wiec panowie tak, obroty siadly, zainteresowanie zerowe, ci co kupili beda wisiec na haku dozgonnie swoim albo spolki, nic was nie uratuje, ci co chca kupic dostana jeszcze po 3,2,1 i no po scaleniu dalej w dol az do zerowej wartosci spolki, gra do dupy co widac bo w mediach zero informacji na ten temat, krotko mowiac nico idzie do piachu grajacych zarejestrowanych na steam 0 no chyba ze 4 czy 5 osob to warto wspominac, piach i tyle
Hehehe gaston, naganiać na spadki to trzeba też umieć, a nie tak po chamsku pisać o piachu itd. Spółka fajna i będzie się tu działo dużo dobrego. Przykro mi, że straciłeś kasę, ale do inwestycji oprócz wiedzy trzeba mieć jeszcze więcej cierpliwości i wystrzegać się nerwowych ruchów i broń Boże nie inwestować pieniędzy potrzebnych na zapłacenie czynszu, bo lipa gwarantowana. To takie abecadło młodego inwestora!
Cudów się spodziewam i będą. Ja wszedłem w inwestycję długoterminową. Nie zależy mi na tym, żeby to dzisiaj czy jutro skoczyło drastycznie do góry (chciałbym bardzo, ale to niemożliwe). Nie dlatego, że prezes będzie się chwalił itd. po prostu sprawa nie jest medialna, a cały świat nie oczekiwał tej gry jak Wiedźmina. Poza tym gdzie prezes ma się chwalić? W wiadomościach? W faktach? Cierpliwości! Cytując Sapkowskiego "zachowaj pacjencje".
Dnia 2015-02-23 o godz. 13:55 ~Marduk napisał(a): > Dnia 2015-02-23 o godz. 13:32 ~gaston napisał(a): > > lepiej powiedz co za dekiel kupuje 1 akcje aby kurs lepiej wygladal? > > Widać człowieku jakie masz pojęcie.
Właśnie widziałem hhee
moze chca was wyleszczyc, zbieraja akcje tak??? lecicie do piachu