Nie zaważyłem żadnego wzrostu dla AI. Widzę, że i ty powoli odstawiasz pisanie o faktach, na zwykłe bzdury... czyżby i Ciebie złapał stresik związany z kursem?
Dnia 2015-02-23 o godz. 22:52 ~RobertU napisał(a): > Nie zaważyłem żadnego wzrostu dla AI. Widzę, że i ty powoli odstawiasz pisanie o faktach, na zwykłe bzdury... czyżby i Ciebie złapał stresik związany z kursem?
Ja to już opchnąłem mistrzu :)
Załóż okulary i sprawdź i tak na 1gr spada to po co po 2 się deklarujesz z kupnem, chyba czytasz forum to wiesz. Kupisz po 2 sprzedasz mi po 1 i interes kwitnie. Tu się liczy każda sztuka , wzrost o 5 czy 15 to dużo czyli nic :)
To piszemy o ilości grających w AI, czy o kursie akcji? Raz o tym, a raz o tym piszesz.
Ja niestety sprzedałem w przedziale 0,04-0,05, do 0,06 nie dojechałem, natomiast zostawiłem sobie mały pakiecik do dalszych obserwacji. Chyba sam nie wierzysz w to, że mógłbym przy transakcjach sugerować się wpisami ludzi na forum typu gozdziumaster itd. Już byłbym bankrutem.
Nie sprzedam Ci po 0,01, bo za tyle nie uda Ci się szybko kupić ;)
Dnia 2015-02-23 o godz. 23:22 ~RobertU napisał(a): > To piszemy o ilości grających w AI, czy o kursie akcji? Raz o tym, a raz o tym piszesz. > > Ja niestety sprzedałem w przedziale 0,04-0,05, do 0,06 nie dojechałem, natomiast zostawiłem sobie mały pakiecik do dalszych obserwacji. Chyba sam nie wierzysz w to, że mógłbym przy transakcjach sugerować się wpisami ludzi na forum typu gozdziumaster itd. Już byłbym bankrutem. > > Nie sprzedam Ci po 0,01, bo za tyle nie uda Ci się szybko kupić ;)
A ty myślisz co ja robiłem patrzyłem jak spada, weź nie żartuj :)