Powiecie, że przepłacają...Nie . Poprzednio uchwalili po 15 gr, ale sprzedawali po 6 zł...Taki był kurs.. A rok temu kurs giełdowy wynosił 1,90 zł..A w spółce nic , [NIC !] sę nie zmieniło... Po 80 -81 gr wybierali do dna, aż przyszło hasło "EMISJA"...!!!!Robili setkami zrzuty , wiedząc , że wezmą miliony.... Dla tych milionów po 20 gr , poświęcają teraz te ochłapy, by powiedzieć "TAKI BYŁ KURS".... Leszcz ogłupiały, to nie wie co się dzieje... Będzie emisja , spłacone obligacje i , powiedzenie: TRZEBA BYŁO BRAĆ...! Czy to takie trudne do odczytania?
Tylko mądry inaczej może myśleć inaczej...Poczytaj infa z przed miesiąca...Obligi spłacane były terminowo... Akcje były zbierane do kości, aż do infa o emisji... A jeżeli emisja i to taka duża, to co trzeba zrobić? Pchać akcje ile wejdzie i to między sobą... Ukryte sprzedaże po 500tys i były rozbierane...Ulica tyle łykała? A kurs na siłę , co sesję po parę pięter niżej.. Wpisy na forum o złodziejstwie...Kurs nie uwala się do tych mitycznych 20 gr, a nawet niżej..i tak wszyscy wystraszeni i nie wiedzą o co chodzi..No i gdyby były skargi, to notowania były przed emisją po 16 gr, czyli emisja to dobroczynność i ratunek... Można parę setek akcji poświęcić by kupić miliony... Czy to tylko mój scenariusz, jak mogło być, czy SCENARIUSZ WYMYŚLONY I REALIZOWANY DOKŁADNIE PRZEZ ZAINTERESOWANYCH? Wkrótce się okarze...
mam tylko jedno pytanie a gdzie się podział cały pakiet z EKA z WDMu .Dziwne ,że do tej pory nikt nie komunikował kto go nabył.Mam przypuszczenie że został "sprzedany" do swoich i stąd ta sprzedaż na łeb .Co dziwne WDM nie podało za jak cenę sprzdał
Misiu, napisz jeszcze , że zwałka na biegu z 80gr w tempie ekspresowym, to byla koniieczność, a pozbawienie PP i emisja po 20 gr to akt łaski i RATUNKOWY dla firmy, zwłaszcza, iż rynek długów jest korzystny dla windykatorów... Kruk rośnie jak szalony i chce wypłacić dużą dywidendę...Ale jak m robi się takie "cuda" , to i miski są potrzebne...