Problem jest raczej w tym, że spółką interesuje się zbyt mało inwestorów giełdowych, a ci którzy są mają słabe zwieracze i sypią po taniości, byleby wyjść i zarabiać na czym innym
Problem jest raczej w tym, że spółką interesuje się zbyt mało inwestorów giełdowych, a ci którzy są mają słabe zwieracze i sypią po taniości, byleby wyjść i zarabiać na czym innym
bardzo dobrze powiedziane. ale ssiuski baranie nie rozumieja, ze zostali wkreceni i dalej licza na zlotówke.' w listopadzie pewnie tez pisac beda, ze juz lada chwila up , super infa i ble ble. towarzystwo wzajemnej pociechy, a kurs ani drgnie.a niech sie podniecaja , skoro dobrze im z tym.......
też mam ich czytnik, K10, zajefajny i ma mnóstwo dobrych opinii, no i w dobrej cenie jeżeli zarząd zrealizuje swoje plany i kolejne raporty będą na plus, to będzie mega dobrze :) liczę, że tak będzie
kuźwa ludzie czy Wy na prawdę nie widzićie że to społka dno i wodorosty? obesrwuję ją od 3 lat i ileż było iunf, ileż pomyślnych wiatrów a ona zamiast do góry to do dołu. Zaczynam domniemywać że, żeby były infa bardzo złe to by możę poszła w końcu do góry bo jak są dobre lub rewelacyjne to kurs zawse leci na łeb naszyję. Tylko człowiek kasę utopił w tym szambie...
Wniosek prosty. Trzeba brać w dołku a nie na górce. Kurs zdołowany pod zakupy. Słusznie to zauważyłeś. Tak się zniechęca ludzi do dobrych spółek i odbiera papier za grosze. A później kurs nie wiadomo dlaczego zaczyna odbijać. Z tym, że niektórzy wiedzą bardzo dokładnie co się dzieje. Warto się dostosować.
Przez przypadek trafiłem na tę spółkę, robiąc analizę. Zaskoczony jestem jak cena akcji została zdołowana. Ciekawe info o współpracy z firmą badawczą, ewidentny koniec strat finansowych. Warta zainteresowania pozycja jak dla mnie. Pozdrawiam posiadaczy, wygląda na to, że niedługo zarobicie. Sam coś dokupię tylko jakoś brakuje chętnych do sprzedawania.
Dnia 2015-03-10 o godz. 16:59 ~qwerty napisał(a): > kuźwa ludzie czy Wy na prawdę nie widzićie że to społka dno i wodorosty? obesrwuję ją od 3 lat i ileż było iunf, ileż pomyślnych wiatrów a ona zamiast do góry to do dołu. Zaczynam domniemywać że, żeby były infa bardzo złe to by możę poszła w końcu do góry bo jak są dobre lub rewelacyjne to kurs zawse leci na łeb naszyję. Tylko człowiek kasę utopił w tym szambie...
i dlatego tak złorzeczysz:)) ja jestem na plusie i mam ina wizję sółki niż ty:) a kurs mopim zdanbiem może jeszcze wysoko poszybowac, dlatego cierpliwie czekam;)
Zawsze znajdą się naganiacze na spadki i czarni wizjonerzy. Według mnie spółka najgorsze lata ma już zdecydowanie za sobą. Ludzie którzy brali na samym dołku są już 100% do przodu a wygląda to jedynie na przedbieg. Zdrowa korekta zawsze dobrze wróży na przyszłość. Wysokie i gwałtowne wzrosty najczęściej kończą się jeszcze szybszymi spadkami. Tu można zaobserwować ładną konsolidację i małą wymianę akcjonariuszy. Jak najbardziej taka sytuacja jest pozytywna i wskazana przed kolejną falą wzrostów.
za jednym strzałem można wziać 560 tys akcji po 22 gr które za chwile bedą po 75 gr. Jestem pewiem ze ktoś to stuknie pod fajrant. szkoda wielka ze nie mam już wolnych srodków
są zamówienia więc się biznes kręci, czyli powoli do góry, ale moim zdaniem to cały czas ktoś sobie zbiera papier po taniości na maksa... nie sprzedawać! niech zbiera wyżej!