Dnia 2015-02-24 o godz. 10:33 ~gaston napisał(a): > ... wiec dzis prawdopodobny zrzut na 2 gronie, sypac musi bo po 3 nie chca
Chyba cię to nie dziw że brak chętnych jak 100mln poleci z ukrytego na 1gr i 5mln PKC a do piątku 1gr. Sam mi to pisałeś a teraz się dziwisz że po 3 nie kupują.
Dnia 2015-02-24 o godz. 10:35 ~finezja napisał(a): > Dnia 2015-02-24 o godz. 10:33 ~gaston napisał(a): > > ... wiec dzis prawdopodobny zrzut na 2 gronie, sypac musi bo po 3 nie chca > > Chyba cię to nie dziw że brak chętnych jak 100mln poleci z ukrytego na 1gr i 5mln PKC a do piątku 1gr. Sam mi to pisałeś a teraz się dziwisz że po 3 nie kupują.
ja też pisałem , że niedługo zobaczymy tu 1 gr ..... i pisałem to jak było 5 - 6 gr , radziłem , żeby wyrzucać póki czas nawet po 4 gr z lekka stratą !!! , to tacy "experci" jak 'franek' , 'finezja' i in. wyzywali mnie od naganiaczy i wklejali posty z przed 5 lat i to z innych spółek ....
Dnia 2015-02-24 o godz. 10:55 ~Maestro napisał(a): > Dnia 2015-02-24 o godz. 10:35 ~finezja napisał(a): > > Dnia 2015-02-24 o godz. 10:33 ~gaston napisał(a): > > > ... wiec dzis prawdopodobny zrzut na 2 gronie, sypac musi bo po 3 nie chca > > > > Chyba cię to nie dziw że brak chętnych jak 100mln poleci z ukrytego na 1gr i 5mln PKC a do piątku 1gr. Sam mi to pisałeś a teraz się dziwisz że po 3 nie kupują. > > ja też pisałem , że niedługo zobaczymy tu 1 gr ..... > i pisałem to jak było 5 - 6 gr , radziłem , żeby wyrzucać póki czas nawet po 4 gr z lekka stratą !!! , > to tacy "experci" jak 'franek' , 'finezja' i in. wyzywali mnie od naganiaczy i wklejali posty z przed 5 lat i to z innych spółek ....
Ja ci wklejałem posty,zwariowałeś? To akurat pamiętam jak naganiałeś przy 1gr bo sam tedy kupowałem więc nie wymyślaj. Pokaż mi jeden post w którym wkleiłem coś z przed 5lat?
Wzrost z 1 na 5 lub 6gr to mało to bardzo dużo żeby wyjść. Można pomyślec o kolejnej spekulacji poobserwowac i zastanowić się nad 1gr.
Cześć maestro, przepraszam że się wtrącę ale małe sprostowanie, nie sprzed 5lat, patrz, daty, kurs wtedy był 1-2gr. Taki to jest maestro pseudo ekspert:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Przeproś maestro zarobionego franka. Teraz to ja mogę się pośmiać z ciebie co robię po raz kolejny :))))
Jakoś ta łajba nie utonęłą i dała zarobić sporo.
Dnia 2014-11-12 o godz. 13:21 ~Maestro napisał(a): > HAHAHAhhahaaaaa > > STATEK .... HAhhahahaaaa > ta Ł A J B A dawno już nabrała wody i tylko czekać jak zatonie !!!! Kurs był wtedy po 1gr, pisałem kupuj a nie ujadaj, teraz już jest 6. Ponoć ubierali leszczy po 1gr jak to napisałeś hahaha nie ośmieszaj się.
Dnia 2014-11-12 o godz. 13:21 ~Maestro napisał(a): > HAHAHAhhahaaaaa > > STATEK .... HAhhahahaaaa > ta Ł A J B A dawno już nabrała wody i tylko czekać jak zatonie !!!! Mądrzy kupowali wtedy po 1gr.
Dnia 2014-09-02 o godz. 11:52 ~Maestro napisał(a): > a co TY myślisz , ludki już zmądrzeli .... wolą wywalić nawet ze stratą po 1 gr , niż po scaleniu za 1/3 grosza jak to już było na niejednym śmieciu z N C ..... Popatrz a jednak znaleźli się chętni po 1gr, za każdym razem zostajesz z ręką w nocniku:)
Dnia 2014-09-02 o godz. 21:26 ~Maestro napisał(a): > i jest tak jak pisałem .... mądrość dawców kapitału w końcu zwyciężyła !!!! > i kolejna partia 2,5 mln śmiecia czeka na 1 gr do sprzedania .....a chętnych na ubieranie brak Ubieranie? No to ładnie mnie i innych ubrali po 1 a nawet po 2gr :)
Dnia 2014-09-09 o godz. 10:09 ~Maestro napisał(a): > zgadza sie powinni podać aktualne stany posiadania tomka i innych 'członków' zarządu tego "waloru" > > gołym okiem widać , że ubieranie na całego odchodzi tu już od kilku miesięcy .... > a teraz te 'dyskretne' dorzucanie do 1 gr ..... Prawdę, chyba perfidnie naganiałeś.
Dnia 2014-07-10 o godz. 16:15 ~Maestro napisał(a): > usuwają i usuwaja mnie , a przecież ja tylko szczerą prawdę piszę .... > ubierają leszczy po 1 gr ile tylko wlezie , a ci co 'szczęśliwie' nabyli trefby towar zaraz ustawiają się po 2 gr na sprzedaży .... dziś >rano jeszcze było 10 mln , a teraz już 15 mln akcji czeka na dawców kapitału (dokładnie tyle przybyło, ile dziś akcji w obrocie)
A co ja mam ratować jak już zbyłem się, nie rozumiem, ja znów rozważam kupno po 1gr ale po twoich infrmacjach to nie bardzo mi się widzi, przeczekam to wszystko i ocenię sytuacje.
Dnia 2015-02-24 o godz. 10:52 ~gaston napisał(a): > wiec czekaj i oceniaj sytuacje, nie nie kupuje no chyba ze bedzie zaskakujace info , na co bym nie liczyl >
Tak czekam pisałem że się wstrzymuję a ty bierzesz po 1gr? Jak do piątku ma być1gr i 100mln z ukrytego to chyba nie warto brać jak myślisz?
Lepiej przeczekać aż się uspokoi, być może powtórzy się dziś wczorajszy scenariusz, mamy podobną sytuację podbieranie z prawej a potem na lewo. Jak myślisz na koniec sesji poleci 2gr czy odczekają z dzień dwa zanim posypią?
Dnia 2015-02-24 o godz. 11:36 ~rob napisał(a): > Zadziwiająca cisza ze spółki:) > Może kroi się przejęcie?
No dziwne że nic nie robią aby poprawić sprzedaż, nie rozumię tego podejścia. Dziwi mnie też że zrobili premierę i kompletna cisza, dlaczego na polskich portalach nie ma recenzji? Ja nie znalazłem , jak macie to podajcie. Ja pozostanę przy obserwacji.
Kolejny, nie rozumiem po co wrózycie z fusów, jakie 12gr, możesz uzasadnić? Bez sensu takie posty niczym nie poparte.
Jakiś jodaw pisze "pojawiają się pierwsze oceny w mediach" no to się pytam gdzie, to milczy ale na bzdury odpisuje. To są te oceny czy nie? Po to jest forum więc pytam.
Gaston wie że równe 100mln poleci z ukrytego na i 5mln PKC na 1gr. Do piatku twierdzi 1gr, być może, nie zaprzeczam nie neguje bo nie wiem obserwuje ale skąd wiesz że 100mln i 5mln PKC dlaczego nie 80mln, to nie jest z doświadcznia, podałes konkretne liczby czyli masz informacje, zgadza się?
Nie wroze tylko widze potencjal tej gry..Tylko czasu potrzeba.Tak mi powiedzial kolega ktory gral w te gre.Moze sie myli.Nie namawiam do kupna.np jak ktos sie ujawni ze ma 5procent i gra sie sprzedaje nie najgorzej.Mam po 3gr i czekam.M0ze bedzie dobrze.Czas to pieniadz.Pozdrawiam prawdziwych akcjonariuszy tej spolki ktorzy chca zarobic.
jak to brak chętnych ....??? a te CAŁE aż 10 akcji !!!! kupionych pół godziny temu ....... spółdzielnia się wycofała na dobre ...., może znów za jakieś 1,5 - 2 lata znów podbitka do ... 5 - 6 gr a pisałem jak było 5 i 6 gr wywalajcie , bo zaraz powrót na 1 gr
Nico bez gry mozna bylo sprzedac po 5gr ile sie chcialo.A teraz sprzedaja te debile co myskla o 50gr. a cwaniaki gieldowe naganiaja na sprzedarz po 1gr;jak bedzie po np.8gr to debile beda brali bp im beda pisac ze 59gr bebzie
Maestro przeproś zarobionego, ładnie to było się śmiać przy 1-2gr? Jak tam twój pusty portfel? Teraz ja mogę się z ciebie pośmiać :)
Dnia 2014-11-12 o godz. 13:21 ~Maestro napisał(a): > HAHAHAhhahaaaaa > > STATEK .... HAhhahahaaaa > ta Ł A J B A dawno już nabrała wody i tylko czekać jak zatonie !!!! Kurs był wtedy po 1gr, pisałem kupuj a nie ujadaj, teraz już jest 6. Ponoć ubierali leszczy po 1gr jak to napisałeś hahaha nie ośmieszaj się.
Dnia 2014-11-12 o godz. 13:21 ~Maestro napisał(a): > HAHAHAhhahaaaaa > > STATEK .... HAhhahahaaaa > ta Ł A J B A dawno już nabrała wody i tylko czekać jak zatonie !!!! Mądrzy kupowali wtedy po 1gr.
Dnia 2014-09-02 o godz. 11:52 ~Maestro napisał(a): > a co TY myślisz , ludki już zmądrzeli .... wolą wywalić nawet ze stratą po 1 gr , niż po scaleniu za 1/3 grosza jak to już było na niejednym śmieciu z N C ..... Popatrz a jednak znaleźli się chętni po 1gr, za każdym razem zostajesz z ręką w nocniku:)
Dnia 2014-09-02 o godz. 21:26 ~Maestro napisał(a): > i jest tak jak pisałem .... mądrość dawców kapitału w końcu zwyciężyła !!!! > i kolejna partia 2,5 mln śmiecia czeka na 1 gr do sprzedania .....a chętnych na ubieranie brak Ubieranie? No to ładnie mnie i innych ubrali po 1 a nawet po 2gr :)
Dnia 2014-09-09 o godz. 10:09 ~Maestro napisał(a): > zgadza sie powinni podać aktualne stany posiadania tomka i innych 'członków' zarządu tego "waloru" > > gołym okiem widać , że ubieranie na całego odchodzi tu już od kilku miesięcy .... > a teraz te 'dyskretne' dorzucanie do 1 gr ..... Prawdę, chyba perfidnie naganiałeś.
Dnia 2014-07-10 o godz. 16:15 ~Maestro napisał(a): > usuwają i usuwaja mnie , a przecież ja tylko szczerą prawdę piszę .... > ubierają leszczy po 1 gr ile tylko wlezie , a ci co 'szczęśliwie' nabyli trefby towar zaraz ustawiają się po 2 gr na sprzedaży .... dziś >rano jeszcze było 10 mln , a teraz już 15 mln akcji czeka na dawców kapitału (dokładnie tyle przybyło, ile dziś akcji w obrocie)
HHAhaaAHAHHaaaa masz mnie ustawionego w alertach i jak widać juz gotowy wpis w ciągu 1 min. BRAWKA !!!
zamiast POwtarzć starocie z przed 5 lat czy nawet 5 miesięcy wklej moje wpisy z przed 2 tyg. jak pisałem , żeby wywalać po 5 i 4 gr bo zaraz będzie 1 gr ....
Moja cora ma ma 6 lat i sama mysli a ty jestes inwestorem gieldowym i sluchasz co ktos ci napisze na forum.Taka osoba o niku Ewa pisala ze rozbira batona po 6gr a pewno sprzedawali cwaniki.Teraz pewnp chca odkupic pozmieniali niki i pisxa bankrut 1gr i[p a mi sie wydaje ze bedzie odwrotnie tylko w odpowiednim czasie.Kiedy nie wiem.czas pokaze