A dlaczego wycofujecie zlecenia z 5gr? Jak byście je ztstawili już były by zrealizowane, od kilku dnie to samo. Stawiają, cofają i sprzedać nie mogą :)
Dnia 2015-02-19 o godz. 14:33 ~parówa napisał(a): > co pipkasz - zamiast pisac bzdury bierz kupuj po 5 gr jak ci zabraknie to ci zaraz doloza nie panikuj jest kilkadziesiat mln do rozdania
Kupowałem dużo taniej. Zrobiłem co coś że do mnie pijesz, powinieneś się leczyć.
Parów przeprosisz grzecznie że tak powątpiewałeś w tych co brali po 1i 2gr, szydziłeś z każdego :) Jak tam pustka w portfelu, trzeba było myślec głową a nie d... to by ci pociąg nie odjechał :) Teraz ja moge pokpić z ciebie :)
Dnia 2015-02-17 o godz. 15:45 ~parówa napisał(a): > a ja tak czuje ze skoro wszyscy mysla ze bedzie bardzo dobrze to bedzie gorzej
Ty tak od 1gr czujesz :)
Dnia 2014-11-28 o godz. 13:53 ~parówa napisał(a): > PRZECIEZ sprzedawali wam od 20 groszy po troszku nawet wam opchneli mase po 3 grosze i po 2 tez duzo teraz musieli >odkupic po 1 grosz -- ciekawe czy juz zapelnili zbiorniki czy jeszcze bedziemy cierpiec 1 grosz -- ale jak wkoncu ruszy z kopyta to >20 groszy minimum
parówa i co masz strupa? Kupili po 4 a potem kurs był 6gr. Dnia 2015-01-27 o godz. 17:34 ~parówa napisał(a): > co szybko odjechalo jeszcze szybciej przyjedzie zpowrotem tak ze podtrzymuje to co mowilem spolka niewarta na dzien >dzisiejszy tyle i ci >co lykali po 4 beda miec nielada strupa na glowie - za niedlugi czas zobaczymy kto mial racje
Dnia 2014-11-28 o godz. 15:15 ~parówa napisał(a): > skoro uwazacie ze jest tak zle to niepowtarzalna okazja mozna sie pozbyc po 1 groszu -- bez czekania dawac chlopaki -- bo zaraz ktos zasypie lub wycofane bedzie zlecenie
Dnia 2014-01-08 o godz. 15:55 ~parowa napisał(a): > kiedy wkoncu zaczniecie sypac po 2 grosze lub zbierac po 3 grosze bo i to i to mi odpowiada
A co ci odopowiada?
Jakoś ie zasypali, było 3gr potem poszło na 6gr. Dnia 2015-01-22 o godz. 13:50 ~parówa napisał(a): > Papier nie ma sily rosnac - zaraz zasypia po 2 grosze i 2 bedzie po prawej
Dlaczego jak rosło to się zakopałeś pod ziemię :)))
jasio, w tym roku podobno jeszcze dwa epizody,myślisz ze spadnie do 2 gr,,myśłę że najniżęj spadnie do 4gr,a ile może urosnąć bez względu jaka będzie sprzedaż.tego epizodu
Pewnie jak skończy rozdawać po 5 to resztę rzuci na 4 i 3gr wywoła panikę i odbierze akcje po 3a być może i 2gr. Ciekawe ile jeszcze tego ma do zbycia.
A może sprzedaje po 5, co jakiś czas dokładane, potem może resztę sypnąc na 4 i 3 i wywoła panikę odbierając akcje tanio. Może i nawet po 2 mu dadzą. Od rana rozbierali 5 i jak rozebrali pojawia się kolejny duży pakiet i do teraz nie mogą rozebrać, słabo to idzie.
Ludzie, spokojnie. Nikt tu nic nie wie, a poci sie w postach gromada osob. Po premierze dopiero splyna pierwsze informacje o grze. Na razie jest cisza. Kto wychodzi, to jego sprawa. Caly czas to sa znikome ilosci jesli chodzi o obrot.
Skopiowałem z poniższego linka bo ie chce is się szukać. Potem było więcej, tu 60K trzeba, oczywiście wiem, macie rację max 60tyś sztuk nie sprzedadzą w kilka miesiecy co najwyżej 10 może max 20 sztuk.
" Notowany na NewConnect producent gier komputerowych zakończył 2013 r. zyskiem netto rzędu 0,9 mln zł. Rok wcześniej strata sięgała 4,5 mln zł. Narastająco, w całym 2013 r., Nicolas Games zanotował 4,75 mln zł przychodów (1,36 mln zł w 2012 r.). Zysk operacyjny zamknął się kwotą 1,03 mln zł (minus 5,73 mln zł) a netto 0,89 mln zł wobec 4,49 mln zł straty przed rokiem.
Największa w tym zasługa Afterfall: Insanity, które zadebiutowało na Steam, dzięki czemu do kupujących trafiło 300 tysięcy egzemplarzy gry. W raporcie kwartalnym czytamy, że największy wpływ na dobrą sprzedaż miało uczestnictwo gry w akcjach sprzedaży wiązanej - bundlach."
Dnia 2015-02-19 o godz. 17:13 ~parówa napisał(a): > gdyby to byla szczera prawda to kurs tej spolki nie kisil by sie tyle miesiecy po 1 gr z prawej :)
Kurs spadł do grosz bo raz przesunęli premierę, nie dotrzymali harmonogramu, koszty gry było za duże itd.
To idż zgłoś to gdzie trzeba pewnie że podrobili raport, że ani jednej gry nie sprzedali . To dlaczego teraz nie wpisali sobie w raporcie milionowych zysków tak do jak przecież za 2013 to wałek . Po co tu cały dzień nawijasz jak nie sprzedadzą nic pewnie gry też niema.
Parów przeprosisz grzecznie że tak powątpiewałeś w tych co brali po 1i 2gr, szydziłeś z każdego :) Jak tam pustka w portfelu, trzeba było myśleć głową a nie d... to by ci pociąg nie odjechał :) Teraz ja mogę pokpić z ciebie błaźnie forumowy :)
Dnia 2015-02-17 o godz. 15:45 ~parówa napisał(a): > a ja tak czuje ze skoro wszyscy mysla ze bedzie bardzo dobrze to bedzie gorzej
Ty tak od 1gr czujesz :)
Dnia 2014-11-28 o godz. 13:53 ~parówa napisał(a): > PRZECIEZ sprzedawali wam od 20 groszy po troszku nawet wam opchneli mase po 3 grosze i po 2 tez duzo teraz musieli >odkupic po 1 grosz -- ciekawe czy juz zapelnili zbiorniki czy jeszcze bedziemy cierpiec 1 grosz -- ale jak wkoncu ruszy z kopyta to >20 groszy minimum
parówa i co masz strupa? Kupili po 4 a potem kurs był 6gr. Dnia 2015-01-27 o godz. 17:34 ~parówa napisał(a): > co szybko odjechalo jeszcze szybciej przyjedzie zpowrotem tak ze podtrzymuje to co mowilem spolka niewarta na dzien >dzisiejszy tyle i ci >co lykali po 4 beda miec nielada strupa na glowie - za niedlugi czas zobaczymy kto mial racje
Dnia 2014-11-28 o godz. 15:15 ~parówa napisał(a): > skoro uwazacie ze jest tak zle to niepowtarzalna okazja mozna sie pozbyc po 1 groszu -- bez czekania dawac chlopaki -- bo zaraz ktos zasypie lub wycofane bedzie zlecenie
Dnia 2014-01-08 o godz. 15:55 ~parowa napisał(a): > kiedy wkoncu zaczniecie sypac po 2 grosze lub zbierac po 3 grosze bo i to i to mi odpowiada
A co ci odopowiada?
Jakoś ie zasypali, było 3gr potem poszło na 6gr. Dnia 2015-01-22 o godz. 13:50 ~parówa napisał(a): > Papier nie ma sily rosnac - zaraz zasypia po 2 grosze i 2 bedzie po prawej
Dlaczego jak rosło to się zakopałeś pod ziemię :)))