• Co jest grane ? Autor: ~xx [83.21.248.*]
    Przestaję to wszystko co się dzieje na spółce rozumieć !!
  • Re: Co jest grane ? Autor: ~Piotr [178.42.149.*]
    rekomenduje podjac decyzje - ucinam, bo juz w nich nie wierze, maja wysoki dlug itd lub potrzymac jeszcze troche nie patrzac co 10min w arkusz. tutaj jest mala plynnosc i wahniecia moga byc po 20% w pare sekund
  • Re: Co jest grane ? Autor: ~xx [83.21.248.*]
    Co prawda to prawda . Jednak nie rozumiem co /kto stoi za obecnymi spadkami ? A sprzedać nie sprzedam, tanio skóry nie oddam , najwyżej stracę wszystko .
    moze byc wiele powod, niekoniecznie spiskowych:
    1. akcjonariusze sa zawiedzeni wynikami finansowymi, nawis dlugu jest duzy
    2. ktos specjalnie zaczac sypac by wywolac lawine i pozniej odebral nizej
    3. ta sama wersja co punkt 2 tylko nikt nie odbieral, po prostu panika i juz
    4. akcjonariusze wierza, ze tutaj oddadza ze strata i gdzie indziej odbija
    5. ktos zaczal tracic, poczytal na forum jaki to armaggedon przed nami i wysypal
    6. slaba komunikacja ze strony spolki, stad niepewnosc

co wiecej te opcje mogly sie nalozyc. takze mozliwosci jest dziesiatki.... decyzje warto podejmowac samemu, bedac do niej przekonanym. nie mozna tez pozniej nikogo za nic winic. samemu sie ja podejmuje i bierze rezultat na klate. i juz
    Trzeba uzbroić się w cierpliwość i myśleć pozytywnie . Inaczej człowiek może zwariować .
    albo sprzedac i zapomniec.... zawsze jest wyjscie. dla mnie natomiast marnym wyjsciem jest pisanie glupot jak niektorzy an forum.

osobiscie podchodze do tej spolki tak - trzymam akcje zakladajac, ze moge stracic wszystko. nie, ze bylbym super podniecony tym, ale biore to pod uwage. jednoczesnie wiem, ze jesli mbank, arabowie, quazar3d w chinach zaskoczy to kurs bardzo szybko moze przebic cene z debiutu (3,2 czy 3,4, ehhh jakie to poziomy :))

to nie jest spolka, gdzie gra sie o +/- 10%. ryzyko duzo ale i szansa na porzadna nagrode
    Dokładnie jest jak piszesz . Jestem szczęśliwym posiadaczem akcji i3d i mam nadzieję w przyszłości na spory zarobek , zresztą nie tylko ja :

Akcjonariat
    • Ogółem - 100 % liczba akcji: 9 290 000 | liczba głosów: 9 290 000
    • BZ WBK Inwestycje sp. z o.o. - 15,77 % liczba akcji: 1 465 000 | liczba głosów: 1 465 000
    • Arkadiusz Patryas - 13,72 % liczba akcji: 1 275 000 | liczba głosów: 1 275 000
    • Earl Dodd - 13,72 % liczba akcji: 1 275 000 | liczba głosów: 1 275 000
    • Jacek Jędrzejowski - 10,78 % liczba akcji: 1 001 000 | liczba głosów: 1 001 000
    • Secus Private Equity SA - 9,36 % liczba akcji: 869 946 | liczba głosów: 869 946
    • JCK Investments Ltd. - 7,32 % liczba akcji: 680 000 | liczba głosów: 680 000
    • Mirosław Siwczyk - 6,35 % liczba akcji: 590 000 | liczba głosów: 590 000
    Fortress SA - 5 % liczba akcji: 464 500 | liczba głosów: 464 500
    http://stooq.pl/q/h/?s=i3d

na stooqu dodali jakis czas temu funkcjonalnosc zwiazana z funduszami. widac cyferki nawet jak nie maja 5%. widac, ze jest jeden w akcjonariacie. oczywiscie ma ponizej 5% wiec moze spokojnie sypac, ale jeszcze w czerwcu 2014 byl

natomiast Miroslaw Siwczyk w akcjonariacie - jakos to przeoczylem. i na stooqu tez nie ma. mozesz podeslac skad masz te dane?
    mówisz i masz :

link 

mam nadzieję , że te dane są aktualne  w końcu to parkiet
  • Re: Co jest grane ? Autor: ~nes [77.112.37.*]
    Dnia 2015-02-19 o godz. 13:15 ~Piotr napisał(a):
    > moze byc wiele powod, niekoniecznie spiskowych:
    > 1. akcjonariusze sa zawiedzeni wynikami finansowymi, nawis dlugu jest duzy
    > 2. ktos specjalnie zaczac sypac by wywolac lawine i pozniej odebral nizej
    > 3. ta sama wersja co punkt 2 tylko nikt nie odbieral, po prostu panika i juz
    > 4. akcjonariusze wierza, ze tutaj oddadza ze strata i gdzie indziej odbija
    > 5. ktos zaczal tracic, poczytal na forum jaki to armaggedon przed nami i wysypal
    > 6. slaba komunikacja ze strony spolki, stad niepewnosc
    >
    > co wiecej te opcje mogly sie nalozyc. takze mozliwosci jest dziesiatki.... decyzje warto podejmowac samemu, bedac do niej przekonanym. nie mozna tez pozniej nikogo za nic winic. samemu sie ja podejmuje i bierze rezultat na klate. i juz

wg mnie:

ad 1 mysle ze istotny powod
    ad 2 to ma najwiekszy udzial w spadku kursu
    ad 3 paru ludzi jednak to odebralo wszak do studni sie nie sypie
    ad 4 to wg mnie jakies 10% powodow
    ad 5 a kto na podstawie wpisow na forum robi takie rzeczy ? chyba totalne zoltodzioby inwestycyjne
    ad 6 jak najbardziej

ze swej strony dodalbym jeszcze zmasowaną akcje pisania negarywnych opinii

a poza tym zauwazyliscie ze paru aktywnych do niedawna forumowiczow jakby ucichło ?
    nie bede wymianiac ich ksywek , łatwo ich znalezc

mam chwilową stratę na akciach ale spie spokojnie, wiem ze za jakis czas wyjde na zero ale sprzedawac nie bede
    Ja mam zamiar tutaj zarobic ! I to calkiem spore pieniądze.

ja tez mam zamiar zarobic tutaj i tez niezle pieniadze :) ale trzeba pamietac, ze musza zaczac w i3d splacac zadluzenie, bo jak na razie pracuja na odsetki :(

a co do linku z akcjonariatem to ja bylem swego czasu zaskoczony, ze w akcjonariacie jest aviva. odbieram to jako pozytyw

7
    TFI Aviva Investors Poland SA 
    4.39%
    408,043

• Re: Co jest grane ? Autor: ~olo [83.26.40.*]
    Masz zamiar ? A to dobre , człowieku ile ty masz lat , że pleciesz takie dyrdymały ?
  • Re: Co jest grane ? Autor: ~nes [46.215.14.*]
    ja tez mam taki zamiar .... i co, tez sie mnie zapytasz ile mam lat ?

czlowieku, moze odpowiesz co Ty tu robisz na tym forum skoro z pewnoscią nie wierzysz w mozliwosc zarobku ?
[x]
I3D 0,00% 0,02 2018-06-04 11:28:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.