Myślę, że jutro bez szału - na zamknięciu 5 maksymalnie 6. I tak pociągniemy trochę, a potem to kto wie, ale raczej spadków poniżej 4 gr nie spodziewam się, ani jutro, ani przez najbliższy tydzień.
za 4 nikt nie bedzie chcial tego brac, jesli komus bedzie zalezało na pozbyciu sie akcji to wywali nawet po 3 moze ktos stwierdzi ze woli uwalic 30 procent tutaj ale zarobic 100 na blopber albo the farm ryzyko czekac i zamrażać kase do drugiego epizodu
Dnia 2015-02-23 o godz. 08:52 ~NICOgames napisał(a): > ciekawe czy ten 2,6 mln ustawiony na sprzedaży po 3 gr przed 9.00 się wycofa ??? > dziś 2 - 3 gr się utrwali na dłużej
W piątek się wycofał tak jak ten z 5mln na 5gr. Raz na 7, raz na 6, potem na 5 to chce sprzedac albo nie.
Dlaczego mi się zlecenia nie zrealizowały, byłem w kolejce, przy tym zrzucie spokojnie bym się załapał a tu nic. Ja rozumiem że są różne rodzaje zleceń ale to są jaja Co tu się odpier....... normalnie się wkurzyłem.
Dnia 2015-02-23 o godz. 09:48 ~xxx napisał(a): > ja dałem po 4gr i wpadło po 3gr,pewnie te zrzut na podpuchę,
To dlaczego mi nie wpadło jak zrzut na podpuchę? Ja byłem w kolejce i mi się nie zrealizowały zlecenia przy tej ilości co zrzucono, to są jakieś jaja !!! Po h.. ten arkusz zleceń. Co to była za transakcja że wybiórczo się realizuje?
Dnia 2015-02-23 o godz. 10:08 ~re napisał(a): > ktoś ważny odebrał ten pakiet :)
Normalne jaj tu się dzieją, to po co ten arkusz zleceń. Ledwo 4mln stało na 3gr,poleciało 2,5mln i jest 7mln na 3gr a mi się zlecenia nie zrealizowały.
Dnia 2015-02-23 o godz. 10:11 ~lekka_szydera napisał(a): > Ja normalnie dostałem z kolejki po 3 grosze. Wszystko było okej. > > Teraz żeby jeszcze chcieli to wziąć po cztery grosze w ciągu najbliższego miesiąca.
Nie było ok bo ja nie dostałem, może częśc się zrealizowało albo jakiś typ zlecenia, nie wiem, czekam dalej. Byle 4 nie rozebrali za szybko.
Dnia 2015-02-23 o godz. 08:52 ~NICOgames napisał(a): > ciekawe czy ten 2,6 mln ustawiony na sprzedaży po 3 gr przed 9.00 się wycofa ??? > dziś 2 - 3 gr się utrwali na dłużej
oj , oj .. nie wiem czy na dłużej ....??? może jeszcze w tym tygodniu ...... 1 grosik znów ???
Dnia 2015-02-23 o godz. 15:15 ~Munio napisał(a): > Godzina W to 16ta:) Pozdrawiam wszystkich myślących. Cierpliwi zostaną nagrodzeni, mam nadzieję że podwyższą widły >
Myślisz że po 2gr dziś zaczną, obstawiam że jutro powtórka.
Dnia 2015-02-23 o godz. 15:15 ~Munio napisał(a): > Godzina W to 16ta:) Pozdrawiam wszystkich myślących. Cierpliwi zostaną nagrodzeni, mam nadzieję że podwyższą widły >
A mówiłem, te widły to ci się przyśniły w szopie :)