czy utrzyma sie 5 groni? moze wiecej albo mniej? ktos zbieral po 4 gronie w piatek, dziwna sprawa prawda? jesli bylo by ostre wywalanie to mysle ze juz w piatek by nikt tego za 3 gronie nie kupowal
...Polska lokalizacja i pudełko oraz niebawem drugi epizod kurs może dojść max. do 7 gr. Pewnie przed wypuszczeniem drugiego epizodu zrobia promocje z 75% na pierwszy albo dadzą go gratis, żeby zachęcić do zakupu drugiego. Jaki koń jest każdy widzi ale chyba da się na nim dalej, powoli bo powoli ale jednak jechać do przodu.
Bardziej pesymistycznie podchodze. Gra na razie furory nie robi, mowiac lagodnie. Jedyna szansa dla nas, jesli beda przyzwoite recenzje. 66/100 w ostatniej recenzji nie jest zle. Jak bedzie dalej? Martwia recenzje uzytkownikow na Steam. Moje pytanie, czy w ogole 4 gr jest w stanie sie utrzymac?
Gra należy do bardzo przeciętnych gier ale chyba wszyscy kupujący akcje widzieli jej wczesną wersję wiec jeżeli ktoś się spodziewał się tutaj fajerwerków w sprzedaży to chyba liczył na cud.
Dnia 2015-02-22 o godz. 10:24 ~aa napisał(a): > Bardziej pesymistycznie podchodze. Gra na razie furory nie robi, mowiac lagodnie. Jedyna szansa dla nas, jesli beda przyzwoite recenzje. 66/100 w ostatniej recenzji nie jest zle. Jak bedzie dalej? Martwia recenzje uzytkownikow na Steam. Moje pytanie, czy w ogole 4 gr jest w stanie sie utrzymac?
moim zdaniem w nadchodzaczym tygodniu moze spasc do 0,03 ale mam bardzo zbliżone zdanie do kolegi.
>Jaki koń jest każdy widzi ale chyba da się na nim dalej, powoli bo powoli ale jednak jechać do przodu.
Mam plan sprzedać akcje w maju po raporcie po 0,08, a czy wyjdzie to zobaczymy niebawem.