Serdeczna prośba do Moderatora o zablokowanie użytkownika z uwagi na nie przestrzeganie regulaminu:
Zabrania się korzystania z Forum w sposób utrudniający korzystanie z niego przez pozostałych Użytkowników, powodujący zakłócenia w jego działaniu oraz/lub niezgodny z ogólnymi zasadami netykiety. W szczególności zabronione jest zamieszczanie wielu powtarzających się wiadomości, których treść jest podobna, obraźliwa lub oczywiście pozbawiona sensu.
Dnia 2015-02-23 o godz. 16:05 ~GMBH napisał(a): > Mam dylemat co robić .
ten co zgotował dzisiejszy dzień wiedział, że będziesz miał dylemat, jeśli masz mało i mieszkasz daleko to albo sprzedajesz akcje ze stratą, albo nie robisz nic, bo udział w skupie się nie kalkuluje
czy przy tak skonstruowanym skupie jest jakakolwiek możliwość odwołania się do sądu jeśli faktycznie przeprowadzona procedura odbędzie się niezgodnie z ogłoszeniem
jak rada dyrektorów stwierdzi że Twoje świadectwo depozytowe jest złe i nie kupią od Ciebie akcji, to gdzie się odwołasz??? to spółki?? do sądu w szwajcarii???
ciekawe ile świadectw depozytowych zostanie źle złożone, może faks przestanie działać, albo skrzynka email się zapcha, może w poniedziałek ktoś podłoży ogień pod drzwi i będzie ewakuacja całego biura, różne przypadki chodzą po ludziach, a co zrobisz jak drzwi biura bedą zamknięte, popłaczesz się wycierając nos w świadectwo
dalej naganiajcie na nie branie udziału w skupie to lepiej dla nas co to zrobią Ja od jutra już działam bo raczej kurs nie podskoczy tak jak chciałem więc szkoda czasu.Tymbardziej że widze duża część się wykruszy bo za trudno im to załatwiać osobiście.Toura jest specem w utrudnianiu i działanie na swoją korzyśc .zyskaja tylko ci co odpowiedzą na jego zaproszenie Reszta będzie kwiczeć jak kurs spadnie poniżej 50gr ale wtedy nich maja pretensje do siebie a nie do spółki.