• gdzie są akcje ? Autor: ~dem [185.28.248.*]
    w arkuszu mizeria, pochowali do skarpetek :-)
  • Re: gdzie są akcje ? Autor: ~Olo [194.153.119.*]
    Wszystkie zebrał martin brał po 22 gr potem uśredniał niżej. Ostatnio  pisał że "powinno rosnąć" . Myślę że zarobił jakieś 150 %
  • Re: gdzie są akcje ? Autor: ~ShangTsung [83.16.45.*]
    Czołem chłopaki, jakie nastroje przed dzisiejszą sesją ? ;-) Mało chętnych do oddawania... Podstawiłem się wczoraj ale mizeria była. Może dziś ktoś, coś sypnie ? ;-) A poważnie wg. mnie widać już ciśnienie na wzrost. Sam jestem ciekawy dzisiejszej sesji. Piątek to w końcu ciekawy dzień na giełdzie. Pozdrawiam
  • Re: gdzie są akcje ? Autor: ~CzłowiekDemolka [178.42.89.*]
    Jaki ty masz problem? Kupić nie możesz? Weź z prawej do 20 groszy i znajdzie się jakieś 500 tys. kwita bez żadnego problemu. Jak pojedziesz kolejne 5 groszy do 25 groszy dostaniesz co najmniej drugie tyle.
  • Re: gdzie są akcje ? Autor: ~ShangTsung [83.16.45.*]
    "Najlepszy interes robi się na słomianych inwestycjach" - Bananowy cytat ;-))))
  • Re: gdzie są akcje ? Autor: ~arti [149.134.174.*]
    pomimo znacznego zwiekszenia ff oborty spadly. nikt na tych poziomach nie sprzedaje. ale chetnych tez nie ma. moim zdaniem pojdzie jednak w gore. spolka prowadzi realny biznes wiec ktos ja przejmie. a minimalna cena za akcje to 0,25gr. wiec jakies pole do wzrostow jest.
[x]
DEMOLEN 50,00% 0,21 2015-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.