"123" przepraszam z góry za ciekawość ale czy możesz powiedzieć jaką masz "średnią" zakupu na orphee i na cormay ? (jeżeli również posiadasz ) Z Twoich wypowiedzi wynika że wiesz o czym mówisz ....
Dnia 2015-02-21 o godz. 15:19 ~look napisał(a): > "123" przepraszam z góry za ciekawość ale czy możesz powiedzieć jaką masz "średnią" zakupu na orphee i na cormay ? (jeżeli również posiadasz ) Z Twoich wypowiedzi wynika że wiesz o czym mówisz .... > > Pozdrawiam
Dnia 2015-02-21 o godz. 21:24 ~look napisał(a): > 123 dzięki za odpowiedź.No u mne ta średnia wygląda sporo gorzej.... > Rozumiem zatem że cormay-a nie posiadasz ? > > pzdr
wkrećiłem się w akcje w lipcowej ofercie no i niestety zostałem...natomiast Cormay nigdy mnie nie interesował. fakt jest taki, że trwa wojna bratobójcza akcjonariuszy jak na Ukrainie pomiędzy dawnymi podmiotami Tuory nie potrzebnie.
Dnia 2015-02-21 o godz. 21:41 ~look napisał(a): > 123 dzięki za odpowiedź.No ja niestety mam i orphee i cormay i tu i tu w plecy i to nawet bardzo sporo.....GPW uczy pokory..... > > pzdr
z wejsciem kryzysu na rynki globalnie w 2007/2008 roku zakończyło się inwestowanie i na GPW... trudno nazwać sytuację jaka ma miejsce obecnie....pisano o gangach sterujący notowaniami.....Tusk z Rostowskim dobili ostatni gwoźdź do polskiego rynku kapitałowego poprzez zmniejszenie zaangażowanie OFE w inwestycje na Książęcej