• dlaczego kurs jest dołowany ? Autor: ~mondigo [89.25.130.*]
    1. TT się wyprzedaje -skupu nie będzie
    2. TT wyprzedaje mobilizując inne osoby do zapisów -więcej współwinnych w zapisie
    3. Fundusze wyczuły jakiś przekręt TT i się wyprzedają
    4. Drobnica się wyprzedała tzw wyleszczenie

Zobaczymy co będzie jutro -dalsza część sagi
  • Re: dlaczego kurs jest dołowany ? Autor: ~gudmostowy [31.174.78.*]
    4!
  • Re: dlaczego kurs jest dołowany ? Autor: ~Pandora [84.40.224.*]
    TT ma taką moc, że jak mocniej chrząknie to cały świat się rozwali na kawałki .... wszyscy zajmują się tym jaki to nowy przekręt wymyślił TT

a odpowiedź jest bardzo prosta, w skupie weźmie udział on i ja Pandora, bo tylko ja od początku wierzyłam w ten skup

niedobrze mi się robi jak czytam dzisiejsze wpisy na forum

jak widać giełda to nie miejsce dla jęczących panienek, wszyscy chcą zarobić i wszyscy boją się zarobić, a jeden chce byc cwańszy od drugiego i wychodzą wam głupoty

jaki % swoich akcji TT mógł dzisiaj sprzedać i jaki może sprzedać jeszcze przez dwa dni????

może dla was to jest atrakcyjne, ale nie dla niego
  • Re: dlaczego kurs jest dołowany ? Autor: ~zwody [188.147.14.*]
    A kogo Ty reprezentujesz i w jakim celu o swoich kredytach pod zakup akcji tu prawisz sugerując szybki, duży i pewny jak w banku zarobek - ???
    !!! - agitujesz, naiwnych w śmiecia pakujesz,  a nikt normalny takimi posunięciami bez ukrytego celu raczej by się tu tak aktywnie ni chełpił ani nie chwalił
    Dnia 2015-02-23 o godz. 22:30 ~zwody napisał(a):
    > A kogo Ty reprezentujesz i w jakim celu o swoich kredytach pod zakup akcji tu prawisz sugerując szybki, duży i pewny jak w banku zarobek - ???
    > !!! - agitujesz, naiwnych w śmiecia pakujesz,  a nikt normalny takimi posunięciami bez ukrytego celu raczej by się tu tak aktywnie ni chełpił ani nie chwalił

od kiedy to jesteśmy na "TY" nie pamiętam

a do skupu nie podchodź, jak najdalej, Tuora to "oszust i krętacz", nie czytałeś mądrzejszych ode mnie??? niech nikt nie podchodzi, tylko ja i Tomasz, jakoś się we dwoje dogadamy
  • Re: dlaczego kurs jest dołowany ? Autor: ~Wit [31.183.87.*]
    troje. ja też biorę udział. jestem w środę w Q securities mogę się podzielić refleksjami po wizycie, znaczy wieczorem.
    Dnia 2015-02-23 o godz. 22:50 ~Wit napisał(a):
    > troje. ja też biorę udział. jestem w środę w Q securities mogę się podzielić refleksjami po wizycie, znaczy wieczorem.

Starczy i dla Ciebie :), ja idę jutro rano.
  • Re: dlaczego kurs jest dołowany ? Autor: ~sth2die4 [217.153.116.*]
    Pandora, Witt - dajcie znać jak przebieg spotkania w QS. Dzwoniłem tam wczoraj 2 razy i nie było problemu, o wszystkim mnie poinformowali i wytłumaczyli...ale tel to nie to samo co osobista wizyta.
    Ciekawy jestem jak wyglada biuro i czy to nie jakaś :wydmucha" .
    Zadałem pytanie czy Orphee może odwołać skup - nie chcieli w żaden sposób odpowiedzieć, tylko"trzymamy się zapisów w regulaminie" - a przecież nie pytałem jak będzie tylko jakie wg. tego regulaminu mają możliwości, a takową przecież maja. Dziwię się że nie odpowiedzieli normalnie.
    Ja jeszcze wczoraj dokupiłem akcji. Zaczekam z blokada do piątku, a QS planuje odwiedzić w poniedziałek.
    Czekam na wieści od Was....pzdr,

• Re: dlaczego kurs jest dołowany ? Autor: ~zygmunt [178.42.204.*]
    widzę że nie tylko ja to zauważyłem. niezły naganiacz z tej Pandory. W ubiegłym tygodniu tak pewnie pisała o tym, że do piątku sprzeda akcje po 3 zł, ciekawe ile osób się na to złowiło.
  • Re: dlaczego kurs jest dołowany ? Autor: ~poe [195.116.31.*]
    jeśli Pandora to troll Tuorów to po co namawia do udziału w skupie, chyba im to nie jest na rękę, aby duża ilość ludzi w tym skupie wzięła udział

pewnie to jakiś naganiacz od Łapińskiego i Płocicy, to im zależy, aby jak największą ilość ludzi Tuora oszukał
  • Re: dlaczego kurs jest dołowany ? Autor: ~Wit [31.183.87.*]
    dla tych którzy nie widzieli jeszcze...obejrzyjcie sobie bardzo udany film Patryka Vegi 'Służby specjalne'.

będziecie mieć jeszcze kilka nowych koncepcji :)
    byłam dziś ze świadectwem, bardzo elegancki dom maklerski, bardzo profesjonalna obsługa, całość z wypisywaniem na miejscu oferty trwała 10 minut

proszę zapamiętać numer domofonu 16

i radzę nie czekać do poniedziałku, nie ma tłoku, ale też nie ma miejsca gdzie mogłaby ustawić się kolejka

najlepiej się umówić na konkretną godzinę

biuro wygląda bardzo wiarygodnie, widać że się starają
  • Re: dlaczego kurs jest dołowany ? Autor: ~xxxxxxx [136.8.33.*]
    Jaką cenę dałeś ?

• Re: dlaczego kurs jest dołowany ? Autor: ~daroll [85.202.220.*]
    ktoś wyprzedaje ale ktoś to zbiera !!!!!!!!!!
  • Re: dlaczego kurs jest dołowany ? Autor: ~Merk [178.1.97.*]
    ładnie dziś zebrał duży by oddać w zaproszeniu .Brawo tylko co zrobia gracze w czwartek jak już nie będzie można kupić pod zaproszenie Strach pomyśleć
    no i środa się kończy, a jutro co???? wielka niewiadoma??? korelacja z Cormay i różnica 1 złoty na kursie??? mam nadzieje, że nie tym razem...

• Re: dlaczego kurs jest dołowany ? Autor: ~zibivip [77.115.91.*]
    Jutro 1/ 1
  • Re: dlaczego kurs jest dołowany ? Autor: ~123 [89.228.130.*]
    Podajcie sensowne uzasadnienie tego zachowania kursu na ostatnich sesjach.
    Nie piszcie, że to za sprawą Tuory. To nie wiarygodne aby cos takiego robiono z drobnymi akcjonariuszami a KNF jest całkowicie bezczynny jak w przypadku AmberGold...Jakubiak pobiera miesięcznie 32,5 tys zł . Tak trudno jest zebrac zespół ekspertów i zmienić przepisy prawa, aby zapis korupcjogenny, stwarzający możliwości manipulacji kursami spółek zniknął.
    Jesteśmy ofiarami nieudolnych urzędników państwowych pobierający wielkie wynagrodzenia za przychodzenie do pracy.
  • Re: dlaczego kurs jest dołowany ? Autor: ~Pandora [37.128.11.*]
    Dnia 2015-02-25 o godz. 16:10 ~123 napisał(a):
    > Podajcie sensowne uzasadnienie tego zachowania kursu na ostatnich sesjach.
    > Nie piszcie, że to za sprawą Tuory. To nie wiarygodne aby cos takiego robiono z drobnymi akcjonariuszami a KNF jest całkowicie bezczynny jak w przypadku AmberGold...Jakubiak pobiera miesięcznie 32,5 tys zł . Tak trudno jest zebrac zespół ekspertów i zmienić przepisy prawa, aby zapis korupcjogenny, stwarzający możliwości manipulacji kursami spółek zniknął.
    > Jesteśmy ofiarami nieudolnych urzędników państwowych pobierający wielkie wynagrodzenia za przychodzenie do pracy.

123 wiesz co sobie czasem myślę jak Ciebie czytam..... byłbyś niezłym politykiem.... patrz nawet masz już program wyborczy i postulaty...... i dużo ludzi z takimi hasłami Cię poprze... spróbuj kiedyś...
    Dnia 2015-02-25 o godz. 17:01 ~Pandora napisał(a):
    > Dnia 2015-02-25 o godz. 16:10 ~123 napisał(a):
    > > Podajcie sensowne uzasadnienie tego zachowania kursu na ostatnich sesjach.
    > > Nie piszcie, że to za sprawą Tuory. To nie wiarygodne aby cos takiego robiono z drobnymi akcjonariuszami a KNF jest całkowicie bezczynny jak w przypadku AmberGold...Jakubiak pobiera miesięcznie 32,5 tys zł . Tak trudno jest zebrac zespół ekspertów i zmienić przepisy prawa, aby zapis korupcjogenny, stwarzający możliwości manipulacji kursami spółek zniknął.
    > > Jesteśmy ofiarami nieudolnych urzędników państwowych pobierający wielkie wynagrodzenia za przychodzenie do pracy.
    >
    > 123 wiesz co sobie czasem myślę jak Ciebie czytam..... byłbyś niezłym politykiem.... patrz nawet masz już program wyborczy i postulaty...... i dużo ludzi z takimi hasłami Cię poprze... spróbuj kiedyś...

mam już doświadczenie życiowe, nie jestem podrostkiem a z rynkiem kapitałowym mam wieloletnie doświadczenie to mała dygresja i nie dziw się, jeżeli piszę o sprawach wielu nie znanym
  • Re: dlaczego kurs jest dołowany ? Autor: ~Pandora [37.128.11.*]
    tak w ramach porannych przemyśleń, .......brak na forum najlepszego Analityka pozwala lepiej myśleć....., może to zdołowanie kursu tuż po ogłoszeniu skupu ma związek z tym o czym mówił Płocica, czyli ze zdjęciem Orphee z giełdy, gdyby kurs poszybował za mocno w górę to średni kurs z ostatnich sześciu miesięcy by wzrósł i potencjalna cena do rozliczeń z akcjonariuszami byłaby dużo większa, a tak ktoś wydał w sumie nie dużo kasy, a powstrzymał duży wzrost, takiemu komuś to się opłaca, dziś sprzedać za troszeczkę, aby za pół roku zapłacić dużo, dużo mniej
  • Re: dlaczego kurs jest dołowany ? Autor: ~czapajewo [83.12.16.*]
    Nieźle wywalają Cormay coby ładować Orphee- robią to w dodatku umiejętnie - rano obsuwa potem zasiorb. Mam nadzieje że to taki pół zasiorb a prawdziwy zasiorb będzie w poniedziałek- troche kasy zechce w parować na ostatnią chwilę w wąskie delikatne gardło. Pewanie z analem na czele - zauważyliście że dobrodziej przestał nawet chwilowo stękać.
    Dnia 2015-02-26 o godz. 07:48 ~Pandora napisał(a):
    > tak w ramach porannych przemyśleń, .......brak na forum najlepszego Analityka pozwala lepiej myśleć....., może to zdołowanie kursu tuż po ogłoszeniu skupu ma związek z tym o czym mówił Płocica, czyli ze zdjęciem Orphee z giełdy, gdyby kurs poszybował za mocno w górę to średni kurs z ostatnich sześciu miesięcy by wzrósł i potencjalna cena do rozliczeń z akcjonariuszami byłaby dużo większa, a tak ktoś wydał w sumie nie dużo kasy, a powstrzymał duży wzrost, takiemu komuś to się opłaca, dziś sprzedać za troszeczkę, aby za pół roku zapłacić dużo, dużo mniej

dotarło do Ciebie, że obywa się manipulacja kursem. Dlaczego nie podjęłaś tematu zawiadomienia prokuratury o domniemanej działalności przeciwko akcjonariuszom
    z Orphee ucieka Łapiński ze swoim TT1

nie pójdzie do Tuory po pieniądze bo mu wstyd za to co zrobił, musi sprzedać na giełdzie, wykorzystał popyt
    Dnia 2015-02-26 o godz. 10:49 ~poe napisał(a):
    > z Orphee ucieka Łapiński ze swoim TT1
    >
    > nie pójdzie do Tuory po pieniądze bo mu wstyd za to co zrobił, musi sprzedać na giełdzie, wykorzystał popyt

skąd wiesz że Łapinski z TT1 ucieka ile miał bo tego nigdzie nie odnotowano..w Cormay był a co z Totalem
  • Re: dlaczego kurs jest dołowany ? Autor: ~freak [178.182.19.*]

> dotarło do Ciebie, że obywa się manipulacja kursem. Dlaczego nie podjęłaś tematu zawiadomienia prokuratury o domniemanej działalności przeciwko akcjonariuszom

- takie manipulacje, to zgodnie z zasadą Lorentza-Pareto są na 80% spółek notowanych GPW (na NC to może i 90%)
    Skąd się urwałeś? - my tu żyjemy w państwie AmberGold.
  • Re: dlaczego kurs jest dołowany ? Autor: ~freak [178.182.19.*]
    A może nie jest?
    - może te akcje po prostu niewiele są warte (?)
[x]
ORPHEE -3,55% 0,50 2020-06-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.