Dnia 2015-02-23 o godz. 14:47 ~analityk napisał(a): > JA UWAŻAM ŻE PO 45 GROSZY !!! > > TAK WSKAZUJA MOJE ANALIZY A JESTEM JEDNYM Z NAJLEPSZYCH ANALITYKÓW W TEJ CZĘŚCI EUROPY !!! > > ŁAPKA W GÓRE - ZGADZACIE SIĘ ZE MNĄ BĘDZIE 45 GROSZY !!!!! > ŁAPKA W DÓŁ NIE ZGADZACIE SIĘ BĘDZIE 8 ZŁOTYCH!!! > > POZDRAWIAM! GŁOSOWAĆ !!!
Będziesz miał co opowiadać prokuratorowi, miarka się przebrała
jeśli nie wezmą udziału w zaproszeniu to niestety dla nich porażka bo w marcu niestety kurs musi spaść do 50gr Bo spółka będzie wydrenowana z kasy.Ja biore udział i mam nadzieje że sprzedam z 70% redukcją albi i mniejsza jak większość sobie odpuści bo widać dziś po zakupach że tak będzie .Będą jaja jak się sprzeda 50% to ci co nie odpowiedzieli na zaproszenie będą sobie pluć a reszę akcji mogę wam dac za darmo
Niezła pijawa z tego anala -donos do knf ze screanmi jego postów oraz zachowania kursu ale to raptem 20 tysi kasry tyle co można zrboć w tym temacie :( a operuje had tu setkami tysięcy akcji.
Najochydniejsze wszystko to że nawet się zbytnio nie pilnuje ze swoimi manipulacjami. Brak uczciwych kar KNF - robi swoje-ech. Zepsuł mi deczko chumorka.
ale jazda jest na tym ORP :) ja ze swej strony (jak obiecałem ) przyznaję się że myliłem się w sprawie zaproszenia tj. obstawiałem że go nie będzie. Cóż formalnie to jest to zaproszenie ale patrząc jak wpłynął na kurs to chyba lepiej jakby go nie było ;) zatem cóż rzecz ratuj się kto może bo faktycznie po skupie będzie gorące południe ;)
Mam takie pytanie czy TT będzie mógł poprowadzić skup po powiedzmy 7pln za akcję jak cena giełdowa będzie po 1pln czy można go postawić przed sądem za działanie na niekorzyść spółki ....
Dnia 2015-02-23 o godz. 17:05 ~as napisał(a): > najpewniej w pryzpakdu tej spolki obowizywac bedzie rpawo szwajcarskie! > > wiec no smai sobie odpowiedzcie!