• Poprawiony Raport Autor: ~akcjonariusz [83.29.98.*]
    http://newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=76485&ncc_index=VED&id_tr=4
  • Re: Poprawiony Raport Autor: ~qq [195.116.183.*]
    no nie,juz brak pomysłów-tragedia-0.05 gronia
  • Re: Poprawiony Raport Autor: ~KPINA [31.182.210.*]
    Tak jak pisałem, jest strata na sprzedaży, są nierentowni, ale to było to przewidzenia, najwieksza Kpina Kpiny to to, że znowu pomylili się w rachunkach i będą musieli zrobić kolejną poprawke:
    strata na sprzedaży 78tys
    poz. przychody operacyjne 0
    poz koszty operacyjny 80tys
    ZYSK na dział operacyjnej 494 tys, hehe, żart ?
    raczej strata 158 tys zł !!!

Figi-Fago jak tam Twoje interpretacja plików źródłowych, powodzenia w inwestycjach:)
  • Re: Poprawiony Raport Autor: ~figi [46.113.196.*]
    Tak, miałeś rację jeśli chodzi o sprzedaż netto, jest strata. Zupełnie inne wartości, coś więcej niż błąd w plikach źródłowych.

Zysk z działalności operacyjnej 494 tyś, zysk z działalności gospodarczej 400tyś

Bardzo przyzwoity raport. W żadnym wypadku nie doprowadzi do rozczarowania i spadków. Oczywiście ten pierwszy rozbudził apetyt ale Twoje szczekanie nadal uważam za szczeniackie naganianie na spadki.

• Re: Poprawiony Raport Autor: ~xxl [83.10.100.*]
    jest zajebi... raport i od jutra zmiana trendu jest ok i to nie kpina tylko real . w końcu firma przynosi zyski
  • Re: Poprawiony Raport Autor: ~Trebor13 [83.29.249.*]
    Raport niestety nie jest z.......sty. Dali totalną plamę z raportem, bo oczekiwania były duże i po części ten błędny raport te oczekiwania mógł uzasadniać, a w rzeczywistości wyniki są liche. Tym większe rozczarowanie i tym większe spadki. Teraz pluję sobie w brodę że dokupywałem po 24 i 25 groszy. Zamrożony kapitał, bo tu nie zapowiada się żeby szybko było lepiej. Na razie ostry zjazd (obym się mylił).
  • Re: Poprawiony Raport Autor: ~Kpina [31.182.210.*]
    A Ja napisałem do KNF o zwrócenie uwagi na ten przypadek, spółka po raz drugi wrzuca niewiarygodny, niespójny rachunek zysków i strat wprowadzając inwestorów w błąd.
  • Re: Poprawiony Raport Autor: ~KPINA [31.182.210.*]
    http://wrzucaj.net/images/2015/02/23/catshIVOw.jpg
[x]
VEDIA 0,00% 0,04 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.