• YES. ZŁ. Autor: ~CV [78.8.176.*]
    Na to info czekałem.Wreszcie!... Zaczynamy od jutra.
  • Re: YES. ZŁ. Autor: ~XTB-Q [46.77.124.*]
    Wchodzę w to.
  • Re: YES. ZŁ. Autor: ~leon [83.22.137.*]
    11 i 12 akcje chodziły powyżej 7 groszy a tu podaje że sprzedał po 4 grosze . Ciekawe jak to zrobił chyba że poza rynkiem przerzucił na słupy
  • Re: YES. ZŁ. Autor: ~jaca [212.191.80.*]
    11 były po 4gr, a średnia jest trochę wyższa. Co dało radę wepchać wyżej to wepchał cała reszta poleciała za 4gr.
  • Re: YES. ZŁ. Autor: ~leon [83.5.207.*]
    I to jest dziwne że prezes wywala dopiero na samym dnie jak mógł znacznie wyżej
  • Re: YES. ZŁ. Autor: ~stop [193.200.47.*]
    wniosek z tego taki ze pozbył sie ,,perły,, choć mógł was karmić wyżej:)
    MYŚLENIE NIE BOLI
  • Re: YES. ZŁ. Autor: ~spokojny [89.171.204.*]
    Kolejny wniosek że swoje wywalił ale nie wszystkie akcje które kontroluje przez PTI, jak sobie zsumujecie to wyjdzie że juz conajmniej połowe ma nowy inwestor, a skoro kupił je w zeszłym tyg to w tym tygodniu info do końca tygodnia
  • Re: YES. ZŁ. Autor: ~kumi [91.193.208.*]
    Spekulujemy i domyślamy się dlaczego wywalił itd. Powodów może być milion łącznie z osobistymi problemami, albo tak prozaicznymi jak nie wytrzymał presji i wszystko wywalił. Ludzie popełniają różne błędy. Jak się czyta o psychologii w inwestycjach to można się doczytać właśnie tego, że ludzie pod wpływem presji popełniają najgorsze błędy i być może to był jeden z nich. Jest tak samo prawdopodobny jak każdy inny.
    Ja w każdym bądź razie zostaje w tej spółce bo uważam, że będzie się tu wiele działo i dużo na tym zarobię.

• Re: YES. ZŁ. Autor: ~XTB-Q [46.77.124.*]
    Jestem bardzo spokojny.
  • Re: YES. ZŁ. Autor: ~ABC [176.221.120.*]
    Myślę, że będzie dobrze. Rynek czekał tą informację. Niema już kto sypać, więc kurs powinien spokojnie, ale systematycznie iść do góry, a jeżeli ktoś zbierał z rynku i pojawi się informacja o nowym inwestorze (a taka informacja może pojawić się w tym lub przyszłym tygodniu) to będzie strzał w kosmos.
    Nie należy zapominać, że obecnie spółka jest wymarzona dla spekulantów, którzy mogą pociągnąć kurs do naprawdę wysokich poziomów.

• Re: YES. ZŁ. Autor: ~XTB-Q [5.172.252.*]
    Oj oj oj... opanowanie i spokój. = sukces
  • Re: YES. ZŁ. Autor: ~ksenon [84.10.6.*]
    jw
[x]
COLOMEDIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.