Jeszcze chwilę temu stało 2 148 661 na sprzedaży po 4gr. Ktoś rozebrał to jednym zleceniem, pewnie też się martwi :) Odbierają akcje jak dziecku zabawki :)
Jeszcze brakuje mi tutaj recenzji z jednego polskiego portalu a właściwie chodzi mi o konkretnego recenzentaq któy na pewno wystawi negatywną recenzje gry tylko dlatego że to nicogames. Nie ważne jaka będzie gra, obsmaruje ją na 100%. pewnie się pojawi i na forum pierwsi to wkleją :)
nie cwaniakuj bo wczoraj pisales tez ze 5 gr rozbieraja w momencie i malo jest - nawet ze znikaja zlecenia ktos pisal teraz piszesz o 4 gr a za kilka dni bedziesz pisal o 3 gr to samo i robil z mozgu ludziom galaretke
parówa masz rację ale ludzie muszą stracić żeby się przekonać.Już po 5gr było widać ile wywalili teraz po 4gr poszło 8mln a zkilka dni cierpliwość skończy i po 3 i 2gr będą wywalać. Teraz będzie marazm i złudne oczekiwanie cudu.
Parówa czas przeprosić zarobionych, ładnie to było się śmiac z tych co brali po 1 i2 gr. Jak tam twoja pustka w portfelu, już ci to któryś raz z kolei pisze a ty jakoś ślepy. Trzeba było brac na jesień to nie musiał byś pajacować na forum, pewnie nie masz za co hahaha.
Dnia 2015-02-17 o godz. 15:45 ~parówa napisał(a): > a ja tak czuje ze skoro wszyscy mysla ze bedzie bardzo dobrze to bedzie gorzej
Ty tak od 1gr czujesz :)
Dnia 2014-11-28 o godz. 13:53 ~parówa napisał(a): > PRZECIEZ sprzedawali wam od 20 groszy po troszku nawet wam opchneli mase po 3 grosze i po 2 tez duzo teraz musieli >odkupic po 1 grosz -- ciekawe czy juz zapelnili zbiorniki czy jeszcze bedziemy cierpiec 1 grosz -- ale jak wkoncu ruszy z kopyta to >20 groszy minimum
parówa i co masz strupa? Kupili po 4 a potem kurs był 6gr. Dnia 2015-01-27 o godz. 17:34 ~parówa napisał(a): > co szybko odjechalo jeszcze szybciej przyjedzie zpowrotem tak ze podtrzymuje to co mowilem spolka niewarta na dzien >dzisiejszy tyle i ci >co lykali po 4 beda miec nielada strupa na glowie - za niedlugi czas zobaczymy kto mial racje
Dnia 2014-11-28 o godz. 15:15 ~parówa napisał(a): > skoro uwazacie ze jest tak zle to niepowtarzalna okazja mozna sie pozbyc po 1 groszu -- bez czekania dawac chlopaki -- bo zaraz ktos zasypie lub wycofane bedzie zlecenie
Dnia 2014-01-08 o godz. 15:55 ~parowa napisał(a): > kiedy wkoncu zaczniecie sypac po 2 grosze lub zbierac po 3 grosze bo i to i to mi odpowiada
A co ci odopowiada?
Jakoś ie zasypali, było 3gr potem poszło na 6gr. Dnia 2015-01-22 o godz. 13:50 ~parówa napisał(a): > Papier nie ma sily rosnac - zaraz zasypia po 2 grosze i 2 bedzie po prawej
Dlaczego jak rosło to się zakopałeś pod ziemię :)))
oooooo franek czekalem wlasnie kiedy sie pojawisz i gdzie te twoje 50 gr obiecane po premierze ? albo jestes marzyciel - co jest piekno wewnetrzne czlowieka albo siedzisz na kolanku u majki
4 lutego rozebrali 4gr jednym pociągnięciem, obrót 10mln 9 lutego jednym pociągnieciem wzieli 5mln na 5gr ,potem 2mln - obrót 10mln
Czemu wtedy nikt nie komentował, oczywiście przed tym było wielkie gadanie że upadłość, koniec marzeń, spadamy na 2gr itd. Wystarczy włączyć sobie archiwum transakcji i pooglądać jak przebiegały sesje w lutym.
Ten co dziś pobrał 2mln z prawej to nieźle się ubrał :)