• Dokumenty do Skupu - Poprawne Przygotowanie Autor: ~sth2die4 [217.153.116.*]
    Witam,
    Skontaktowałem się z QS i dopytałem szczegółowo o poprawne przygotowanie dokumentów do złożenia oferty.
    Zakładając że jesteś obywatelem RP (osoba fizyczna) i skłądasz ofertę sam (bez pośrednictwa), A więc tak:

1. Zal nr 1 - wypełniony prawidłowo wraz z podaniem ilości (nie większej niż na świadectwie depozytowym).
    Zalącznik musi być podpisany przez nas a podpis potwierdzony przez:
    - Notariusza
    - pracownika DM gdzie macie rachunek maklerski
    - pracownika QS zakładając że osobiście skladacie ofertę w WWA
    2. Świadectwo depozytowe - blokada akcji, z datą od złożenia oferty (maks 2.03.2015 do 27.03.2015) Oczywiście może być wczesniejsza data, chodzi o to aby data zablokowania była wcześniejsza lub ta sam z dnia złożenia oferty (lepiej wczesniejsza, żeby nie było :) - mój przypis)

Odnośnie wzoru świadectwa - nie ma tu żadnego określonego wzoru - każdy DM ma swój wzór, jednak warunkiem "poprawnego" świadectwa jest fakt aby znalazły się na nim informacje takie jak:
    - cel wystawienia (sprzedaż akcji)
    - data blokady
    - ilość akcji do blokady (nie mniejsza niż w ofercie sprzedaży)
    - info że w związku ze sprzedażą (w związku z zaproszeniem głoszonym przez Orphee z siedzibą....itd..)
    - xsero dowodu osobistego

To chyba tyle jeżeli składa się osobiście

• Re: Dokumenty do Skupu - Poprawne Przygotowanie Autor: ~sth2die4 [217.153.116.*]
    DOPRECYZUJE ODNOŚNIE POTWIERDZENIA PODPISU:

OCZYWIŚCIE POTWIERDZENIE PRZEZ JEDNĄ Z WYMIENIONYCH OSÓB
  • Re: Dokumenty do Skupu - Poprawne Przygotowanie Autor: ~123 [78.9.155.*]
    a co to jest to q securites czy jak tam k.a brzmi??
  • Re: Dokumenty do Skupu - Poprawne Przygotowanie Autor: ~analityk [195.245.68.*]
    ZABLOKUJECIE SOBIE AKCJE I WTEDY TUORY ZJADĄ NA 45 GROSZY !!!

BEDZIECIE TYLKO PATRZEĆ I PŁAKAĆ !!!

NIEKTORZY Z WAS KUPIĄ SZNUREK I POSZUKAJĄ ZDROWEGO DRZEWA!!!

WIEM CO MOWIE BO JESTEM JEDNYM Z NAJLEPSZYCH ANALITYKOW W TEJ CZESCI EUROPY !!!

POZDRAWIAM!

• Re: Dokumenty do Skupu - Poprawne Przygotowanie Autor: ~123 [78.9.155.*]
    cos czuje ze przwioza was na tym pseido wezwnaiu al to wasz spraw aja oddalem w dobre rece co kupilem w czwartek i piatek a wy bawcie sie daje neizly syf porobiony przez Tuorow,a C/Z to tez niezle!

Ile piednizy im zostanie w ksie??hehe,szkoda gadac!

jak tu funty potopia kase to sprawe im zaloze ze topia nasze pienidze bezmyslnie!!!
  • Re: Dokumenty do Skupu - Poprawne Przygotowanie Autor: ~kraken [62.29.248.*]
    powiedz czy coś się zmienia jeżeli dokumenty wysyłasz pocztą email
  • Re: Dokumenty do Skupu - Poprawne Przygotowanie Autor: ~sth2die4 [217.153.116.*]
    kolego niechciałbym wprowadził w bład -najlepiej zadzwoń do QS.
    Moim zdaniem dużo się nie zmienia - napewno oferta i podpis potwierdzony notarialnie lub w twoim DM.
    Xsero dowodu musisz zalczyć, i nie wiem czy orginal swiadectwa depozytowego czy ksero.
    najlepiej zadzwon nie chce Ci coś namieszać.
  • Re: Dokumenty do Skupu - Poprawne Przygotowanie Autor: ~kraken [62.29.248.*]
    dzięki
  • Re: Dokumenty do Skupu - Poprawne Przygotowanie Autor: ~poe [195.116.31.*]
    na stronie internetowej domu maklerskiego q securites jest dokładana instrukcja postępowania, jak dla blondynki
  • Re: Dokumenty do Skupu - Poprawne Przygotowanie Autor: ~herh [85.202.153.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
ORPHEE -3,55% 0,50 2020-06-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.