Jeśli zwracacie uwagę na wskaźniki to przeanalizujcie sobie je na Nanotelu, np. RSI - chyba najniżej w historii, a przynajmniej najniżej od kiedy widzę wykres (od 2010r). Panika paniką ale z reguły później przychodzi trzeźwe spojrzenie i dlatego wg mnie warto zwracać uwagę na wskaźniki, one są wolne od emocji... a przecież na Nanotelu wg mnie jest pod co grać, szczególnie przy tej wycenie.
Masz rację plus do tego informacja na niemieckiej stronie o chęci inwestycji w naszym kraju w strukturę światłowodową. W warszawce spalił się most i okazuje się że wojsko ma brak internetu. jak myślisz kto połozy nowa infrastrukturę. I oczywiście to co pisał któryś z forumowiczów przerzucanie z worka do worka to tez jest dobry sposób by zwiększyć ilość akcji i zapłacić ten sam podatek. Logicznie myśląc za ile kupione musiały być akcje by można je sprzedawać po dzisiejszych cenach z zarobkiem? Chyba ze chęć wywołania paniki i zebrania z rynku. Gratulacje dla pomysłodawcy i dużego zarobku.
Brak jakiegokolwiek głosu- informacji w sieci by poszło w górkę. Na razie trwa przerzucanie i radość z zarobionych 50zł dziennie +3% -3% Myślę że przed raportem kwartalnym pojawi się szczątkowa informacja następnie potwierdzone wyniki a przed walnym korekta raportu by akcjonariusze którzy stracili w tydzień 50% nie zjedli zarządu. Mają nadmiar pieniędzy więc dokupowanie kolejnego sprzętu jest niezasadne. Może być to przyczynek wypłaty małej ale jedna dywidendy. Zamknie to ujadającym a zamiesza na notowaniach. Zobaczymy czy ta opcja sie sprawdzi