• brak chetnych na 3gr... Autor: ~gaston [79.187.35.*]
    ... wiec dzis prawdopodobny zrzut na 2 gronie, sypac musi bo po 3 nie chca
  • Re: brak chetnych na 3gr... Autor: ~finezja [104.238.200.*]
    Dnia 2015-02-24 o godz. 10:33 ~gaston napisał(a):
    > ... wiec dzis prawdopodobny zrzut na 2 gronie, sypac musi bo po 3 nie chca

Chyba cię to nie dziw że brak chętnych jak 100mln poleci z ukrytego na 1gr i 5mln PKC a do piątku 1gr. Sam mi to pisałeś a teraz się dziwisz że po 3 nie kupują.
  • Re: brak chetnych na 3gr... Autor: ~gaston [79.187.35.*]
    to ratuj kapital

• Re: brak chetnych na 3gr... Autor: ~Maestro [31.61.131.*]
    Dnia 2015-02-24 o godz. 10:35 ~finezja napisał(a):
    > Dnia 2015-02-24 o godz. 10:33 ~gaston napisał(a):
    > > ... wiec dzis prawdopodobny zrzut na 2 gronie, sypac musi bo po 3 nie chca
    >
    > Chyba cię to nie dziw że brak chętnych jak 100mln poleci z ukrytego na 1gr i 5mln PKC a do piątku 1gr. Sam mi to pisałeś a teraz się dziwisz że po 3 nie kupują.

ja też pisałem , że niedługo zobaczymy tu 1 gr .....
    i pisałem to jak było 5 - 6 gr , radziłem , żeby wyrzucać póki czas nawet po 4 gr z lekka stratą !!! ,
    to tacy "experci" jak 'franek' , 'finezja' i in. wyzywali mnie od naganiaczy i wklejali posty z przed 5 lat i to z innych spółek ....
  • Re: brak chetnych na 3gr... Autor: ~finezja [89.66.237.*]
    Dnia 2015-02-24 o godz. 10:55 ~Maestro napisał(a):
    > Dnia 2015-02-24 o godz. 10:35 ~finezja napisał(a):
    > > Dnia 2015-02-24 o godz. 10:33 ~gaston napisał(a):
    > > > ... wiec dzis prawdopodobny zrzut na 2 gronie, sypac musi bo po 3 nie chca
    > >
    > > Chyba cię to nie dziw że brak chętnych jak 100mln poleci z ukrytego na 1gr i 5mln PKC a do piątku 1gr. Sam mi to pisałeś a teraz się dziwisz że po 3 nie kupują.
    >
    > ja też pisałem , że niedługo zobaczymy tu 1 gr .....
    > i pisałem to jak było 5 - 6 gr , radziłem , żeby wyrzucać póki czas nawet po 4 gr z lekka stratą !!! ,
    > to tacy "experci" jak 'franek' , 'finezja' i in. wyzywali mnie od naganiaczy i wklejali posty z przed 5 lat i to z innych spółek ....

Ja ci wklejałem posty,zwariowałeś?
    To akurat pamiętam jak naganiałeś przy 1gr bo sam tedy kupowałem więc nie wymyślaj.
    Pokaż mi jeden post w którym wkleiłem coś z przed 5lat?

Wzrost z 1 na 5 lub 6gr to mało to bardzo dużo żeby wyjść. Można pomyślec o kolejnej spekulacji poobserwowac i zastanowić się nad 1gr.
  • Re: brak chetnych na 3gr... Autor: ~franek [218.59.144.*]
    Cześć maestro, przepraszam że się wtrącę ale małe sprostowanie, nie sprzed 5lat, patrz, daty, kurs wtedy był 1-2gr.
    Taki to jest maestro pseudo ekspert:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    Przeproś maestro zarobionego franka. Teraz to ja mogę się pośmiać z ciebie co robię po raz kolejny :))))

Jakoś ta łajba nie utonęłą i dała zarobić sporo.

Dnia 2014-11-12 o godz. 13:21 ~Maestro napisał(a):
    > HAHAHAhhahaaaaa
    >
    > STATEK .... HAhhahahaaaa
    > ta Ł A J B A dawno już nabrała wody i tylko czekać jak zatonie !!!!
    Kurs był wtedy po 1gr, pisałem kupuj a nie ujadaj, teraz już jest 6.
    Ponoć ubierali leszczy po 1gr jak to napisałeś hahaha nie ośmieszaj się.

> HAHAHAhhahaaaaa
    >
    Mądrzy kupowali wtedy po 1gr.

Dnia 2014-09-02 o godz. 11:52 ~Maestro napisał(a):
    > a co TY myślisz , ludki już zmądrzeli .... wolą wywalić nawet ze stratą po 1 gr , niż po scaleniu za 1/3 grosza jak to już było na niejednym śmieciu z N C .....
    Popatrz a jednak znaleźli się chętni po 1gr, za każdym razem zostajesz z ręką w nocniku:)

Dnia 2014-09-02 o godz. 21:26 ~Maestro napisał(a):
    > i jest tak jak pisałem .... mądrość dawców kapitału w końcu zwyciężyła !!!!
    > i kolejna partia 2,5 mln śmiecia czeka na 1 gr do sprzedania .....a chętnych na ubieranie brak
    Ubieranie? No to ładnie mnie i innych ubrali po 1 a nawet po 2gr :)

Dnia 2014-09-09 o godz. 10:09 ~Maestro napisał(a):
    > zgadza sie powinni podać aktualne stany posiadania tomka i innych 'członków' zarządu tego "waloru"
    >
    > gołym okiem widać , że ubieranie na całego odchodzi tu już od kilku miesięcy ....
    > a teraz te 'dyskretne' dorzucanie do 1 gr .....
    Prawdę, chyba perfidnie naganiałeś.

Dnia 2014-07-10 o godz. 16:15 ~Maestro napisał(a):
    > usuwają i usuwaja mnie , a przecież ja tylko szczerą prawdę piszę ....
    > ubierają leszczy po 1 gr ile tylko wlezie , a ci co 'szczęśliwie' nabyli trefby towar zaraz ustawiają się po 2 gr na sprzedaży .... dziś >rano jeszcze było 10 mln , a teraz już 15 mln akcji czeka na dawców
    kapitału (dokładnie tyle przybyło, ile dziś akcji w obrocie)

• Re: brak chetnych na 3gr... Autor: ~mamciewdopiemaestro [93.154.237.*]
    Trefny to ty jesteś naganiaczu majki buhaha
    https://steamdb.info/app/299640/graphs/
  • Re: brak chetnych na 3gr... Autor: ~finezja [104.238.200.*]
    A co ja mam ratować jak już zbyłem się, nie rozumiem, ja znów rozważam kupno po 1gr ale po twoich infrmacjach to nie bardzo mi się widzi, przeczekam to wszystko i ocenię sytuacje.

A ty to kupujesz?
    wiec czekaj i oceniaj sytuacje, nie nie kupuje no chyba ze bedzie zaskakujace info , na co bym nie liczyl

• Re: brak chetnych na 3gr... Autor: ~tomi [84.10.177.*]
    na stockwatch  rating spółki AAA będzie dobrze

przestan ten rating ma sie do ceny akcji jak grzebien do lysego

https://steamdb.info/app/299640/graphs/ ten wynik powinien cie interesowac, jak tam bedzie 1000 grajacych to wtedy bedzie dobrze

Dnia 2015-02-24 o godz. 10:52 ~gaston napisał(a):
    > wiec czekaj i oceniaj sytuacje, nie nie kupuje no chyba ze bedzie zaskakujace info , na co bym nie liczyl
    >

Tak czekam pisałem że się wstrzymuję a ty bierzesz po 1gr?
    Jak do piątku ma być1gr i 100mln z ukrytego to chyba nie warto brać jak myślisz?
    wcale nie mysle, juz pisalem co mysle, a teraz mysle ze nie mysle bo sobie pomysle ze mysle, wiec mysle ze myslisz ze ja mysle ale ja nie mysle :)

Lepiej przeczekać aż się uspokoi, być może powtórzy się dziś wczorajszy scenariusz, mamy podobną sytuację podbieranie z prawej a potem na lewo. Jak myślisz na koniec sesji poleci 2gr czy odczekają z dzień dwa zanim posypią?

Przeczekać można na ursusie, pniemy się od jakiegoś czasu w górę :)
  • Re: brak chetnych na 3gr... Autor: ~gaga [83.15.139.*]

Koniec kwietnia 12gr.Przypomne sie wam debile sprzedajace po 3gr.

zobaczysz 12gr jak swinia niebo

https://steamdb.info/app/299640/graphs/
  • Re: brak chetnych na 3gr... Autor: ~kerk [178.42.5.*]
    Ty to się chłopie napracujesz masz zdrowie pod iloma postaciami ----- piszesz.
    Moze masz racje...moze ja mam.Czas pokaze.Nikogo nie namawiam do kupna.
  • Re: brak chetnych na 3gr... Autor: ~rob [85.112.205.*]
    Zadziwiająca cisza ze spółki:)
    Może kroi się przejęcie?
    Dnia 2015-02-24 o godz. 11:36 ~rob napisał(a):
    > Zadziwiająca cisza ze spółki:)
    > Może kroi się przejęcie?

No dziwne że nic nie robią aby poprawić sprzedaż, nie rozumię tego podejścia.
    Dziwi mnie też że zrobili premierę i kompletna cisza, dlaczego na polskich portalach nie ma recenzji? Ja nie znalazłem , jak macie to podajcie.
    Ja pozostanę przy obserwacji.
    Kolejny, nie rozumiem po co wrózycie z fusów, jakie 12gr, możesz uzasadnić? Bez sensu takie posty niczym nie poparte.

Jakiś jodaw pisze "pojawiają się pierwsze oceny w mediach" no to się pytam gdzie, to milczy ale na bzdury odpisuje. To są te oceny czy nie? Po to jest forum więc pytam.

Gaston wie że równe 100mln poleci z ukrytego na i 5mln PKC na 1gr.
    Do piatku twierdzi 1gr, być może, nie zaprzeczam nie neguje bo nie wiem obserwuje ale skąd wiesz że 100mln i 5mln PKC dlaczego nie 80mln, to nie jest z doświadcznia, podałes konkretne liczby czyli masz informacje, zgadza się?
    Nie wroze tylko widze potencjal tej gry..Tylko czasu potrzeba.Tak mi powiedzial kolega ktory gral w te gre.Moze sie myli.Nie namawiam do kupna.np jak ktos sie ujawni ze ma 5procent i gra sie sprzedaje nie najgorzej.Mam po 3gr i czekam.M0ze bedzie dobrze.Czas to pieniadz.Pozdrawiam prawdziwych akcjonariuszy tej spolki ktorzy chca zarobic.
    jak to brak chętnych ....???
    a te CAŁE aż 10 akcji !!!! kupionych pół godziny temu .......
    spółdzielnia się wycofała na dobre ...., może znów za jakieś 1,5 - 2 lata znów podbitka do ... 5 - 6 gr
    a pisałem jak było 5 i 6 gr wywalajcie , bo zaraz powrót na 1 gr

To kupuj po 1gr i sprzedaj za dwa lata po 5.Chyba dobry zarobek chyba ze lepiej zarabisz na gieldzie he he Na pewno
    Nico bez gry mozna bylo sprzedac po 5gr ile sie chcialo.A teraz sprzedaja te debile co myskla o 50gr. a cwaniaki gieldowe naganiaja na sprzedarz po 1gr;jak bedzie po np.8gr to debile beda brali bp im beda pisac ze 59gr bebzie
  • Re: brak chetnych na 3gr... Autor: ~zdz [185.34.79.*]
    maestro czas do szkoły na drugą zmianę,,i nie kasuj wątku bo i tak wszyscy wiedzą
    Dnia 2015-02-24 o godz. 12:24 ~zdz napisał(a):
    > maestro czas do szkoły na drugą zmianę,,i nie kasuj wątku bo i tak wszyscy wiedzą

HAahhahaa kupa śmiechu , można się uśmiać

ps.
    z ostatniej chwili
    jakiś desperat złapał 18.000 po 3 gr ,
    a na 2 gr ubywa amatorów na kupno ......
    jeszcze dziś 1 - 2 gr ....????
  • Re: brak chetnych na 3gr... Autor: ~franek [218.59.144.*]
    Maestro przeproś zarobionego, ładnie to było się śmiać przy 1-2gr?
    Jak tam twój pusty portfel?
    Teraz ja mogę się z ciebie pośmiać :)

> HAHAHAhhahaaaaa
    >
    Kurs był wtedy po 1gr, pisałem kupuj a nie ujadaj, teraz już jest 6.
    Ponoć ubierali leszczy po 1gr jak to napisałeś hahaha nie ośmieszaj się.

> HAHAHAhhahaaaaa
    >
    Mądrzy kupowali wtedy po 1gr.

Dnia 2014-09-02 o godz. 11:52 ~Maestro napisał(a):
    > a co TY myślisz , ludki już zmądrzeli .... wolą wywalić nawet ze stratą po 1 gr , niż po scaleniu za 1/3 grosza jak to już było na niejednym śmieciu z N C .....
    Popatrz a jednak znaleźli się chętni po 1gr, za każdym razem zostajesz z ręką w nocniku:)

Dnia 2014-09-02 o godz. 21:26 ~Maestro napisał(a):
    > i jest tak jak pisałem .... mądrość dawców kapitału w końcu zwyciężyła !!!!
    > i kolejna partia 2,5 mln śmiecia czeka na 1 gr do sprzedania .....a chętnych na ubieranie brak
    Ubieranie? No to ładnie mnie i innych ubrali po 1 a nawet po 2gr :)

Dnia 2014-09-09 o godz. 10:09 ~Maestro napisał(a):
    > zgadza sie powinni podać aktualne stany posiadania tomka i innych 'członków' zarządu tego "waloru"
    >
    > gołym okiem widać , że ubieranie na całego odchodzi tu już od kilku miesięcy ....
    > a teraz te 'dyskretne' dorzucanie do 1 gr .....
    Prawdę, chyba perfidnie naganiałeś.

Dnia 2014-07-10 o godz. 16:15 ~Maestro napisał(a):
    > usuwają i usuwaja mnie , a przecież ja tylko szczerą prawdę piszę ....
    > ubierają leszczy po 1 gr ile tylko wlezie , a ci co 'szczęśliwie' nabyli trefby towar zaraz ustawiają się po 2 gr na sprzedaży .... dziś >rano jeszcze było 10 mln , a teraz już 15 mln akcji czeka na dawców
    kapitału (dokładnie tyle przybyło, ile dziś akcji w obrocie)

maestro ma rekomendacje kup po 5gr sprzedawaj po 1gr tam stoi na kupnie he he takich glupich tu nie ma
    HHAhaaAHAHHaaaa
    masz mnie ustawionego w alertach i jak widać juz gotowy wpis w ciągu 1 min. BRAWKA !!!

zamiast POwtarzć starocie z przed 5 lat czy nawet 5 miesięcy wklej moje wpisy z przed 2 tyg. jak pisałem , żeby wywalać po 5 i 4 gr bo zaraz będzie 1 gr ....
    Super.taka wiedza kupiono pare milinow po 1gr sprzedane po 5gr.To co terar mistrzu kupojemy he he
    Dnia 2015-02-24 o godz. 12:50 ~gaga napisał(a):
    > Super.taka wiedza kupiono pare milinow po 1gr sprzedane po 5gr.To co terar mistrzu kupojemy he he

kupuj już teraz po 3 gr .... bo przecież niżej nie będzie, a może zabraknąć , a 40 gr PEWNE !!! ha ha

Ja kupuje po 3gr i sprzedaje drozej a ty po 1gr nie kupisz a napewno sprzedaz po 40gr
    Dnia 2015-02-24 o godz. 15:07 ~gaga napisał(a):
    > Ja kupuje po 3gr i sprzedaje drozej a ty po 1gr nie kupisz a napewno sprzedaz po 40gr

bierz , łykaj , bo nie starczy juz ktos zdjął jakies 500 tys. ....
    ale i 2 gr po lewej batonik maleje z 11 juz tylko 9 mln zostało .

ps.
    ciekawe gdzie się zapodzieli etatowi naganiacze "optymiści" w stylu "raxa", gwoździumajster, itp.
    Moja cora ma ma 6 lat i sama mysli a ty jestes inwestorem gieldowym i sluchasz co ktos ci napisze na forum.Taka osoba o niku Ewa pisala ze rozbira batona po 6gr a pewno sprzedawali cwaniki.Teraz pewnp chca odkupic pozmieniali niki i pisxa bankrut 1gr i[p a mi sie wydaje ze bedzie odwrotnie tylko w odpowiednim czasie.Kiedy nie wiem.czas pokaze
[x]
NICOGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.