• Modecom - aktywność Autor: ~adam [31.61.129.*]
    Widać, że obroty wyraźnie służą liczbie postów na forum. Widać ewidentną korelację.

Ciekawe czy w drugą stronę to też działa. Większa liczba postów -> większe obroty.

P.S. Założenie nowego wątku też nie jest takie proste ja myślałem. Zawsze zapominam wybrać spółkę.
  • Re: Modecom - aktywność Autor: ~mirek [84.0.13.*]
    Ja tutaj właśnie trochę ze względu na popularność trafiłem. Duża zmienność wczoraj była. Widać rwie w górę, ale nadal ktoś stara się zdołować kurs. Pod koniec było widać, że ktoś testował, więc nadzieja jest. Myślę, że warto się lekko zapakować, bo potencjał jest duży. Przecież ten papier chodził po więcej niż 30 zł jeszcze przed dywidendą!

• Re: Modecom - aktywność Autor: piter0001 [217.67.204.*]
    Ja też ściśle obesrwuję tę aktywność, która jest interesująca szczególnie na początku i pod koniec sesji.

Wygląda to trochę tak jakby ktoś sprawdzał ile jest w stanie kupić. Codziennie w ciągu dnia trochę bierze. Pewnie liczy, że jeśli rozciągnie zakupy na dłuższy okres i mniejsze kwoty, to więcej ludzi mu odda akcje. Nie oddawać, tylko brać. Wszystko wzięte poniżej 18 zł, to MEGA promocja. Ja nie oddam przed 20 zł, a to też dopiero po korekcie, bo liczę na 30 zł.

Pozdrawiam wytrwałych.
  • Re: Modecom - aktywność Autor: piter0001 [217.67.204.*]
    Te obroty trochę skaczą. Ostatnie trzy tygodnie średnio 4tys akcji, czyli nieźle. Zobaczymy jak będzie w tym tygodniu.
[x]
MODECOM 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.