to moge powróżyć z fusów że prezes sam sobie wszystko pozatwierdział......czego ty oczekujesz i na co liczysz po tym walnym jak tam nikt poza Siewierą sie nie liczy,
Ja się zastanawiam jak ja moglem stracic na tej "inwestycji", trzymałem papier ze 3 lata, miałem poniżej 3 zeta, potem dokupowalem po 4,5,6 i tak zostałem "szczęśliwym" inwestorem u siewiery, wyprzedalem większość tego badziewia, ale niesmak jest niesamowity
Mobilizacja akcjonariuszy North Coastu Jutro odbędzie się ważne NWZA. Drobni inwestorzy mocno zwarli szyki. Czy powołany zostanie rewident ds. szczególnych? - Należy pochwalić akcjonariuszy mniejszościowych spółki. SII będzie dysponowało na walnym zgromadzeniu pełnomocnictwami stanowiącymi blisko 6 proc. kapitału zakładowego, choć z racji istnienia uprzywilejowanych akcji, mniejszym udziałem w ogólnej liczbie głosów.
Najpierw ogłoszono że będzie dywidenda, później że jej nie będzie ale kasa będzie przeznaczona na przejęcie innego podmiotu. Teraz jak rozumiem zarząd honorowo przywróci dywidendę?
źle nie będzie ale to za mało żeby kurs wystrzelił./..... tu Siewiera musiałby nazwisko zmienić a i tak byłoby ciężko.....u rebeliantów tez krucho z kasą wiec bez 3 gracza albo tej fuzji nic nie zrobią z kursem a fuzja..... to zagadka