Krzyczycie że spadnie, to koniec bo nikt nie kupuje a jednocześnie że dobierzecie po 2, po co chcecie brąc coś co się nie sprzedaje. Sami sobie zaprzeczacie.
po 2gr to będzie można myśleć za 3 miechy czy brać czy nie bo premiera do kitu a sprzedaż wcale lepiej się nie zapowiada ale to się zobaczy za 3 miechy póki co masakra.
Dnia 2015-02-20 o godz. 09:20 ~grzesio napisał(a): > po 2gr to będzie można myśleć za 3 miechy czy brać czy nie bo premiera do kitu a sprzedaż wcale lepiej się nie zapowiada ale to się zobaczy za 3 miechy póki co masakra.
To nie twom że od razu będą się zabijac o grę, tam była promocja tu sprzedaż będzie się napędzać sama jak przy poprzedniej. I to było wiadome od dawna,nie wiem na co niektórzy tu liczyli. Przestawiłem się na 2gr ;)
i już górka się robi na 4gr i nie ma kto brać ......na 3gr też coś dołożyli ale to dobrze bo może dziś jeszcze na 2gr nie zleci ale po weekendzie już zleci.
Dnia 2015-02-20 o godz. 09:33 ~grzesio napisał(a): > i już górka się robi na 4gr i nie ma kto brać ......na 3gr też coś dołożyli ale to dobrze bo może dziś jeszcze na 2gr nie zleci ale po weekendzie już zleci.
To po jaki chój to obserwujesz i tu siedzisz palancie ???
bo miałem to wziąć przed premierą dzięki takim naganiaczom między innymi jak ty ....bo jaka to super gra będzie jakie ma super opinie że w dniu premiery wszyscy się rzucą na kupowanie tej gry ....no rzuciło się 28-miu akcjonariuszy:-))) ludzie teraz siedzieć 24H na dobę i obserwować ilu gra teraz 5 może 10 no może w porywach 20 tylko przy tych obserwacjach popatrzcie czasami na kurs bo po 1gr nie będzie miał kto od ciebie odkupić.