Witam, Skontaktowałem się z QS i dopytałem szczegółowo o poprawne przygotowanie dokumentów do złożenia oferty. Zakładając że jesteś obywatelem RP (osoba fizyczna) i skłądasz ofertę sam (bez pośrednictwa), A więc tak:
1. Zal nr 1 - wypełniony prawidłowo wraz z podaniem ilości (nie większej niż na świadectwie depozytowym). Zalącznik musi być podpisany przez nas a podpis potwierdzony przez: - Notariusza - pracownika DM gdzie macie rachunek maklerski - pracownika QS zakładając że osobiście skladacie ofertę w WWA 2. Świadectwo depozytowe - blokada akcji, z datą od złożenia oferty (maks 2.03.2015 do 27.03.2015) Oczywiście może być wczesniejsza data, chodzi o to aby data zablokowania była wcześniejsza lub ta sam z dnia złożenia oferty (lepiej wczesniejsza, żeby nie było :) - mój przypis)
Odnośnie wzoru świadectwa - nie ma tu żadnego określonego wzoru - każdy DM ma swój wzór, jednak warunkiem "poprawnego" świadectwa jest fakt aby znalazły się na nim informacje takie jak: - cel wystawienia (sprzedaż akcji) - data blokady - ilość akcji do blokady (nie mniejsza niż w ofercie sprzedaży) - info że w związku ze sprzedażą (w związku z zaproszeniem głoszonym przez Orphee z siedzibą....itd..) - xsero dowodu osobistego
cos czuje ze przwioza was na tym pseido wezwnaiu al to wasz spraw aja oddalem w dobre rece co kupilem w czwartek i piatek a wy bawcie sie daje neizly syf porobiony przez Tuorow,a C/Z to tez niezle!
Ile piednizy im zostanie w ksie??hehe,szkoda gadac!
jak tu funty potopia kase to sprawe im zaloze ze topia nasze pienidze bezmyslnie!!!
kolego niechciałbym wprowadził w bład -najlepiej zadzwoń do QS. Moim zdaniem dużo się nie zmienia - napewno oferta i podpis potwierdzony notarialnie lub w twoim DM. Xsero dowodu musisz zalczyć, i nie wiem czy orginal swiadectwa depozytowego czy ksero. najlepiej zadzwon nie chce Ci coś namieszać.