziąłem COLO - i masz ... nikt nie chce kupić ode mnie po 10gr.
a jak będzie 2zł to sobie 5 audi kupię na dni powszednie każdy w innym kolorze i 2 bentleje na łikend coby było czym do miasta pojechać na szpan i laski :)