tego czegoś już nigdy nie odwieszą pogódźcie się z tym i lepiej szukajcie misiąga i stonogi, i dobrego prokuratora bo akcje już nigdy nie będą notowane
Nie wiem jak się tu skończy, ale mam nadzieję, że jednak pozytywnie dla akcjonariuszy. Czy nie uważacie, że to przegięcie, że spory % spółek z NC robi wały kosztem drobnych akcjonariuszy i jest potem bezkarna. Przecież to jest przegięcie, że spółka podaje co innego w raportach (na podstawie których podejmuje się decyzje o kupnie lub nie), a w rzeczywistości wali akcjami w drobnych akcjonariuszy. Dlaczego karani są tylko drobni akcjonariusze a większościowi nie. A może jakieś równe prawa dla wszystkich. A może winni powinni być przykładnie, surowo karani. Może wtedy skończyła by się patologie.
KNF ma Ciebie i akcjonariuszy w du...pie. Podobnie jak innych inwestorów. Uboat Line to bankrut i trzeba pogodzić się z losem. Przechodzę na forex. Tam przynajmniej reguły są jasne. Wszyscy oszukują , a ty musisz być lepszy od innych. Wolę usiąść do gry z szulerem który wprost mówi, że cię chce oskubać niż z qrwą udającą dziewicę.
Nie muszę dymać na pośredniak. Zdziwił byś się ile zarabiam. Inwestuję środki których nie mogę przejeść. Pisząc wcześniej o dziewicy miałem na myśli sytuacje jak oświadczenie Zarządu z dnia 2014-11-06 14:11. Wątek z Bankiera linijka wyżej
Zgadam sie z toba, że na forexie jest uczciwie bo kazdy che ograc kazdego, ale kazdy ma równy dostęp do informacji, no moze niektórzy mają lepsze programy komputerowe. Nie bardzo rozumiem dlaczego mamy przyzwalac na to żeby zarzady spółek kłamały a KNF na to pozwalał. Albo zrobia mechanizmy które beda weryfikować spolki, albo za kilak lat nie bedzie nikogo na GPW oprócz automatów brokerskich.
gala vel jus vel 1916 jak sie czujesz dzis tak naganiales przy 90 gr ze leci na 10 zl heheheh a teraz co juz be ? ilu zawiesiles warszawski pajacu grajacy za matki rente hehehhehe masz iq ameby czlonek he
gala tylko jeden tekst masz he czy ty tylko potrafisz kopiowac czy ty naprawde masz iq ameby jak pisza przeciez ty jestes debil i nadajesz sie do ciagniecia druta he bo tam nie trzeba pisac myslec zassysasz i polykasz ameba buhahahahah