Cześć "123" mam pytanie do Ciebie bo Ty jesteś mądry , bystry chłopak . Powiedz mi dlaczego w tych załącznikach tylko Formularz Oferty Sprzedaży Akcji jest ok , a reszta to jakieś wzory umów gdzie w miejsca dat są zamieszczone jakieś czarne punkty ? Może pytanie głupie , ale nie rozumiem dlaczego tak jest . Możesz mi punkt po punkcie napisać kiedy co mam zrobić . Będę bardzo wdzięczny . Ja czegoś takiego nie robiłem jeszcze . W ogóle ta procedura to chyba skomplikowana ? Pozdrawiam .
Dnia 2015-02-21 o godz. 14:01 ~GMBH napisał(a): > Cześć "123" mam pytanie do Ciebie bo Ty jesteś mądry , bystry chłopak . Powiedz mi dlaczego w tych załącznikach tylko Formularz Oferty Sprzedaży Akcji jest ok , a reszta to jakieś wzory umów gdzie w miejsca dat są zamieszczone jakieś czarne punkty ? Może pytanie głupie , ale nie rozumiem dlaczego tak jest . Możesz mi punkt po punkcie napisać kiedy co mam zrobić . Będę bardzo wdzięczny . Ja czegoś takiego nie robiłem jeszcze . W ogóle ta procedura to chyba skomplikowana ? Pozdrawiam .
cześć, GMBH
Publicznie nie mogę odnieść się do Twojej prośby. To portal publiczny a pisanie instrukcji nie na miejscu. Podaj mail odpisze
Dnia 2015-02-21 o godz. 14:56 ~look napisał(a): > "123" przepraszam z góry za ciekawość ale czy mozesz powiedzieć jaką masz "średnią" zakupu na orphee i na cormay ? (jeżeli również posiadasz) > > Pozdrawiam
Panowie 123 i GMBH - wysłałem mail do GMBH i poprosiłbym o forward wskazówek od 123. Zamierzam dziś wieczorem przestudiowac te materiały - reguilami, umowy itd i przygotować się do "walki" od poniedziałku :) pzdr,
OK . Dzięki . Również zaraz wyślę zainteresowanym . Powiedz mi jeszcze ten notariusz to będzie w biurze maklerskim w którym mam rachunek czy to we własnym zakresie trzeba załatwiać ?
Dnia 2015-02-21 o godz. 16:44 ~GMBH napisał(a): > OK . Dzięki . Również zaraz wyślę zainteresowanym . Powiedz mi jeszcze ten notariusz to będzie w biurze maklerskim w którym mam rachunek czy to we własnym zakresie trzeba załatwiać ?
Dnia 2015-02-21 o godz. 16:52 ~123 napisał(a): > Dnia 2015-02-21 o godz. 16:44 ~GMBH napisał(a): > > OK . Dzięki . Również zaraz wyślę zainteresowanym . Powiedz mi jeszcze ten notariusz to będzie w biurze maklerskim w którym mam rachunek czy to we własnym zakresie trzeba załatwiać ? > > Notariusz w Twoim mieście lub okolicach
A jeżeli masz w swoim miejscu zamieszkania :
c) wypełnić formularz Oferty Sprzedaży Akcji, którego wzór stanowi Załącznik nr 1 do Zaproszenia, podpisać wypełniony formularz i poświadczyć podpis złożony na formularzu u pracownika punktu obsługi klienta biura maklerskiego lub Banku Powiernika prowadzącego rachunek papierów wartościowych osoby składającej Ofertę Sprzedaży Akcji lub poświadczyć podpis notarialnie – podpis może być złożony w obecności pracownika Q Securities, po sprawdzeniu tożsamości składającej go osoby i w takiej sytuacji podpis nie wymaga poświadczeń, o których mowa powyżej
Dnia 2015-02-21 o godz. 21:26 ~GMBH napisał(a): > Ok . Zaraz sprawdzę . Jak myślisz akcje pójdą w górę w poniedziałek czy raczej taki sam marazm ?
cześć niedowiarków na skup pewnie będzie zainteresowana, może TFI inne DM trudno jest pisać jak się kurs zachowa, potrzebne pieniądze na rynku a z tym...... znaczna opłacalność jest przy większych pakietach nawet przy max redukcji....to że kurs był zaniżany nie mam wątpliwości tylko w jakim celu
Też mi się wydaje "Rafał" , że biura maklerskie w których jesteśmy będą powiadomione o dokładnej procedurze i będą służyć pomocą . W razie wątpliwości ja o taką pomoc poproszę swoje biuro maklerskie i mam nadzieję , że będą merytorycznie przygotowani . Pozdrawiam .
Rozmawiałem z maklerem z DM PKOBP jeszcze przed informacją z Orphee , mieszkam w Łodzi , wszystko mam zamiar załatwić we wtorek bo nie lubię poniedziałku.Pozdrawiam